If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пълните ли самосвала?!? А трябва. Газът най-накрая върна малко. Въглищата и те връщат. HCC слезе на нивата от юли. E, Antero не ще да слезе под 13, но да не бъдем перфекционисти.
верно от яд ще купя АМ като съм тъпа да продавам Модерна кога всички я купуват
Пълните ли самосвала?!? А трябва. Газът най-накрая върна малко. Въглищата и те връщат. HCC слезе на нивата от юли. E, Antero не ще да слезе под 13, но да не бъдем перфекционисти.
Не искаше да се учиш.Пускаш само откачени постове за атомки и бомби а можеше за много неща да те светна.Ти обаче реши да ме лаеш а мен който не ме е залаял той не е побеснял.Факт! Просто Господ ме пази!
Каква ти е офертата за обучение? Disclaimer: Не плащам
вече единственото, което може да ме изненада на тия пазари е да се случи нещо логично.
Нафтата цял ден расте и изведнъж - безпричинен срив
ако казваш за Брента не се чуди че пада тъй като на 4 часа графика си е в down trend от 74 ... просто е коригирал и ти си взела корекцията за възходящо движение но идва време когато цената си тръгва по старшият таим фреим https://ibb.co/ymzzXkm
и понеже някои долу се учудва че СПХ 500 прави нов връх ..еми какво да прави той си е във възходящ trend от сума време... по дневна графика , седмична и месечна и по старшите фреимове бутат нагоре ... възходящите трендове правят нови върхове и докато trend линията (чЕРВЕНАТА )не бъде пробита УБЕДИТЕЛНО UP тренда е валиден... пуснете си по един Моовинг по графиките той поне ще ви показва посоката без да търси логични (според вас доводи )когато цената е под Ма продавайте когато е над МА купувайте
P.P когато цената е в рейндJ горното написано не работи https://ibb.co/pRSmQq5
Тоя пак е на печалба. Тоа непрекъснато печели. Е зарадвало те е еврейчето явно . Хяхяхяхяяяхах
Не искаше да се учиш.Пускаш само откачени постове за атомки и бомби а можеше за много неща да те светна.Ти обаче реши да ме лаеш а мен който не ме е залаял той не е побеснял.Факт! Просто Господ ме пази!
Терзу̀, най-изненадващото тази седмица е сривът при петрола. Направо гледах и не можех да повярвам на очите си А за падането на GME и AMC, да не говорим. Вече няма никаква логика в пазарите
Прочее, ти кога ще си продадеш четиритях акции в GME? И какво ще посъветваш хората дето са купили на $250 с очакване за $1000
Вчера един заспал звяр се събуди в моя портфейл и ме зарадва с едни 20к доларчета ръст.Да видим днес дали ще качи още 40-50%.Ще има яка спекула ми се струва и затова изчезвам от форумчето.
Тоя пак е на печалба. Тоа непрекъснато печели. Е зарадвало те е еврейчето явно . Хяхяхяхяяяхах
A pредстави си какъв шок ще бъде, ако и днес имаме рекорд. Подобно неочаквано развитие може да се сравни само с изненадата от двойното поскъпване на газ и въглища. Всичко това докато чакаме японския сценарий.
вече единственото, което може да ме изненада на тия пазари е да се случи нещо логично.
Нафтата цял ден расте и изведнъж - безпричинен срив
Коментар