Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеПочна да намирисва . Някой май започва да пълни гащите покрай изборите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеето и моето мнение
но не е препоръка
видяхме готино съчетаване на 2 събития очаквана зягуба на десния президент Тръмп и експарейиън на опциите на 30ти
на бас че сега големите риби са заредили ноемврийски колове на +10 % от текущите нива и който и да е президента ще му направят "еваларка" с едно ноемврийско рали от 10%
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеето и моето мнение
но не е препоръка
видяхме готино съчетаване на 2 събития очаквана зягуба на десния президент Тръмп и експарейиън на опциите на 30ти
на бас че сега големите риби са заредили ноемврийски колове на +10 % от текущите нива и който и да е президента ще му направят "еваларка" с едно ноемврийско рали от 10%
Коментар
-
ето и моето мнение
но не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
Да точно така
рискуваш да занулиш
инвестирането е маратонско бягане
какъв ти е тотала?
и ще допълня
на колко да се влиза в газта (и през кой тикър)
и с колко % от портфейла, 1%, 2%, 3% или по-добре с 0,5%
а може би ол ин (100%)? И да се свършва
Бат терзич защо те е страх да кажеш на колко купуваш, дай да видим някаква реална позиция дет заемаш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Би ли казал, защо мислиш, че природния газ ще се качи на 6?
Завършването на Северен поток 2 ще разбие на пух и прах подобни прогнози, но Щатите ще станат за абсолютен кашмер, ако го допуснат.
Коментар
-
Общо взето се надява на късмет
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеБи ли казал, защо мислиш, че природния газ ще се качи на 6?
Коментар
-
Чак пък да се занули... И то на демо като се занули какво му пука
Той вече е дъблоко на червено с повечето си "портмонета" и затова измисля нови
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеДа точно така
рискуваш да занулиш
какъв ти е тотала?
и ще допълня
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Скъсах се от писане и обясняване. Вече може да говорим за функционална неграмотност. Може да не съм прав, но може и да съм прав. Ти обаче продължаваш да пишеш .... нищо. Защо продължаваш да пишеш само ти си знаеш.
Сигурно 10+ пъти писах, че нямам стратегия, а съм опортюнист. Ето ти все пак една от "моите стратегии", които опитвам да реализирам: смятам, че природният ще отиде до поне 5,5 тази зима, може дори 6 да подмине. После няма да падне рязко. Северен 2 ще бъде спрян, независимо кой е президент, защото Щатите отписаха нафтата, но не и газа. Съответно си търся фаворити... предимно на NYSE, въпреки че според мен гърците ще намажат повече. Компромисът е именно защото съм малък.
Ти нещо? Или пак да чакам "ще занулиш", "маратонско бягане", "тотал"? Четиримата големи борсаджии освен да те ползват за придворен шут, едва ли им дреме за мнението ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Скъсах се от писане и обясняване. Вече може да говорим за функционална неграмотност. Може да не съм прав, но може и да съм прав. Ти обаче продължаваш да пишеш .... нищо. Защо продължаваш да пишеш само ти си знаеш.
Сигурно 10+ пъти писах, че нямам стратегия, а съм опортюнист. Ето ти все пак една от "моите стратегии", които опитвам да реализирам: смятам, че природният ще отиде до поне 5,5 тази зима, може дори 6 да подмине. После няма да падне рязко. Северен 2 ще бъде спрян, независимо кой е президент, защото Щатите отписаха нафтата, но не и газа. Съответно си търся фаворити... предимно на NYSE, въпреки че според мен гърците ще намажат повече. Компромисът е именно защото съм малък.
Ти нещо? Или пак да чакам "ще занулиш", "маратонско бягане", "тотал"? Четиримата големи борсаджии освен да те ползват за придворен шут, едва ли им дреме за мнението ти.
рискуваш да занулиш
какъв ти е тотала?
и ще допълня
- 1 like
Коментар
Коментар