Първоначално изпратено от MILOM
Разгледай мнение
Нима давам вид на неспокоен? Нямам интереси в областите, които дискутираме, но дори и да имаХ - не преча на хората да изразяват своите мнения.
Жалко е, че повечето мнения копират рекламни материали ИЛИ ЧАСТИЧНА ИНФОРМАЦИЯ, която води по-скоро до заблуждение, отколкото до пълен анализ. Всеки може да пише тук както пожелае: спокойно, или - не... Хората могат да приемат и по-големи заблуди: свикнали СМЕ!
Сигурен съм, че инвеститорите тук могат да направят своите анализи, ако имат достатъчно информация. Това ми е абсолютно достатъчно и в това се изразява участието ми тук!
Споделям свои знания. Аз също допълвам неща, които не зная, но са ме заинтересували. Не ме интересуват никакви "тестове". КЪМ СЕГАШНИЯТ МОМЕНТ - електромобилът НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ КОНКУРЕНЦИЯ на автомобила с ДВГ - като почнем от цената и т.н. /да не повтарям написаното долу/
Никого не принуждавам да действа по един или по друг начин.
Станах ли по-ясен? Едва ли! Не е необходимо - за да ми повярва някой - да пускам тук нови чаршафи и графики... /който разбрал - разбрал.../
Широооооока и спокойна усмивка! ))
Отпивам от питието си - за здравето на твоите приятелки и приятели, роднини и познати! ЧНГ - здрава, мирна, плодородна! Амин!
Коментар