Доходност от началото на годината - минус 9%
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениезащото казваш че "допълни" позиции , т.е. да го разбирам че те са допълнили и са ти казали..
може ли да споделиш каква доходност докарват тези майстори и високи ли са таксите и данъците.
Доходност - прилична - според пазарите може да бъде и сосна, такси - скромни - данъци не плащаш, напротив - намаляваш данъци и г-н Горанов плачка тужно в ъгълът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе брокер: поверил съм външните си инвестиции на професионалисти - алианцовите хора от Мюнхен.
Портфейлът си го публикувам редовно - последно показах едно колелце с инвестициите ми поверени на чуждите рачички, пускам сравнително редовно колелца с инвестициите ми на БФБ и общо колелце БФБ+чужди рачички+секси метали+елмази.
може ли да споделиш каква доходност докарват тези майстори и високи ли са таксите и данъците.Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеможе ли да споделиш през кой брокер търгуваш на международни пазари. и какъв ти е портфейла в момента.
Портфейлът си го публикувам редовно - последно показах едно колелце с инвестициите ми поверени на чуждите рачички, пускам сравнително редовно колелца с инвестициите ми на БФБ и общо колелце БФБ+чужди рачички+секси метали+елмази.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПък аз днес допълних по малко от Allianz Interglobal - A, Allianz Euro Bond - AT и Allianz Best Styles Euroland Equity - AT.
Инак на БФБ до краят на годината ще долея малко Имотаджийски, дебна и Слънчо - то.Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТи ли се буташ да влизаш така с рогатаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеДнес допълних от Унипак, дълго мислех дали да не взема малко от Монбат, но в крайна сметка реших да не го правя. Засега Унипак ми изглежда по-добре
Коментар
� -
Айде да пусна и моя портфейл:
Софарма имоти ~73%
Велде ~12%
Унипак ~12%
Лавена ~3%
Днес допълних от Унипак, дълго мислех дали да не взема малко от Монбат, но в крайна сметка реших да не го правя. Засега Унипак ми изглежда по-добреdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеевала! това се казва невероятно представяне при падащ пазар
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТази година няма далавера или поне е слаба, - за седемте месеца се е получило това;
-30,12,2014r. ~ликвидационна стойност
на платформата-> ХХ2 600
бр/акц.= 172 994
-Репо = 15200+~2000 кеш
-31,07,2015г. на платформата- +> 22,50%
*бр.Акц.~183967 с получен д-нт +>36 800 - репото платено
5 000.кеш +не получен д-нт ~ 11 000
от закриване и малко врътки -
Arom+Asr закрита 7,03.2015г. + ~ 2100
Emka закрита 03,08,15г + ~ 1450 - днес е угребаха ...
хлЛев от положит. разлики + ~ 7000destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеSFI е с най-голяма тежест
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемного фарми и много дивидентни видях - променил си стратегията! и тоя ХЕС, ах този ХЕС!
Поздрави!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениереших да го махна
Поздрави!Last edited by tony1975; 04.08.2015, 07:15.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеСофчо, размисли ли,- толкова труд на вятъра !
Къде ти се дяна колелото от кесията? Домашните ли те сръгаха и ти прибраха сиропчето, че го покри ???
Коментар
�
Коментар