v_tin потърси за Хаваите, откачат се от мрежата защото тока става все по скъп и причината да поскъпва е че абонатите намаляват. Електричките могат да бъдат много икономични откъм разход на енергия, но как ще стане това в градовете и при тази организация на движението не питай мен.Разбира се че ако е мощна като Тесла разхода няма да е нисък, но ако сравниш разхода на една бензинова със същата мощност с този на ел. наистина теслата сигурно е много икономична и по отзивчва и лесна за управление. Автоматичните скоростни кутии са степенни а при ел са безстепенни, има си гиразличията.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Какво общо има ЕЕС и режимите му в случая? Това е стока като всяка друга, във всеки момент може да бъде изместена. И ти не разбираш нищо от интернет протоколи, суичове, балансинг, буфериране и хиляда други неща и не ти и трябва да ти разбираш за да стоиш по цял ден във интернет и да си чешеш егото във форума.
Коментар
-
Нищо общо няма. За теб и мен тока е просто стока с определена цена. Ни най-малко не ме интересува работата на Бай Пеше и за какво отговаря, както и него не го интересуват интернет протоколите и цялата сложна инфраструктура отдолу за да си плаща 20 кинта месечно на провайдера и да седи във форумо денонощно.
Коментар
-
Нищо общо няма. За теб и мен тока е просто стока с определена цена. Ни най-малко не ме интересува работата на Бай Пеше и за какво отговаря, както и него не го интересуват интернет протоколите и цялата сложна инфраструктура отдолу за да си плаща 20 кинта месечно на провайдера и да седи във форумо денонощно.Last edited by Pyramid; 11.12.2019, 21:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Има много общо. Непознаването на нещата не те избавя от последиците.
Коментар
-
Какво общо има ЕЕС и режимите му в случая? Това е стока като всяка друга, във всеки момент може да бъде изместена. И ти не разбираш нищо от интернет протоколи, суичове, балансинг, буфериране и хиляда други неща и не ти и трябва да ти разбираш за да стоиш по цял ден във интернет и да си чешеш егото във форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Поредните приказки на човек който хабер си няма от ЕЕС и от режимите на ЕЕС.Как пък един от вас не вземе да се изключи от мрежата и да ни покаже очарованието на веитата досега само празни приказки колкото да излиза лошата миризма от устата
Коментар
-
Поредните приказки на човек който хабер си няма от ЕЕС и от режимите на ЕЕС.Как пък един от вас не вземе да се изключи от мрежата и да ни покаже очарованието на веитата досега само празни приказки колкото да излиза лошата миризма от устата
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Все по-малко се изгаря.
А и това дето гори за ток не е бензин/дизел.Демек пазара на бензин/дизел от тая батерия си е твърдо минус 50тона.
Точно акумулаторите ще разкажат играта на всичко дето не е ВЕИ.
И вероятно ще съм жив да го видя.
Коментар
-
Все по-малко се изгаря.
А и това дето гори за ток не е бензин/дизел.Демек пазара на бензин/дизел от тая батерия си е твърдо минус 50тона.
И вероятно ще съм жив да го видя.Last edited by Pyramid; 11.12.2019, 20:57.
Коментар
-
Драсни нещо по темата, че сме в различни соц. групи е очевидно. Че трудно проумяваш 3лв./100км също.
А хора се хвалят и с 1,5лв./100км. Та кютай си там на заплатата и цъкай.
Лошото е, че цялата тази дандания с електричките е заради пазара. Който има 2 коли да си вземе трета. Айде като сте толкова екологични да чуя предложение- който си купи ел. да бракува една собствена ДВГ. Или нещо подобно. Айде стига само привилегии.
Коментар
-
Да, големи, евтини и надеждни акумулатори са вече единствената пречка пред пълно господство на ВЕИ. Ако има такива, още сега всеки ще се обримчи с фотоволтаици, дори и блоковете ще почнат да се изхитрят.
Коментар
-
Драсни нещо по темата, че сме в различни соц. групи е очевидно. Че трудно проумяваш 3лв./100км също.
Коментар
-
Ще ще ама не в този твой живот а в следващият а може би в по следващият.Ти отдавна си скъсал с реалността и живееш в някакъв друг свят който битува само в твоята глава.
Коментар
-
Все по-малко се изгаря.
И вероятно ще съм жив да го видя.
Коментар
Коментар