Първоначално изпратено от absd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКакто се казва - цената на акцията вече няма връзка с фундамента , ....Това е 100% хазарт . Дали си заслужава риска ?
1. Ако направят добро споразумение с банките - 100-150% нагоре
2. В противен случай отива към формуляр 11 ...... отписване от борсата и ...
3. Дори и при споразумение с банките дългосрочно не я виждам при цени на петрола под 60-70%....
Защото докато цените трайно се възстановят ще баталясат ... Отделно, че според експерти реалната стойност на активите вкл. новостроящите се платформи е 7-9 млрд. , докато дълговете 13-14 млрд. ...
Както е с най новия флот така и ще стане най-пресния улов за онези дрилъри с малко дългове - които ще пазаруват ако се стигне до ликвидация на активи ...
Не мога да си отговоря защо някой (банки или мажо) ще набива още 1 млрд. или повече ? Ако има дългосрочно хляб в тоя бизнес - можеш с тия пари да основеш нова компания, да си купиш на баргейн платформи и да не висиш с яко дългове ...
съгласен съм с написаното от теб....позицията е основно за спекулка все си мисля че няма да ги оставят да фалират....тренда с цената на петрола е нагоре пък и едва ли ще издъхнат на финалната права при положение че издържаха на натиск при цена на слузта около 30 $ през миналата година"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениетия sdrl много корави, петрола избуши кочината тия не мърдат
1. Ако направят добро споразумение с банките - 100-150% нагоре
2. В противен случай отива към формуляр 11 ...... отписване от борсата и ...
3. Дори и при споразумение с банките дългосрочно не я виждам при цени на петрола под 60-70%....
Защото докато цените трайно се възстановят ще баталясат ... Отделно, че според експерти реалната стойност на активите вкл. новостроящите се платформи е 7-9 млрд. , докато дълговете 13-14 млрд. ...
Както е с най новия флот така и ще стане най-пресния улов за онези дрилъри с малко дългове - които ще пазаруват ако се стигне до ликвидация на активи ...
Не мога да си отговоря защо някой (банки или мажо) ще набива още 1 млрд. или повече ? Ако има дългосрочно хляб в тоя бизнес - можеш с тия пари да основеш нова компания, да си купиш на баргейн платформи и да не висиш с яко дългове ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениети гледай само какво изхлузване ще се получи и ако утре олиото продължи нанадолЕ
Вярно - що падна слузта? Дали ще може пак за малко поне да се върне под 48 кинта? Искам да си изловя Lukoil и/или Total, ама да слязат до 40-42 еврака поне.
Защо искаш да си купуваш АДР-ченца на ВР ? - Според мен това е ного прецакано - вземи си истински акции - така докато дебнеш спекулка, сосни дивидентчета ще лапаш без кожодерски данъци... а ако и с тебе се излъжат както с мене, ърм?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Знаеш, че човекът с перуката не си пада по подробностите
https://twitter.com/realDonaldTrump/...10000870109184Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениетия sdrl много корави, петрола избуши кочината тия не мърдат
Бяха актуални при скъп петрол,и когато лъжеха масите,че петрола свършва,за да надуват цената му.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНадявам се да си още на изчакване при SDRL ...
Кои позиции следиш за вход ?като цяло следя доста компании но най-голямо внимание към момента обръщам на SDRL,WLL,PBR,RIG,VALE и BP(към момента последното го изчаквам за дъно около 31-32 $ ако стигне до 30 мисля да влезна с голяма част от портфейла,колкото до първите няколко позиции там ще влизам с малки суми с идеята ако падне надолу да мога да осреднявам и при евентуално възстановяване на цената да продам с малка печалба)
Last edited by absd; 08.03.2017, 21:57."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНадявам се да си още на изчакване при SDRL ...
Кои позиции следиш за вход ?
Ако се надявате на някакво чудо и повторение на чизапийк отпреди година - безпредметно е. Разликата помежду им е огромна, несравними са.
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
мерси за съвета
да се надяваме че ще успеем да направим точната преценка иначе си мисля че в близките месеци щ видим спад или корекция което може да се окаже добра възможност за вход по доста позиции....аз съм си запазил малко кеш и ще следя пазара отблизо....
Кои позиции следиш за вход ?
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Знаеш, че човекът с перуката не си пада по подробностите
https://twitter.com/realDonaldTrump/...10000870109184
А по-голямата част от разходите се услушва и расте:
http://finviz.com/quote.ashx?t=UNH&ty=c&ta=0&p=m
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНякой знае ли нещо за Trump_care .. Докога ще разбива биотеха ... Човек да не смее да си купи
https://twitter.com/realDonaldTrump/...10000870109184
Коментар
Коментар