IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение

+1
    съгласен съм с написаното от теб....позицията е основно за спекулка все си мисля че няма да ги оставят да фалират....тренда с цената на петрола е нагоре пък и едва ли ще издъхнат на финалната права при положение че издържаха на натиск при цена на слузта около 30 $ през миналата година
    те тия цени бяха един месец та това не е индикация, колко устискват ей ги и днес летят, ама ако продължи започналото движение при петрола ще си легнат на курса
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Както се казва - цената на акцията вече няма връзка с фундамента , ....Това е 100% хазарт . Дали си заслужава риска ?
      1. Ако направят добро споразумение с банките - 100-150% нагоре
      2. В противен случай отива към формуляр 11 ... ... отписване от борсата и ...
      3. Дори и при споразумение с банките дългосрочно не я виждам при цени на петрола под 60-70%....
      Защото докато цените трайно се възстановят ще баталясат ... Отделно, че според експерти реалната стойност на активите вкл. новостроящите се платформи е 7-9 млрд. , докато дълговете 13-14 млрд. ...
      Както е с най новия флот така и ще стане най-пресния улов за онези дрилъри с малко дългове - които ще пазаруват ако се стигне до ликвидация на активи ...
      Не мога да си отговоря защо някой (банки или мажо) ще набива още 1 млрд. или повече ? Ако има дългосрочно хляб в тоя бизнес - можеш с тия пари да основеш нова компания, да си купиш на баргейн платформи и да не висиш с яко дългове ...
      +1
      съгласен съм с написаното от теб....позицията е основно за спекулка все си мисля че няма да ги оставят да фалират....тренда с цената на петрола е нагоре пък и едва ли ще издъхнат на финалната права при положение че издържаха на натиск при цена на слузта около 30 $ през миналата година
      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
        тия sdrl много корави, петрола избуши кочината тия не мърдат
        Както се казва - цената на акцията вече няма връзка с фундамента , ....Това е 100% хазарт . Дали си заслужава риска ?
        1. Ако направят добро споразумение с банките - 100-150% нагоре
        2. В противен случай отива към формуляр 11 ... ... отписване от борсата и ...
        3. Дори и при споразумение с банките дългосрочно не я виждам при цени на петрола под 60-70%....
        Защото докато цените трайно се възстановят ще баталясат ... Отделно, че според експерти реалната стойност на активите вкл. новостроящите се платформи е 7-9 млрд. , докато дълговете 13-14 млрд. ...
        Както е с най новия флот така и ще стане най-пресния улов за онези дрилъри с малко дългове - които ще пазаруват ако се стигне до ликвидация на активи ...
        Не мога да си отговоря защо някой (банки или мажо) ще набива още 1 млрд. или повече ? Ако има дългосрочно хляб в тоя бизнес - можеш с тия пари да основеш нова компания, да си купиш на баргейн платформи и да не висиш с яко дългове ...
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

ти гледай само какво изхлузване ще се получи и ако утре олиото продължи нанадолЕ
          "Олио" викаш на слузта ли? А оня - оплезеният колега - му вика "зехтинец" ли?

Вярно - що падна слузта? Дали ще може пак за малко поне да се върне под 48 кинта? Искам да си изловя Lukoil и/или Total, ама да слязат до 40-42 еврака поне.

Защо искаш да си купуваш АДР-ченца на ВР ? - Според мен това е ного прецакано - вземи си истински акции - така докато дебнеш спекулка, сосни дивидентчета ще лапаш без кожодерски данъци... а ако и с тебе се излъжат както с мене, ърм?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Знаеш, че човекът с перуката не си пада по подробностите

https://twitter.com/realDonaldTrump/...10000870109184
            Неперука. Това си е НЕГОВАТА коса.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

при положение,че има много по-евтини начини за добиване,от дълбокото точене,което правят те,не виждам смисъл да се набълбукваш в тази вече Джънк акция,няма да слагам и алтернативните начини за енергия ползвани вече.
              Бяха актуални при скъп петрол,и когато лъжеха масите,че петрола свършва,за да надуват цената му.
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• мишееееееееееееее що пааааааа зехтина на твойте еврейски роднини еврейските к............. бе мишеее. нали си голем трейдър я кажи . хяхяхяхяхяхяхяяяяяяяяяяяя

Коментар

ти гледай само какво изхлузване ще се получи и ако утре олиото продължи нанадолЕ

Коментар

Надявам се да си още на изчакване при SDRL ...
                    Кои позиции следиш за вход ?
                    все още не съм купил нищо в SDRL като цяло следя доста компании но най-голямо внимание към момента обръщам на SDRL,WLL,PBR,RIG,VALE и BP(към момента последното го изчаквам за дъно около 31-32 $ ако стигне до 30 мисля да влезна с голяма част от портфейла,колкото до първите няколко позиции там ще влизам с малки суми с идеята ако падне надолу да мога да осреднявам и при евентуално възстановяване на цената да продам с малка печалба)
                    Last edited by absd; 08.03.2017, 21:57.

Коментар

• Тук следя BIOC и ги чакам под 2$

Коментар

• тия sdrl много корави, петрола избуши кочината тия не мърдат
                        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Не знам на какво залагате тук, ма на Вегас ми се струва бихте имали по голям шанс.
                          Ако се надявате на някакво чудо и повторение на чизапийк отпреди година - безпредметно е. Разликата помежду им е огромна, несравними са.

Коментар

мерси за съвета
                            да се надяваме че ще успеем да направим точната преценка иначе си мисля че в близките месеци щ видим спад или корекция което може да се окаже добра възможност за вход по доста позиции....аз съм си запазил малко кеш и ще следя пазара отблизо....

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Ето ти един човек и то президент, който не е наясно със структурата на разходите за здраве, хем президент.
                              А по-голямата част от разходите се услушва и расте:
                              http://finviz.com/quote.ashx?t=UNH&ty=c&ta=0&p=m

Коментар

Някой знае ли нещо за Trump_care .. Докога ще разбива биотеха ... Човек да не смее да си купи

Коментар

Working...
                                X