някой да се похвали с промени?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Човек объркал си имената на половината компании, в които си инвестирал.Сигурен ли си, че знаеш какво правиш?
П.с: Не знам защо,но постта ми с портфейла ми го "реже" на половина?!Last edited by 000; 28.01.2014, 09:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеИ аз да споделя:
цкб,хим,зърнени -по много
алкумет,биовет,евройнс,елтос,болборд,трейс,синерго н,арома,фазера-по малко
катекс,меком.елхим,тодоров -за цвят
Ще яде Асан баница
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеИ аз да споделя:
алкумет,биовет,евройнс,елтос,болборд,трейс,синергон,арома,фазера-по малко
Скоро освободих-софрма и трейдинга,еубг,стара планина.
Човек объркал си имената на половината компании, в които си инвестирал.Сигурен ли си, че знаеш какво правиш?Last edited by B.Graham; 27.01.2014, 22:24.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИмпе, досега все бедни влизаха във властта и богати ставаха.
Нека този път да сложим човек с бизнес и положение. Ти още не си стигнал до там.
Бизнес и положение - ми нашият приятел г-н Донев като не ще?
Аз не ща да ставам богат в политика, но да помогна на своето Отечество.
Снаки - ами нелесно - без "гръб"...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000И аз да споделя:
алкумет,биовет,евройнс,елтос,болборд,трейс,синерго н,арома,фазера-по малко
Скоро освободих-софрма и трейдинга,еубг,стара планина.
много, много-много или много-много-много......
Като начало - колко е това "много"( приблизително...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНого ясно. Представи си на БФБ да се тръгуват поне един мобилен оператор, поне една могъща супермаркетска верига, поне една високотехнологическа фабрика поне около осем планински и балнеологически и исторически курорта, мегаферми за екологическо ядене, винарски къщи, билколечебен концерн, поне една линия на метрото и т.н. - всички - с фрий флоут над 75% и поне 3-4 златодобивни и уранодобивни компании - с фрий флоут поне 35?
И всичко туй - в държава, в която редът и законът са над всичко, хората живеят спокойно, инвестирането е учебен предмет в училищата, а Хъхрю копа уран в мината, вместо да граби и коли по селата?
Ей-заради туй трябва да ме турите Дуче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеАйдеее започна се. Когато и жената иска влога и в акции значи е време да продаваме...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНого ясно. Представи си на БФБ да се тръгуват поне един мобилен оператор, поне една могъща супермаркетска верига, .Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНого ясно. Представи си на БФБ да се тръгуват поне един мобилен оператор, поне една могъща супермаркетска верига, поне една високотехнологическа фабрика поне около осем планински и балнеологически и исторически курорта, мегаферми за екологическо ядене, винарски къщи, билколечебен концерн, поне една линия на метрото и т.н. - всички - с фрий флоут над 75% и поне 3-4 златодобивни и уранодобивни компании - с фрий флоут поне 35?
И всичко туй - в държава, в която редът и законът са над всичко, хората живеят спокойно, инвестирането е учебен предмет в училищата, а Хъхрю копа уран в мината, вместо да граби и коли по селата?
Коментар
-
Нека този път да сложим човек с бизнес и положение. Ти още не си стигнал до там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенещо уникално си предвидил за капиталовия пазар?
Ей-заради туй трябва да ме турите Дуче.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар