If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Видях го, ама нещо има бъгаво е системата. Както и да е, аз също ти пратих ПОРЕДНИЯ отговор.
...Иначе, ЕкЦперДите се изнизаха. Що не им кълвем, като гламави. Хеле. Малко въздух и на нашата улица.
13ADROL, нещо такова, сега остава някой да каже направете и видео като я правите че по него да повторя експеримента. Сега така е модерно и после видеото в тубата.
Pyramid, по принцип е рисковано, но като ти трябва пружина и трябва да я направиш за два дена. При тази батерия плочите вътре към които са долепени анодите и катодите - нямат потенциал, потенциала ще излезе чак на крайните плочи.
Чакай, чакай. Обърка ме. Вътре, аноди и катоди се допират само до диелектрик. Какъв потенциал търсим у диелектрик?
Да се върнем на темата: Общият електролит има още да зрее въпреки, че до "запалване" не се стига. Поначало, което си е и описано в патентната документация, има вариант за термосвиваемо стягане на корпуса отвън и отвътре на него, силиконова обмазка. Там, самият електролит, има излаз за дегазиране по центъра и не е точно "общ" но, пак да благодаря на Кокорко, задължен съм му за добрата идея.И много хора отсега нататък-също. Буквално, може да спаси живот.
МЕРСИ, "Компетентни"!
13ADROL, нещо такова, сега остава някой да каже направете и видео като я правите че по него да повторя експеримента. Сега така е модерно и после видеото в тубата.
Pyramid, по принцип е рисковано, но като ти трябва пружина и трябва да я направиш за два дена. При тази батерия плочите вътре към които са долепени анодите и катодите - нямат потенциал, потенциала ще излезе чак на крайните плочи.
През волтметър разбира се, виждал съм какво става като се постави ключ при ремонт на автомобил да окъси клеймите на акумулатор по невнимание - сменя си цвета и става червен. Закалявал съм навити от тел пружини, като им подам голям ток от акумулатор, стават червени като реотан и после в масло.
През волтметър разбира се, виждал съм какво става като се постави ключ при ремонт на автомобил да окъси клеймите на акумулатор по невнимание - сменя си цвета и става червен. Закалявал съм навити от тел пружини, като им подам голям ток от акумулатор, стават червени като реотан и после в масло.
Коментар