Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...Матейко, дори изгуби къмто и над стотина милиона...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Щото купувате от алиекспрес, ефтинко,
Ето ти данни:
18650 cell from Tesla Model S X P100- Capacity: 3400mAh.
- Diameter: 18 mm.
- Length: 65 mm.
- Voltage nominal: 3.8V.
- Charge voltage cut-off: 4.2V.
- Discharging cut-off: 3.3V.
- Maximum Discharging Current (10 sec. ): 17 Amps.
Това е истината. Всичко друго е лъжа и измама.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнениеАз много съм се фрустрирал, че загубих милиони, ЗАЩОТО НЕ бях сложил пари по твои сметки., много СЪЖЕЛЯВАМ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДа но ги продават на цели модули втора употреба в ибей, има и единични бройки на които има щампа тесла пък гледам на оригиналните от модулите няма и нямат и пластмасова обвивка, няма да си купя.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИмхотеп, в алиекспрес има батерии от този калибър с капацитет по 9000 mAh, а се намират и хора които да го вярват и сигурно и зареждачки си купуват да го мерят тоя капацитет. Чел съм продавачите как отговарят на някой който пише че всъщност е измерил само 700 mAh, отговарят му че не го е измерил правилно и при специални условия.
Ето ти данни:
18650 cell from Tesla Model S X P100- Capacity: 3400mAh.
- Diameter: 18 mm.
- Length: 65 mm.
- Voltage nominal: 3.8V.
- Charge voltage cut-off: 4.2V.
- Discharging cut-off: 3.3V.
- Maximum Discharging Current (10 sec. ): 17 Amps.
Това е истината. Всичко друго е лъжа и измама.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕй ги нА, отклоняват се от темата, шашкъните....
...докато, фактът е че, аз имам, а те нямат нито концепция, нито дори теоретична вероятност, да сложат една тлъста пачка по мои сметки. Матейко, дори изгуби къмто и над стотина милиона...
Коментар
-
Имхотеп, в алиекспрес има батерии от този калибър с капацитет по 9000 mAh, а се намират и хора които да го вярват и сигурно и зареждачки си купуват да го мерят тоя капацитет. Чел съм продавачите как отговарят на някой който пише че всъщност е измерил само 700 mAh, отговарят му че не го е измерил правилно и при специални условия.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕй ги нА, отклоняват се от темата, шашкъните.
Първоначално изпратено от ИмхотепА как можеш да говориш за R вътр. Като не знаеш как се мери?
Бас държа че не знаеш и капацитета на една 18650 какъв е.
Коментар
-
Ей ги нА, отклоняват се от темата, шашкъните....
...докато, фактът е че, аз имам, а те нямат нито концепция, нито дори теоретична вероятност, да сложат една тлъста пачка по свои сметки. Матейко, дори изгуби къмто и над стотина милиона...Last edited by Pyramid; 18.03.2021, 22:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Според мен Илон Несторов или Тодор Мъск, пак си е повярвал много и теоретизира върху материя, която му е напълно непозната....много типично за грузинските инженери, които не съм прочел досега да са впечатлили света с нещо, освен с една мръсна тръба в гараж в Горна Оряховица
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
А как можеш да говориш за R вътр. Като не знаеш как се мери?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеОтделно, еднакъв капацитет не е еднакво R вътр, нито еднаква трайност или ток на разряд. Абе, видяхме ви вас, екЦпертите. Всичко свеждате до едно познато. За вас, оказа се, принципи не важат, пък ги търсите от другите.
Айде у лево!
Коментар
Коментар