IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
    руубар по-незаслужава и от сирма дори.
    Бе остави ги да се набучват на ипо-та бе човек, кво ти пука....взел си като "дивидент" човека част от собствените пари де преди това дал назаем на чичото и решил да ги троши - негова си работа.
    Смарт мъни ако сметнат че си заслужава влизат после поне 50% по ниско...

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
      ще коментирам като вися проспекта
      Според мен сирма е по-добре от руубар, но не ми допада и сирма и няма да участвам в никакви ipo-та тази година.
      Разбира се, ако дадат руубар на по-малка цена, може да се прояви интерес, но като ги знам какви помпозни цени се вадят, най-вероятно ще прескоча занимавката. Има стари дружества, с история, с дивиденти, познати неща, не ми се занимава с нови изненади

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
        ще коментирам като вися проспекта
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
          Портфейла е без промяна, дивидента от СФИ няма да го правя нищо докато не видя дали си заслужават Roo'bar

Коментар

• Портфейла е без промяна, дивидента от СФИ няма да го правя нищо докато не видя дали си заслужават Roo'bar
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Трета категория ,който се пенсионират последните пет години поради възраст ,нямат паритиди в ПФ..
              Не те разбрах , за всичик ли става въпрос....и ако за всички защо има една година срок да го направят.-..
              За първа и втора категория - и аз не знам дали се отнася . Ще чакаме да излезе правилника.

Коментар

Е ти ме взе за дете......
                Първо в момента се прие закон който дава право на подлежащи на по ранно пенсиониране да си получават втора пенсия с първата на 40 години ако трябва... .....а не като навършат 64-65 г.. като сега и тези пари ще отидат в НОИ .....
                Пенсиониращите в близките пет години имат повече сметка да получават пенсиите си от държавата а не от ПФ ....по болест ,работещи в чужбина и т.н...
                Второ работещите постоянно намаляват и вноските също....
                Трето закона дава право да се пробва нои....доста ще го изберат....
                Тука спора става прекалено хипотетичен (кой евентуално би си изтеглил парите от частния ПФ, може би, едва ли не), а пък аз в такива безсмислени спорове не участвам. Според мен няма да има такова изтегляне от 30%, а дори и да има то ще бъде в течение на време и може да бъде покрито спокойно от постъпващите нови вноски. Това е моето мнение, защото работещите според статистиката не намаляват.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                  Доколкото разбрах пенсиониращите се в близките 5 години нямат право да се местят в НОИ.
                  Трета категория ,който се пенсионират последните пет години поради възраст ,нямат паритиди в ПФ..
                  Не те разбрах , за всичик ли става въпрос....и ако за всички защо има една година срок да го направят.-..

Коментар

Първо в момента се прие закон който дава право на подлежащи на по ранно пенсиониране да си получават втора пенсия с първата на 40 години ако трябва... .....а не като навършат 64-65 г.. като сега и тези пари ще отидат в НОИ .....
                    Пенсиониращите в близките пет години имат повече сметка да получават пенсиите си от държавата а не от ПФ ....по болест ,работещи в чужбина и т.н...
                    Доколкото разбрах пенсиониращите се в близките 5 години нямат право да се местят в НОИ.

Коментар

• Явно загубите могат да предизвикат засилване на ефекта "Кой по-малко ще загуби, а пък ако тръгнат да гърмят и репата..... Е. дано да не става така, ама само с голата надежда....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
                        Първо да попитам кой е този, който има 30% от ПФ?
                        И после ще ти дам моя отговор - ще ги покрият с месечните си постъпления и лидвидните средства....мисля че всеки месец получават доста кеш от вноските, които спокойно могат да идат, за да му покрият 30-те % на този "НЯКОЙ".

Коментар

Чакай аз да се намешам....
                          Ако някой изтегли 30 % от парите в ПФ ,какво става.....
                          Като нито Дау ,нито Мяу нито нашата сергиика са наред....
                          Първо да попитам кой е този, който има 30% от ПФ?
                          И после ще ти дам моя отговор - ще ги покрият с месечните си постъпления и лидвидните средства....мисля че всеки месец получават доста кеш от вноските, които спокойно могат да идат, за да му покрият 30-те % на този "НЯКОЙ".

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
                            Без да съм адвокат на Императора (не го познавам), ако нямаш против да се намеся в разговора ви и да дам моя отговор на въпроса ти.
                            Ако сравниш парите си в ПФ не с началото на годината, а с това, което би имал ако те отиваха в НОИ, ще имаш отговора.
                            Чакай аз да се намешам....
                            Ако някой изтегли 30 % от парите в ПФ ,какво става.....
                            Като нито Дау ,нито Мяу нито нашата сергиика са наред....

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              Импе, за жалост моя ПФ вече е доста под нивото от началото на 2015 година - това без таксите, които съм платил?
                              Какво да правя брато???
                              Без да съм адвокат на Императора (не го познавам), ако нямаш против да се намеся в разговора ви и да дам моя отговор на въпроса ти.
                              Ако сравниш парите си в ПФ не с началото на годината, а с това, което би имал ако те отиваха в НОИ, ще имаш отговора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Форти: ти инвеститор, пък ме питаш такива работи.

Мислиш ли че тази катастрофическа тридневка не би се отразила на твоето партидка? И нима е случайно, че по телевизорът пак почнаха да лаят за прехвърляне към Сребърното фонд точно сега?
                                Данните, които си видял в партидата ти са от понеделник, вторникът няма как да е отчетен, защото за целта трябва да затворят всички вторнишки пазари на света, тоест ти си видял спадът, но не и могъщият ответ - например нашето ДПФ загуби 6 стинки за два дни - но ще компенсира, ще компенсира. Пак не е ного спадът като се има предвид с какъв чутовен трясък се провалиха пазарите.
                                Питам, за да кажеш на къде да мърдам, че на огранича загубите. Много станаха проблемите едни след друг - то Гърция, Китай, следващата коя ще е ?
                                Е как партидка - за мене тя е всичко, на нея разчитам!!!

Коментар

Working...
                                X