IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Измамник докъде я докара,
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Какви батерии произвежда твоя познат, литиевойонни ли.
      ...ей кога си личи, кой лъже. Т.е.отговорът му се очертава забавен.

Коментар

• Какви батерии произвежда твоя познат, литиевойонни ли.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение

Не е ясно, ТОЧНО на теб, за какво бих ти завидил...нито си ми на образованието, нито на парите, нито на личния живот, нито на имотите, за какво би завидил един щастлив и успял по неговите критерии човек на един ИЗМАМНИК, който всячески се стреми да приобрети парите на другите в неговите празни идеи? Кажи ми откъде накъде аз Инхотеп или Матеев бихме ти завидили за каквото и да било?
          Изглежда, Висоцки пее тази песен за вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Нищо подобно, газ пикаеш от завист. А също, че не си в час с техниката, е ясно.
            Не е ясно, ТОЧНО на теб, за какво бих ти завидил...нито си ми на образованието, нито на парите, нито на личния живот, нито на имотите, за какво би завидил един щастлив и успял по неговите критерии човек на един ИЗМАМНИК, който всячески се стреми да приобрети парите на другите в неговите празни идеи? Кажи ми откъде накъде аз Имхотеп или Матеев бихме ти завидили за каквото и да било?
            Last edited by megamind; 26.03.2021, 22:49.

Коментар

Изобщо не съм щастлив, единствения български производител на батерии за фенерчета се беше преквалифицирал в производство на такива за ел. автомобили, показа ми лично листовете и се надяваше да пробие в Германия, щом той не е патентовал все още нищо там, остава нашия самозванец с голямо самочувствие и без никаква база да го направи. Тъжен съм, че можеше да се прославим в много иновативен продуккт и да изпреварим държави-тигри в Азия, но за съжаление съм реалист и знам с кой си имаме работа, не злорадствам да подчертая, реалист съм
              Нищо подобно, газ пикаеш от завист. А също, че не си в час с техниката, е ясно.

Коментар

megamind, за батериите няма да стане работата, щастлив ли си ?
                А ти го успокоявай, да не плещи гьот йере. То може и да му се ще но, кой го пита?

Коментар

megamind, за батериите няма да стане работата, щастлив ли си ?
                  Изобщо не съм щастлив, единствения български производител на батерии за фенерчета се беше преквалифицирал в производство на такива за ел. автомобили, показа ми лично листовете и се надяваше да пробие в Германия, щом той не е патентовал все още нищо там, остава нашия самозванец с голямо самочувствие и без никаква база да го направи. Тъжен съм, че можеше да се прославим в много иновативен продуккт и да изпреварим държави-тигри в Азия, но за съжаление съм реалист и знам с кой си имаме работа, не злорадствам да подчертая, реалист съм

Коментар

• megamind, за батериите няма да стане работата, щастлив ли си ?
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Арменския пoп, ти добре си я измислил работата с "дачията спринг", но ако се чупи откъде ще и вземаш частите да я поправяш. Гаранция нещо ако има няма да ти е излишна. За субсидията нали знаеш, някоя мирянка баба като продава мартеници за първи март и изкара 200 лева пък като им плати данъци и се съберат пари за субсидия за ел.коли ще го приемат да ги спонсорират сигурн. Това го дават по телевизията.
                      D.Y.F-091066

Коментар

Как си представяш един псевдо изобретател и самозванец от Горна Оряховица да те разбере и да може да осмисли нормален текст за какво иде реч. Той ще оправя батериите на Тесла, ще докарва топла вода в София от АЕЦ Козлодуй и ще учи мултинационални петролни компании как да сондират мултиплексорно
                        Не забелязвам да разбираш, колко си жалък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение

Виж цената на dacia.ro дай на гугъл да ти преведе написаното и ще зяпнеш каква цена ще плащат румънците. Само дето поръчките там са временно спрени заради огромния брой заявки.
                          Как си представяш един псевдо изобретател и самозванец от Горна Оряховица да те разбере и да може да осмисли нормален текст за какво иде реч. Той ще оправя батериите на Тесла, ще докарва топла вода в София от АЕЦ Козлодуй и ще учи мултинационални петролни компании как да сондират мултиплексорно

Коментар

Аха. Може, дЕдо попе. Може да може.
                            Ама може и да не може.
                            Виж цената на dacia.ro дай на гугъл да ти преведе написаното и ще зяпнеш каква цена ще плащат румънците. Само дето поръчките там са временно спрени заради огромния брой заявки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение

10000 е синко в Румъния след като се приспаднат субсидиите, т.е. 17000 - 7000 субсидии = 10000 (па чети линковете които съм дал)
                              Аха. Може, дЕдо попе. Може да може.
                              Ама може и да не може.

Коментар

Само преди месец и нещо, тук се мерна че, цената и ("някъде там"- къде точно, не знам) била 10000 Евро.
                                ПОВТАРЯМ:
                                Не 17000, а 10000 (ДЕСЕТ ХИЛЯДИ).
                                А СПРИНГ не означаваше ли още и "пружина'? Сиреч, носиш един голем ключ и, като свърши токът, навиваш и карашшшш...
                                10000 е синко в Румъния след като се приспаднат субсидиите, т.е. 17000 - 7000 субсидии = 10000 (па чети линковете които съм дал)

Коментар

Working...
                                X