If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След горчив опит, реших, че докато си изкарвам хляба от друго място, няма да търгувам на другите пазари. Имам скромна сума във фонд на Шрьодерс и малко сребро.
Назад съм и от двете
мене направо ми е неудобно да казвам че съм на плюс, само СФИ и жабешки облигации лет дъ профит рън Ама докат човек не продаде и не изхарчи парите не бива да се смята че нищо сигурно няма ....
Дано повече компании почнат да дават големи дивиденти и да правят байбек, друг начин да тръгне борсата от само себе си не виждам
Ха-ха-ха - аферим - ако това така - отличен портфейл един вид.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
мене направо ми е неудобно да казвам че съм на плюс, само СФИ и жабешки облигации лет дъ профит рън Ама докат човек не продаде и не изхарчи парите не бива да се смята че нищо сигурно няма ....
Дано повече компании почнат да дават големи дивиденти и да правят байбек, друг начин да тръгне борсата от само себе си не виждам
Според мен не е променял нищо. Сътресенията не бяха свързани с вътрешни фактори пряко влияещи на компаниите на БФБ, а на външни, които нямат общо с БГ. Според мен по-скоро е използвал момента да добави още някоя друга бройка на изгодна цена.
Коментар