Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКИ реално не е чак толкова голямо. Като погледнеш това ще вдигне баланса на ЕЦБ до пика му през 2012 когато вървяха LTRO тата. А тогава еврото бе между 1,25 и 1,3 Към момента действа толкова силно защото всички останали смятат че то ще действа така или по-скоро всеки смята че другите смятат че то ще действа така. Но това са субективни неща. Както смятат така, така и могат да почнат да мислят на обратно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеАз мисля по същия начин, разликата е, че не виждам как еврото може да се засили докато тече КИ, освен ако при паниката не падне наистина много. Но тогава ми се стува, че ДАКС вече ще е пораснал заради спада му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнениенищо няма да чакам, затворих. Жалко че си пропилях добрите позиции.още малко и ше отиде там където си бил влязъл, не скиваш ли, че всеки ден отваря с GAP на горе то тва нещо тряя да се асфалтира всичкото ти кво си мислиш, че ше хои до безкрая ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеКраткосрочно- отрицателен, дългосрочно- положителен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнениеАко Гърция излезе от ЕЗ то това ще е неблагоприятно за Дакса и той ще пада. от друга страна еврото ще се срине и това обикновено е положително за дакса. какъв според вас ще е нетния ефект?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнениенищо няма да чакам, затворих. Жалко че си пропилях добрите позиции.Ако не повлекат и Испания де.
Като цяло простотията е голяма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТи чакай да видиш какво ще стане като ЕЦБ им покаже средния ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнениеомагьосана работа. Скапания гръцки проблем спъва всяко рали на европейския пазар. Затворих печелившите позиции на UK100 i Nasdaq100 и се набутах в скапания EU50. С работеща печатница и пак умряла работа. Всичко заради малакиите
Коментар
-
омагьосана работа. Скапания гръцки проблем спъва всяко рали на европейския пазар. Затворих печелившите позиции на UK100 i Nasdaq100 и се набутах в скапания EU50. С работеща печатница и пак умряла работа. Всичко заради малакиитеLast edited by tetris12; 20.03.2015, 14:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ аз вече, преди малко заредих солидна порция IBB, биогена е най тежък там.
Ама да ми е мирна главата - хеджирах си ги с 1/3 BIS.
Във finviz няма достатъчно инфо, но това
RSI (14) 77.12 ме смущава.
Е, ако си купил преди повече от месец и сега си поне 10 % напред, сигурно усещането не е лошо!
Коментар
Коментар