IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Аааа що бре? Арна си е играта.Продадох до тук 300 ябълки на 108.2 $
    Аз имах предвид пазара като цяло, че почна да плъзга надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
      Почна да намирисва . Някой май започва да пълни гащите покрай изборите.
      Аааа що бре? Арна си е играта.Продадох до тук 300 ябълки на 108.2 $

Коментар

• Почна да намирисва . Някой май започва да пълни гащите покрай изборите.

Коментар

• Днес прекрасен ден за спекула с ябълката.Вход 107.84 $.

Коментар

• Айде юруш на ябълката.Днес добър гейм при нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
              ето и моето мнение
              но не е препоръка
              видяхме готино съчетаване на 2 събития очаквана зягуба на десния президент Тръмп и експарейиън на опциите на 30ти

на бас че сега големите риби са заредили ноемврийски колове на +10 % от текущите нива и който и да е президента ще му направят "еваларка" с едно ноемврийско рали от 10%
              Колко ти е тоталът?

Коментар

ето и моето мнение
                но не е препоръка
                видяхме готино съчетаване на 2 събития очаквана зягуба на десния президент Тръмп и експарейиън на опциите на 30ти

на бас че сега големите риби са заредили ноемврийски колове на +10 % от текущите нива и който и да е президента ще му направят "еваларка" с едно ноемврийско рали от 10%
                Утре когато Тръмп размаже дъртака с дименсията пазарите и икономиката ще излетят.

Коментар

• ето и моето мнение
                  но не е препоръка

Коментар

• Днес на Пуяка ще му спадне малко отрицателната доходност .

Коментар

Да точно така
                      рискуваш да занулиш
                      инвестирането е маратонско бягане
                      какъв ти е тотала?

и ще допълня
                      на колко да се влиза в газта (и през кой тикър)
                      и с колко % от портфейла, 1%, 2%, 3% или по-добре с 0,5%
                      а може би ол ин (100%)? И да се свършва
                      А ще каже той, той само празни приказки му дай,
                      Бат терзич защо те е страх да кажеш на колко купуваш, дай да видим някаква реална позиция дет заемаш

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

Би ли казал, защо мислиш, че природния газ ще се качи на 6?
                        Освен чисто сезонния пик, за последните години имаме неимоверно разширена газопреносна мрежа. Резултат от ниските цени и новите тръби. В Европа поне. Щом даже в Атина се отказват от отоплението на нафта, работата е много дебела. Отделно по-голямата част от производството си върви, това не е скара/бира. В допълнение мисля, че големите петролни ще намалят добива, а чисто газовите обратното. Все пак 6 ще е малко по-трудно, а и има голяма доза вангуване във връзка със Северен поток 2. За САЩ не съм сигурен, защото по интернет чета много разнопосочни неща и има огромна доза пропаганда. Все пак не виждам начин да се произвежда необходимото количество електроенергия, без сериозно да се увеличат газовите централи. Зад океана имат сериозни проблеми с атома, а на дърва електроцентрала не е баш същото.

Завършването на Северен поток 2 ще разбие на пух и прах подобни прогнози, но Щатите ще станат за абсолютен кашмер, ако го допуснат.

Коментар

• Общо взето се надява на късмет

Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

Коментар

• Чак пък да се занули... И то на демо като се занули какво му пука

Той вече е дъблоко на червено с повечето си "портмонета" и затова измисля нови

Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                            Да точно така
                            рискуваш да занулиш
                            какъв ти е тотала?

и ще допълня

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Скъсах се от писане и обясняване. Вече може да говорим за функционална неграмотност. Може да не съм прав, но може и да съм прав. Ти обаче продължаваш да пишеш .... нищо. Защо продължаваш да пишеш само ти си знаеш.

Сигурно 10+ пъти писах, че нямам стратегия, а съм опортюнист. Ето ти все пак една от "моите стратегии", които опитвам да реализирам: смятам, че природният ще отиде до поне 5,5 тази зима, може дори 6 да подмине. После няма да падне рязко. Северен 2 ще бъде спрян, независимо кой е президент, защото Щатите отписаха нафтата, но не и газа. Съответно си търся фаворити... предимно на NYSE, въпреки че според мен гърците ще намажат повече. Компромисът е именно защото съм малък.

Ти нещо? Или пак да чакам "ще занулиш", "маратонско бягане", "тотал"? Четиримата големи борсаджии освен да те ползват за придворен шут, едва ли им дреме за мнението ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Скъсах се от писане и обясняване. Вече може да говорим за функционална неграмотност. Може да не съм прав, но може и да съм прав. Ти обаче продължаваш да пишеш .... нищо. Защо продължаваш да пишеш само ти си знаеш.

Сигурно 10+ пъти писах, че нямам стратегия, а съм опортюнист. Ето ти все пак една от "моите стратегии", които опитвам да реализирам: смятам, че природният ще отиде до поне 5,5 тази зима, може дори 6 да подмине. После няма да падне рязко. Северен 2 ще бъде спрян, независимо кой е президент, защото Щатите отписаха нафтата, но не и газа. Съответно си търся фаворити... предимно на NYSE, въпреки че според мен гърците ще намажат повече. Компромисът е именно защото съм малък.

Ти нещо? Или пак да чакам "ще занулиш", "маратонско бягане", "тотал"? Четиримата големи борсаджии освен да те ползват за придворен шут, едва ли им дреме за мнението ти.
                                Да точно така
                                рискуваш да занулиш
                                какъв ти е тотала?

и ще допълня

Коментар

Working...
                                X