Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЧакай да зарадвам малко хора
На -15% съм към момента.. добрите времена се отлагат за по-натамЕдва ли някой нормален би се радвал, ако колега е на минус. Ето и моята хвалба на прима виста, сега гледам цените:
- ЧЕЗ Разпределение - минус 5% (основна акция)
- Спиди - плюс 7% (друга основна акция)
- Химче - минус 7% (взето за ташак)
- Фибанкасъ - минус 20% (взето за екскурзия, ма друг път)
Ми наздравеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Много добра идея даваш за промотиране на БФБ като заместител на талончетата. Хазартните потребности на един куп народ останаха незадоволени - ето я алтернативата.! А за промоутъри по телевизията може да поканят Иво Недялков, Майкъл Капустин, Хранков и т.н. и т.н.
!
Last edited by Zdravko; 25.02.2020, 16:34.
Коментар
-
Много добра идея даваш за промотиране на БФБ като заместител на талончетата. Хазартните потребности на един куп народ останаха незадоволени - ето я алтернативата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеМонти имах малко, но го шитнах с 10% на + преди няколко месеца, в тухли съм в момента и едно старичко здраво возило с идеята да стане ретро след време.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеМонти имах малко, но го шитнах с малко на 10% на + преди няколко месеца, в тухли съм в момента.
- 1 like
Коментар
-
Много добра идея даваш за промотиране на БФБ като заместител на талончетата. Хазартните потребности на един куп народ останаха незадоволени - ето я алтернативата.
Коментар
-
Монти имах малко, но го шитнах с 10% на + преди няколко месеца, в тухли съм в момента и едно старичко здраво возило с идеята да стане ретро след време.
Златото си е винаги убежище при криза, а аз си я очаквах миналата година още.Last edited by pepe1234; 25.02.2020, 16:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениехазартна душа, а талончета за търкане - йок
Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеСега изглежда не е добре да имаш изобщо портфейл от акции, то кеш май не е хубаво да имаш сега.
Коментар
Коментар