Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Отново ще проявя "прочутият" ми /вече скептицизъм /но не, защото лобирам в полза на конкурента..../

Моля да не се придържате към никакви "експериментални" данни, с които най-вече фирмите си правят реклама!
Представете си, че графиката е правена от "един" служител, назначен... Както и да е! Той е най-съвестният в компанията.... Днес мисли как да вдигне своя рейтинг пред шефовете... Застанал е /ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!/ - над лист с начертано някакво разпределение /теоретично/, което той не схваща - какво точно представлява /като мен!!!/ - по съществоооо.... Да де, ноооо...
В стаята му - /отнякъде/ е влязла муха...
Нашият, дълбокомислено опрял ръце в слепоочията си - се рее в облаците и мисли, кога ли, аджеба - шефът най-после ще благоволи да му вдигне заплататаааааа....
Мухата каца върху графиката... Нашият, инстинктивно насочва към нея химикалката си, но мухата... литва си, животинчето, защото още му се живее на този свяяяяяят...., брех да му се невидеше! Инсект! Не я уцелих!...
Но мухата /инатливо/ - каца отново върху познатата ни вече графикааааа... Нашият отново замахва, но не я уцелва... и - бележи нова точкаааа...
Борбата е безмилостна! Тя каца, той дупчи по нея! Не му се получава! Дали?
Направил е вече стотина удара и също толкова точки, когато в стаята влиза шефа му...
Нашият /младок/ се сепва, но не изпуска химикалката от ръцете си....
Шефът влиза и с бърз поглед оглежда стаята... На бюрото на служителя /нека да е Джон/ - вижда графика! Веднага на стария спец му "проблясва" мисъл:
- Браво, Джон, от утре ти вдигам заплатата с 5 000 €!
Вече знаем колко дискусии предизвиква вече /включително тук!/ въпросната графика...
Това не е антиреклама! Моля да не се съобразявате с некомпетентното ми /в случая/ мнение. Необходимо е да се уверя в достоверността на експеримента! Другото е... СМЕХ!

Лично мнение!

Коментар