Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениемене направо ми е неудобно да казвам че съм на плюс, само СФИ и жабешки облигациилет дъ профит рън
Ама докат човек не продаде и не изхарчи парите не бива да се смята че нищо сигурно няма ....
Дано повече компании почнат да дават големи дивиденти и да правят байбек, друг начин да тръгне борсата от само себе си не виждамМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
мене направо ми е неудобно да казвам че съм на плюс, само СФИ и жабешки облигациилет дъ профит рън
Ама докат човек не продаде и не изхарчи парите не бива да се смята че нищо сигурно няма ....
Дано повече компании почнат да дават големи дивиденти и да правят байбек, друг начин да тръгне борсата от само себе си не виждам
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЕСТЕСТВЕНО, че кой ще ти сложи плюса по салдо !
- от ХЕС 2,5К и от СФИ остатъкаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеда не си получил дивидент?
ЕСТЕСТВЕНО, че кой ще ти сложи плюса по салдо !
- от ХЕС 2,5К и от СФИ остатъка
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение-Тук се е случило нещо ? Да не съм получил някакъв бонус?
С кажи - речи 5К + по салдото !destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеи кое ще е интересното
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеС молив ли ще ги правиш?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВ края на годината ще рисувам доста по-различни колелца, отколкото преди година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеБатя, би ли публикувал актуалният потфейл - ще е интересно да видим дали има промени при последните сътресения
Коментар
Коментар