Първоначално изпратено от ED
Разгледай мнение
Благодаря за вниманието, което ми отделяш. Ще пренебрегна факта, че доскоро ТИ имаше друго мнение в тоя инвестиционен форум. Точно - до скоро ТИ казваше, че тук Не трябвало да се говори за акциите на Тесла /да припомня: акциите падаха/.
Точно след мнение като твоето горно - БИ ТРЯБВАЛО да напишеш, че това НЕ Е ПРЕПОРЪКА за търговия... /за да сме коректни към хората, които четат тук, но на теб не ти пука за това, нали?.../
Моето мнение е противно на твоето, но ще кажа това, което ти пропускаш: точно при настоящите цени на акциите на Тесла - аз бих скъсил акциите - т.е. - да открия къси позиции /противно на казаното от теб/.
Повтарям: мнението ми не е препоръка за търговия с акции и ценни книги!
...........................................
По втората част от твоето мнение - това сме го чували вече много пъти: в края на календарната година Тесла отчита "рекордни" продажби, в които се включват "ЗАЯВКИТЕ" на бъдещи клиенти. Сигурно и ръбестият пикап, за който уж първо имаше 100 000 броя, после те станаха 200 000, а някъде прочетох, че били станали 250 000...
Тия "заявени" бройки - НАЛИ също влизат в "рекордните" продажби в края на годината!
Справка: няколко години назад.
.............................................
Иначе - нищо не казваш за ЗАГУБИТЕ от 6 МИЛИАРДА ДОЛАРА?
По предварителни данни - може би ЗАГУБИТЕ на Тесла вече клонят към 7 МИЛИАРДА?
Нeзaвиcимo oт привиднaтa пoпулярнocт нa Tеslа, зaгубитe прoдължaвaт дa ce трупaт. Caмo зa първaтa чeтвърт oт 2019 гoдинa тe ca в рaзмeр нaд $702 млн.!!!
...........................................
При горните факти имаш наглостта да ми говориш с назидателен тон?... Затапен съм!!!

Коментар