Първоначално изпратено от keizer
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСамо дето Жабоците ми носят доходност без да трябва да ги продавам, а за недивидентаджийските акции не е така.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеАйдеее започна се. Когато и жената иска влога и в акции значи е време да продаваме...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kapitana32 Разгледай мнениеЗапочнах да се занимавам на БФБ през 2009-2011, после прекъснах за да се освободя от банките, коледата на 2012 се върнах отново. Смятам че тук възможностите за доходно инвестиране не са лоши. Имам портфеил който допълвам месечно. Нямам икономическо образование, но следя форумите и смятам че повечето от форумците са положително настроени да помагат със мнения и съвети, споделят от опита си, което ценя. Знам че парите и решенията са си мои в крайна сметка.
Напоследък дори съветвам мои приятели също да участват. Съпругата дори ми възложи да инвестирам тук неин влог.....Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНякой казват тимуровците нямат общо...
Не е ПП за ЦК
Що не ги подкрехиха сат слязоха под номинал , ами сега чак....няма логика.
Просто негативизма за свет.икономика избледнява ......полека лека тръгва нов икономически цикъл .... и парите си намират мястотоНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе подценявам: просто това - стар спор - между ръстови и между дивидентаджийски акции. В моментът наблягам на вторите - защото - стабилни. И дори моите се дразня като поскъпват !!!
Просто нямам вяра на ръстове - като този - изкуствено направен от тимуровците.
Тони - за да стане Софикс 1500, трябва да ме турите Дуче - няма друг начин.
Не е ПП за ЦКMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе подценявам: просто това - стар спор - между ръстови и между дивидентаджийски акции. В моментът наблягам на вторите - защото - стабилни. И дори моите се дразня като поскъпват !!!
Тони - за да стане Софикс 1500, трябва да ме турите Дуче - няма друг начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕ ти много го подценяваш Тонито. Старо куче вече.
Винаги ще намери поне 1 таксиджия да продаде на върха, а после да си ги купи обратно на 2-3 лева, стой та гледай ...
Тони - за да стане Софикс 1500, трябва да ме турите Дуче - няма друг начин.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕ ти много го подценяваш Тонито. Старо куче вече.
Винаги ще намери поне 1 таксиджия да продаде на върха, а после да си ги купи обратно на 2-3 лева, стой та гледай ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСамо дето Жабоците ми носят доходност без да трябва да ги продавам, а за недивидентаджийските акции не е така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене е, на 20лева ще ти е късно Импе
сложните жабоци с колко ти порастнаха при ръст на Софикс с 45%???Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе ти е лошо портфейлчето, Капитанов, но аз бих наблегнал повече на Жабоците и Атерите - просто защото са дивидентаджийски яко доходни... стига да не са ти прости жабоци.
Тони: късно.
сложните жабоци с колко ти порастнаха при ръст на Софикс с 45%???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСлед събитията на площад Тянънмън в Китай,ръководитетлят събира
целият елит и им казва дословно.В тая стая има две врати,едната води
към щуротиите на Горбачов,а другата към просперитет .Тогава изрича
знаменитата си фраза.Не е важно котката дали е бяла или черна,
важно е да може да хваща мишките.Историята как продължи,всички видяхме.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар