If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Не е ясно, ТОЧНО на теб, за какво бих ти завидил...нито си ми на образованието, нито на парите, нито на личния живот, нито на имотите, за какво би завидил един щастлив и успял по неговите критерии човек на един ИЗМАМНИК, който всячески се стреми да приобрети парите на другите в неговите празни идеи? Кажи ми откъде накъде аз Инхотеп или Матеев бихме ти завидили за каквото и да било?
Нищо подобно, газ пикаеш от завист. А също, че не си в час с техниката, е ясно.
Не е ясно, ТОЧНО на теб, за какво бих ти завидил...нито си ми на образованието, нито на парите, нито на личния живот, нито на имотите, за какво би завидил един щастлив и успял по неговите критерии човек на един ИЗМАМНИК, който всячески се стреми да приобрети парите на другите в неговите празни идеи? Кажи ми откъде накъде аз Имхотеп или Матеев бихме ти завидили за каквото и да било?
Изобщо не съм щастлив, единствения български производител на батерии за фенерчета се беше преквалифицирал в производство на такива за ел. автомобили, показа ми лично листовете и се надяваше да пробие в Германия, щом той не е патентовал все още нищо там, остава нашия самозванец с голямо самочувствие и без никаква база да го направи. Тъжен съм, че можеше да се прославим в много иновативен продуккт и да изпреварим държави-тигри в Азия, но за съжаление съм реалист и знам с кой си имаме работа, не злорадствам да подчертая, реалист съм
Нищо подобно, газ пикаеш от завист. А също, че не си в час с техниката, е ясно.
megamind, за батериите няма да стане работата, щастлив ли си ?
Изобщо не съм щастлив, единствения български производител на батерии за фенерчета се беше преквалифицирал в производство на такива за ел. автомобили, показа ми лично листовете и се надяваше да пробие в Германия, щом той не е патентовал все още нищо там, остава нашия самозванец с голямо самочувствие и без никаква база да го направи. Тъжен съм, че можеше да се прославим в много иновативен продуккт и да изпреварим държави-тигри в Азия, но за съжаление съм реалист и знам с кой си имаме работа, не злорадствам да подчертая, реалист съм
Арменския пoп, ти добре си я измислил работата с "дачията спринг", но ако се чупи откъде ще и вземаш частите да я поправяш. Гаранция нещо ако има няма да ти е излишна. За субсидията нали знаеш, някоя мирянка баба като продава мартеници за първи март и изкара 200 лева пък като им плати данъци и се съберат пари за субсидия за ел.коли ще го приемат да ги спонсорират сигурн. Това го дават по телевизията.
Как си представяш един псевдо изобретател и самозванец от Горна Оряховица да те разбере и да може да осмисли нормален текст за какво иде реч. Той ще оправя батериите на Тесла, ще докарва топла вода в София от АЕЦ Козлодуй и ще учи мултинационални петролни компании как да сондират мултиплексорно
Виж цената на dacia.ro дай на гугъл да ти преведе написаното и ще зяпнеш каква цена ще плащат румънците. Само дето поръчките там са временно спрени заради огромния брой заявки.
Как си представяш един псевдо изобретател и самозванец от Горна Оряховица да те разбере и да може да осмисли нормален текст за какво иде реч. Той ще оправя батериите на Тесла, ще докарва топла вода в София от АЕЦ Козлодуй и ще учи мултинационални петролни компании как да сондират мултиплексорно
Аха. Може, дЕдо попе. Може да може.
Ама може и да не може.
Виж цената на dacia.ro дай на гугъл да ти преведе написаното и ще зяпнеш каква цена ще плащат румънците. Само дето поръчките там са временно спрени заради огромния брой заявки.
Само преди месец и нещо, тук се мерна че, цената и ("някъде там"- къде точно, не знам) била 10000 Евро.
ПОВТАРЯМ:
Не 17000, а 10000 (ДЕСЕТ ХИЛЯДИ).
А СПРИНГ не означаваше ли още и "пружина'? Сиреч, носиш един голем ключ и, като свърши токът, навиваш и карашшшш...
10000 е синко в Румъния след като се приспаднат субсидиите, т.е. 17000 - 7000 субсидии = 10000 (па чети линковете които съм дал)
Коментар