Първоначално изпратено от netware5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеДо 2025 се предвижда ел. автомобилите (хибрид или фул илектрик) да са под 10 % от всички произведени автомобили (според техни данни).He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Аз се чудя, че никой още не се е сетил да започне масово производство на ATV - та.
Може да утрепе конкуренцията с по-ниски цени, а зареждането не е проблем защото и без това с такова чудо никой не ходи Варна-София, а се кара малко, за кеф и не всеки ден.
Онзи ден си мислих и за джетове. Един джет гори като змей, гориво. На същото тегло, че и доста по-малко може да е на ток, стига да не се мокри разбира се, да не станеш като риба скат, докато си караш... но няма двигател, много части и ще е по-евтин също.
Last edited by Jay Gould; 13.07.2010, 17:34.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение++++ и на всичко отгоре ще са и по-евтини най-вероятно, значи достъпни. Ще е нова мания. Поне така мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеПонеже единственото слабо място на електромобила е батерията,предлагам на инвеститорите да се насочат към компании,които работят по този въпрос-която и да е фирма постигнала съществени резултати /капацитет,тегло,обем,цена/ще бъде ЗЛАТНАТА КОКОШКА НА 21 ВЕК..He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеТе пешеходците и без друго ходят като водолази из пътищатаТова ми хареса
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеПонеже единственото слабо място на електромобила е батерията,предлагам на инвеститорите да се насочат към компании,които работят по този въпрос-която и да е фирма постигнала съществени резултати /капацитет,тегло,обем,цена/ще бъде ЗЛАТНАТА КОКОШКА НА 21 ВЕК..
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениескоро четох , че теслите като опция получават неква електронна джаджа дето издава звук на ревящ мотор щото били много безшумниСкоро и това ще отпадне като навлязат масово. Ако няма голям шум наоколо от бензинови коли, нали ще чуеш гумите на най-близката електричка?
Last edited by Jay Gould; 13.07.2010, 17:18.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеПо принцип - да, На практика - не е много чудесно, особено в град. Пешаходците не са свикнали и не ги чуват.И вместо те да се съобрзяват с шофьорите шофьорите го правим с тях та освен нас трябва да пазим и тях, щото ония не мислят че автомобила е по-голям и може да ги отрепе и с 30 км/ч да се е движил
Руки те теслите може и да я имат тая опция, но е излишно. Звука е като запазена марка на спортните автомобили. Аз това имах предвидТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеВсъщност малко хора разбират, че един електромобил има много повече "спортни" заложби от която и да е кола с ДВГ.... ще стане страшно - такива спортни болиди ще има, че сегашните ферарита, бугатита и т.н. ще изглеждат като детски играчки.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение...............
За останалите автомобили е чудесно да са безшумниСъгласен съм
Не се майтапя, наистина го прочетох някъде. И май наистина е така. Спомням си как преди 15 години бях в Гренобъл, Франция и там по улиците имаше огромни табели с надписи от сорта "Пази се от трамвая!". Щото бяха въвели някакви супернови и супер безшумни трамваи, не знам с гумени колела и гумени релси ли бяха, но посмъртно не можеше да ги чуеш. Идва ти в гръб и те гази
P.S. Виждам че и други са го коментирали товаHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеТочно това ми беше идеята с високоговорител
Е аз не съм костелив орех ама, да си вземе човек ламборгини и то да не издава пронизващ цялото тяло рев от 100 метра не върви.
скоро четох , че теслите като опция получават неква електронна джаджа дето издава звук на ревящ мотор щото били много безшумниТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеЗа останалите автомобили е чудесно да са безшумниСъгласен съм
Коментар
-
Първоначално изпратено от az_ivan Разгледай мнениеШе им сложат по един електрически високоговорител, да ръмжи да радва костеливи орехи като теб.
Водорода също е гаден за съхранение, не по-малък проблем е от тока.Точно това ми беше идеята с високоговорител
Е аз не съм костелив орех ама, да си вземе човек ламборгини и то да не издава пронизващ цялото тяло рев от 100 метра не върви.
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Мисля, че ел. колите ще са следващия балон. Хората с много ентусиазъм ги приемат. Сега за Leaf има 19,000 човека, които са оставили $99.00 капаро за да си купят. Тесла продаде 1,000 броя ако не се лъжа. Ако измислят читава батерия за масово производство ще наблюдаваме нещо като акциите на фолксваген през 2008. Няма да е лошо да се ослушваме, тези процеси като започнат вече да сме се качили на влака с парите.
Засега Toyota и Nissan водят като че ли. Имаше и някакви истории с нова компания за производство на литиеви батерии в Чайна.Пари при пари отиват
Коментар
-
Първоначално изпратено от az_ivan Разгледай мнение...
Водорода също е гаден за съхранение, не по-малък проблем е от тока.големите компании знаят, че ще загубят монопол ако се появят електрички, за това сами не са пускали още такива, но бъдещето вече им диша във врата. Или ще влизат в час, или ще измрат като динозаврите.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар