IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Доходност от началото на годината - минус 9%
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
      защото казваш че "допълни" позиции , т.е. да го разбирам че те са допълнили и са ти казали..
      може ли да споделиш каква доходност докарват тези майстори и високи ли са таксите и данъците.
      Не, аз си допълвам, където искам.

Доходност - прилична - според пазарите може да бъде и сосна, такси - скромни - данъци не плащаш, напротив - намаляваш данъци и г-н Горанов плачка тужно в ъгълът.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Не брокер: поверил съм външните си инвестиции на професионалисти - алианцовите хора от Мюнхен.

Портфейлът си го публикувам редовно - последно показах едно колелце с инвестициите ми поверени на чуждите рачички, пускам сравнително редовно колелца с инвестициите ми на БФБ и общо колелце БФБ+чужди рачички+секси метали+елмази.
        защото казваш че "допълни" позиции , т.е. да го разбирам че те са допълнили и са ти казали..
        може ли да споделиш каква доходност докарват тези майстори и високи ли са таксите и данъците.
        Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
          може ли да споделиш през кой брокер търгуваш на международни пазари. и какъв ти е портфейла в момента.
          Не брокер: поверил съм външните си инвестиции на професионалисти - алианцовите хора от Мюнхен.

Портфейлът си го публикувам редовно - последно показах едно колелце с инвестициите ми поверени на чуждите рачички, пускам сравнително редовно колелца с инвестициите ми на БФБ и общо колелце БФБ+чужди рачички+секси метали+елмази.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Пък аз днес допълних по малко от Allianz Interglobal - A, Allianz Euro Bond - AT и Allianz Best Styles Euroland Equity - AT.

Инак на БФБ до краят на годината ще долея малко Имотаджийски, дебна и Слънчо - то.
            може ли да споделиш през кой брокер търгуваш на международни пазари. и какъв ти е портфейла в момента.
            Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
              Ти ли се буташ да влизаш така с рогата
              Е не всичките днес са мои
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Пък аз днес допълних по малко от Allianz Interglobal - A, Allianz Euro Bond - AT и Allianz Best Styles Euroland Equity - AT.

Инак на БФБ до краят на годината ще долея малко Имотаджийски, дебна и Слънчо - то.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                  Днес допълних от Унипак, дълго мислех дали да не взема малко от Монбат, но в крайна сметка реших да не го правя. Засега Унипак ми изглежда по-добре
                  Ти ли се буташ да влизаш така с рогата

Коментар

• Айде да пусна и моя портфейл:
                    Софарма имоти ~73%
                    Велде ~12%
                    Унипак ~12%
                    Лавена ~3%

Днес допълних от Унипак, дълго мислех дали да не взема малко от Монбат, но в крайна сметка реших да не го правя. Засега Унипак ми изглежда по-добре
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                      евала! това се казва невероятно представяне при падащ пазар
                      ако е истина, но аз лично имам големи съмнения

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                        Тази година няма далавера или поне е слаба, - за седемте месеца се е получило това;

-30,12,2014r. ~ликвидационна стойност
                        на платформата-> ХХ2 600
                        бр/акц.= 172 994
                        -Репо = 15200+~2000 кеш
                        -31,07,2015г. на платформата- +> 22,50%
                        *бр.Акц.~183967 с получен д-нт +>36 800 - репото платено
                        5 000.кеш +не получен д-нт ~ 11 000
                        от закриване и малко врътки -
                        Arom+Asr закрита 7,03.2015г. + ~ 2100
                        Emka закрита 03,08,15г + ~ 1450 - днес е угребаха ...
                        хлЛев от положит. разлики + ~ 7000
                        евала! това се казва невероятно представяне при падащ пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          SFI е с най-голяма тежест
                          видях и бях учуден, защото си анти адсиц инвеститор!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            много фарми и много дивидентни видях - променил си стратегията! и тоя ХЕС, ах този ХЕС!
                            Поздрави!
                            SFI е с най-голяма тежест

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              реших да го махна
                              много фарми и много дивидентни видях - променил си стратегията! и тоя ХЕС, ах този ХЕС!
                              Поздрави!
                              Last edited by tony1975; 04.08.2015, 07:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                Софчо, размисли ли,- толкова труд на вятъра !
                                Къде ти се дяна колелото от кесията? Домашните ли те сръгаха и ти прибраха сиропчето, че го покри ???
                                реших да го махна

Коментар

Working...
                                X