If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Твърдения на засегнат и самопреебал се. Фактите казват друго. И моите неща работят, а ти цял живот, така да се каже, освен копчета да си натискал, НИЩИЧКО НЕ СИ СЪЗДАЛ. БИЛ СИ САМО В СИСТЕМА, КАТО БОЛТЧЕ. ЗАМЕНИМ. И СЛЕДА НЕ СИ ОСТАВИЛ, СМЕШНИК. Крякай, колкото си щеш. Да напомня ли, че именно ТИ реши да враждуваме? Предлагах ли ти мир на няколко пъти? Е, Д.Г.Д. Винаги, с удоволствие, ще ти дефекирам под мустака.
Работят на баба ти розавите гащи покафенели отзаде
Кой ти завижда, деде? Явно нямаш представа за какви пари работят програмистите. Вие в АЕЦ-а можете само да подсмърчате. Но по-големия ви проблем е че ако ви изхвърлят оттам, няма кой друг да ви плаща що годе сносно.
Гледам катериш се по дедовия.Колегите дето ги съкратиха при закриването на малките блокове всички си намериха работа лапнаха ги като топъл хляб.Ако знаеш колко си смешен направо ще се гръмнеш заедно с интернет протокола.Един специалист като мене се изгражда 20г ученето отделно..Гледай си смешния пръдлив интернет и не се занимавай с неща за които нямаш мозък.И оня измамника ти е лика прилика то псредствените лесно се надушвате.А програмистите знаем за какви работят не се притеснявай знаем и тия пари за колко часа извънреден труд са и как го крият знаем.Като се прибереш довечера дома си сипи у чашата интернет в чинията фейсбук и си светни с майкрософт.Напъните ви са просто смешни.
Не ти разбирам тезата. А ако ти спрат хляба, лекарствата, водоснабдяването, пътищата, магазините където да можеш да си купиш нещо да облечеш, и прочие? Е и?
Спирането на тока води не само до спиране на това което си изброил а и на много други неща.Каквито сте нежни души и сте некадърни един пирон да забиете запре ли тока за два месеца сте умрели
Виж, не го знам тоя какво ТОЧНО прави. Ама се изкара, сякаш, Той и само Той, носи страната на плещите си. Маниак с мания за величие, без лично аз, да виждам на база на какво. Лакърдии.
Обаче, като се огледаш, спре ли токът... Затова, е прав. Взели сте го за даденост но, фактическата реализация на уменията ви, дръпнат ли шалтера, увисва. Не се препирай с него. Черен неблагодарник е. Пък и никакво „деде” не е, аз съм по-голям. Виж, като фукня, не мога да го докарам чак толкова, там ме бие.
Нямаш и мозък да разбереш то не е като да носиш топла вода с кофи от Козлодуй в София
Виж, не го знам тоя какво ТОЧНО прави. Ама се изкара, сякаш, Той и само Той, носи страната на плещите си. Маниак с мания за величие, без лично аз, да виждам на база на какво. Лакърдии.
Обаче, като се огледаш, спре ли токът... Затова, е прав. Взели сте го за даденост но, фактическата реализация на уменията ви, дръпнат ли шалтера, увисва. Не се препирай с него. Черен неблагодарник е. Пък и никакво „деде” не е, аз съм по-голям. Виж, като фукня, не мога да го докарам чак толкова, там ме бие.
Не ти разбирам тезата. А ако ти спрат хляба, лекарствата, водоснабдяването, пътищата, магазините където да можеш да си купиш нещо да облечеш, и прочие? Е и?
Кой ти завижда, деде? Явно нямаш представа за какви пари работят програмистите. Вие в АЕЦ-а можете само да подсмърчате. Но по-големия ви проблем е че ако ви изхвърлят оттам, няма кой друг да ви плаща що годе сносно.
За тъпанари дето се занимават с интернет протоколи трябва да се обяснява по просто щото мозъкът им не е пригоден да разбира това което говоря.То в цяла България сме 100 човека дето знаем за какво става дума.При тебе проблема е друг и той в егото как така някой си ще има по хубава работа от мен ще е по умен от мен пък и ще взема повече пари.Ние програмизите сме най умните и вземаме най ного.Е кат ти запра тока отиваш у Перловец и повече никой няма да чуе за тебе програмисте с осми клас
Ти специално си изманик а изобретенията ти просто будят присмех.
Твърдения на засегнат и самопреебал се. Фактите казват друго. И моите неща работят, а ти цял живот, така да се каже, освен копчета да си натискал, НИЩИЧКО НЕ СИ СЪЗДАЛ. БИЛ СИ САМО В СИСТЕМА, КАТО БОЛТЧЕ. ЗАМЕНИМ. И СЛЕДА НЕ СИ ОСТАВИЛ, СМЕШНИК. Крякай, колкото си щеш. Да напомня ли, че именно ТИ реши да враждуваме? Предлагах ли ти мир на няколко пъти? Е, Д.Г.Д. Винаги, с удоволствие, ще ти дефекирам под мустака.
Коментар