If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
FSR са някакви електромобили, нали? Кое ще скъсяваш от моите. В тази сфера имам само VOW, държа си ги от края на 2015-та. Не мисля, че сега е добра идея да се скъсяват консенурките.
Той ти говори за делта хедж на опциите, не си го разбрал кво ти приказва.
FSR са някакви електромобили, нали? Кое ще скъсяваш от моите. В тази сфера имам само VOW, държа си ги от края на 2015-та. Не мисля, че сега е добра идея да се скъсяват консенурките.
Не костенурките. Тезата е твоите да платят на моите за зеления преход, чрез глоби и данъци.
Кандидати са Google, V, MA, UNH и подобни на тях (дори и да ги нямаш :-)), които са обърнали капитализма с главата надолу
Никога не купувам китайски компании.И те като гърците,турците и канадците са измамници.Защо въобще се занимаваш с китайски компании.Има толкова хубави американски компании а и в щатите за измама съдят доживотно.
Щото съм тъпа - как защо. Да не кажа другото, че ви писна да ви го повтарям
Обмислям да продавам путове на FSR днес. Падеж - януари'23. Чудя се дали да е със страйк 12,5 или 15. Ако дадат $4, 00 за страйк 12,5 ще приема.
Без много риск - колкото за три-четири гуми с джантите.
Ако нещата тръгнат в обратна посока - ще хеджирам с къси върху акциите на Мъни.
Ако обаче долара се окоти - ще е малко по- сложно. Тук много рядко някой говори за този риск.
Бесна съм на китайците. Толкова пари налях в иначе печеливши компании, но тия тъпаци всичко сринаха. От Китай нищо добро няма да дойде - целият свят унищожиха с вируса, а сега и това. Винаги съм мразила китайци, но вече знам и защо.
Никога не купувам китайски компании.И те като гърците,турците и канадците са измамници.Защо въобще се занимаваш с китайски компании.Има толкова хубави американски компании а и в щатите за измама съдят доживотно.
Обмислям да продавам путове на FSR днес. Падеж - януари'23. Чудя се дали да е със страйк 12,5 или 15. Ако дадат $4, 00 за страйк 12,5 ще приема.
Без много риск - колкото за три-четири гуми с джантите.
Ако нещата тръгнат в обратна посока - ще хеджирам с къси върху акциите на Мъни.
Ако обаче долара се окоти - ще е малко по- сложно. Тук много рядко някой говори за този риск.
Човек не трябва да забравя, че това си е все пак една комунистическа диктатура. Печеливши са верно, но е достатъчно Си Джинпин да скръцне със зъбки и вече няма да са печеливши.
На това му се вика политически риск. А в Китай той е огромен.
Да и аз преди 4-5 години съм мислил за BABA, но само като си помисля в каква държава оперира тази компантия и ми се отщява.
А странно, че тук маса народ се юрна в китайско, точно когато почнаха да се появяват все по-ясни сигнали, че в Пекин са полудяли. Джак Ма не изчезна вчера и изобщо Си не се показа като crazy от вчера. Вече две-три години тече поцес на полудяване там
Бесна съм на китайците. Толкова пари налях в иначе печеливши компании, но тия тъпаци всичко сринаха. От Китай нищо добро няма да дойде - целият свят унищожиха с вируса, а сега и това. Винаги съм мразила китайци, но вече знам и защо.
Коментар