Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеФорти: ти инвеститор, пък ме питаш такива работи.
Мислиш ли че тази катастрофическа тридневка не би се отразила на твоето партидка? И нима е случайно, че по телевизорът пак почнаха да лаят за прехвърляне към Сребърното фонд точно сега?
Данните, които си видял в партидата ти са от понеделник, вторникът няма как да е отчетен, защото за целта трябва да затворят всички вторнишки пазари на света, тоест ти си видял спадът, но не и могъщият ответ - например нашето ДПФ загуби 6 стинки за два дни - но ще компенсира, ще компенсира. Пак не е ного спадът като се има предвид с какъв чутовен трясък се провалиха пазарите.
Лошото е че правят големи загуби и тук и навън.....и даже не правят опити за намаляване на загубите
А лимита им за акции по повечето е позиции е пълен...така че не знам.....
Да не са си взели поука от 2007 г. ,когато се изтеглиха точно когато трябваше от БФБ- декември преди спада и те го започнаха и се набутаха в Леман Брадър и сие май.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИмпе, за жалост моя ПФ вече е доста под нивото от началото на 2015 година - това без таксите, които съм платил?
Какво да правя брато???
Мислиш ли че тази катастрофическа тридневка не би се отразила на твоето партидка? И нима е случайно, че по телевизорът пак почнаха да лаят за прехвърляне към Сребърното фонд точно сега?
Данните, които си видял в партидата ти са от понеделник, вторникът няма как да е отчетен, защото за целта трябва да затворят всички вторнишки пазари на света, тоест ти си видял спадът, но не и могъщият ответ - например нашето ДПФ загуби 6 стинки за два дни - но ще компенсира, ще компенсира. Пак не е ного спадът като се има предвид с какъв чутовен трясък се провалиха пазарите.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеСчитано от днес SFTRD е с най-голяма тежест в портфейла ми. Да съм жив и здрав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХльъх - сега гледам - само за катастрофическия понеделник най-могъщият фонд в портфейлът ми е загубил колкото за цялата гръцка криза.
Какво да правя брато???
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНе си ти, когато не ближеш злато!
Импе, това със златото и близането беше голям лаф. Ще има да те бъзикаме с години. С най-добри чувства, разбира се!
А аз вярно имам един златен дукат и един сребърен фердинанд за близане.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХльъх - сега гледам - само за катастрофическия понеделник най-могъщият фонд в портфейлът ми е загубил колкото за цялата гръцка криза.
Импе, това със златото и близането беше голям лаф. Ще има да те бъзикаме с години. С най-добри чувства, разбира се!
Коментар
-
Коментар
-
ivandavidov
Считано от днес SFTRD е с най-голяма тежест в портфейла ми. Да съм жив и здрав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениезащото казваш че "допълни" позиции , т.е. да го разбирам че те са допълнили и са ти казали..
може ли да споделиш каква доходност докарват тези майстори и високи ли са таксите и данъците.
Доходност - прилична - според пазарите може да бъде и сосна, такси - скромни - данъци не плащаш, напротив - намаляваш данъци и г-н Горанов плачка тужно в ъгълът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе брокер: поверил съм външните си инвестиции на професионалисти - алианцовите хора от Мюнхен.
Портфейлът си го публикувам редовно - последно показах едно колелце с инвестициите ми поверени на чуждите рачички, пускам сравнително редовно колелца с инвестициите ми на БФБ и общо колелце БФБ+чужди рачички+секси метали+елмази.
може ли да споделиш каква доходност докарват тези майстори и високи ли са таксите и данъците.Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеможе ли да споделиш през кой брокер търгуваш на международни пазари. и какъв ти е портфейла в момента.
Портфейлът си го публикувам редовно - последно показах едно колелце с инвестициите ми поверени на чуждите рачички, пускам сравнително редовно колелца с инвестициите ми на БФБ и общо колелце БФБ+чужди рачички+секси метали+елмази.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар