Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
Всичко по колите е измислено и се произвежда да работи на 12 волта - радиото, чистачките, всички лампи, моторчета на прозорците, датчици и т.н.
НЕ бързай да ми казваш, че....
а). Може да се произведат нови работещи на друго напрежение
б). Няма нужда от 12V акумулатор, може да се мине само с един DC/DC до 12V
https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0...82-354989.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Подскажи?
НЕ бързай да ми казваш, че....
а). Може да се произведат нови работещи на друго напрежение
б). Няма нужда от 12V акумулатор, може да се мине само с един DC/DC до 12V
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Напротив - и аз съм измислил таблетки, но за разлика от твоите при мене дупките са квадратни. Причината е, че квадратен корен се вади по-лесно от кръглия. Подал съм цели 4 патента - по един за всяка една страна на квадрата, и сега ще чакаме 2-3 години докато излязат на бял свят. Моите акумулатори са 2 пъти по-леки от твоите, 3 пъти по-мокри и 4 пъти по-зелени.
Бъдещето на света вече е решено, но само ако Мъск ме послуша. Кореспонденцията с него вече потръгна - пратих му мейл. Ако някой от форума прояви интерес - ще му дам многомилиарден бизнес. Цената на идеята е само 300 000 лева.
Между другото в момента правя "мисловни експерименти" в опити да открия и таблетки с триъгълна дупка. Задачата е много сложна и се местя от гараж в гараж, за ми дойде музата и да направя откритието на века - акумулаторни таблетки с голяма триъгълна дупка.
След това ще направя и откритието на хилядолетието, като обаче този път дупката ще е по цялата площ на таблетката. В нея няма да има нищо друго освен дупка. Така ще се икономиса огромно количество метал и акумулаторите ми ще станат 100 пъти по-леки. За това последното откритие съм скромен - ще искам само 100 милиарда от този, който дойде у дома на Етъра в гараж номер 7, за да чуе каква е гениалната идея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
Грешиш. Ще се учудиш като видиш под капака на електричка и добрия стар 12V оловен акумулатор там.
Да ти кажа ли защо или сам ще се сетиш? : )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПо темата: С навлизане масово на екектрическа тяга, ще спаднат продажбите на обикновените акумулатори, т.к. в електричките, те са неприложими.То обяснихме го. Спад в оловото и бизнесите, свързани с него.
Освен, ако не ме послушат. Тогава, търсенето И на олово, ще се вдигне.
Да ти кажа ли защо или сам ще се сетиш? : )
Коментар
-
Напротив - ти просто не си дорасъл интелектуално, за да разбереш моята гениалност. Дупки пробивам всякакви и това го правя в мисловни експерименти, всеки път в различен гараж.
Хайде да започнем да си мерим изобретенията и/или гаражите и/или тръбичките - по твой избор.
Коментар
-
...и наистина си изперкал. Старост-нерадост...
Хайде да започнем да си мерим изобретенията и/или гаражите и/или тръбичките - по твой избор.Last edited by Mateev; 13.04.2021, 21:28.
Коментар
-
Напротив - и аз съм измислил таблетки, но за разлика от твоите при мене дупките са квадратни. Причината е, че квадратен корен се вади по-лесно от кръглия. Подал съм цели 4 патента - по един за всяка една страна на квадрата, и сега ще чакаме 2-3 години докато излязат на бял свят. Моите акумулатори са 2 пъти по-леки от твоите, 3 пъти по-мокри и 4 пъти по-зелени.
Бъдещето на света вече е решено, но само ако Мъск ме послуша. Кореспонденцията с него вече потръгна - пратих му мейл. Ако някой от форума прояви интерес - ще му дам многомилиарден бизнес. Цената на идеята е само 300 000 лева.
Между другото в момента правя "мисловни експерименти" в опити да открия и таблетки с триъгълна дупка. Задачата е много сложна и се местя от гараж в гараж, за ми дойде музата и да направя откритието на века - акумулаторни таблетки с голяма триъгълна дупка.
След това ще направя и откритието на хилядолетието, като обаче този път дупката ще е по цялата площ на таблетката. В нея няма да има нищо друго освен дупка. Така ще се икономиса огромно количество метал и акумулаторите ми ще станат 100 пъти по-леки. За това последното откритие съм скромен - ще искам само 100 милиарда от този, който дойде у дома на Етъра в гараж номер 7, за да чуе каква е гениалната идея.
Коментар
-
Е да де, ама ти не си фактор там.
След това ще направя и откритието на хилядолетието, като обаче този път дупката ще е по цялата площ на таблетката. В нея няма да има нищо друго освен дупка. Така ще се икономиса огромно количество метал и акумулаторите ми ще станат 100 пъти по-леки. За това последното откритие съм скромен - ще искам само 100 милиарда от този, който дойде у дома на Етъра в гараж номер 7, за да чуе каква е гениалната идея.Last edited by Mateev; 13.04.2021, 21:20.
Коментар
-
Слушам те ...... и се смея .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПо темата: С навлизане масово на екектрическа тяга, ще спаднат продажбите на обикновените акумулатори, т.к. в електричките, те са неприложими.То обяснихме го. Спад в оловото и бизнесите, свързани с него.
Освен, ако не ме послушат. Тогава, търсенето И на олово, ще се вдигне.
Коментар
-
По темата: С навлизане масово на екектрическа тяга, ще спаднат продажбите на обикновените акумулатори, т.к. в електричките, те са неприложими.То обяснихме го. Спад в оловото и бизнесите, свързани с него.
Освен, ако не ме послушат. Тогава, търсенето И на олово, ще се вдигне.Last edited by Pyramid; 13.04.2021, 19:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеA бе този не правеше ли състезателни коли в англия за по 50000 паунда- рекламата беше нещо от типа- купете си евтиното порше
Коментар
Коментар