Първоначално изпратено от megamind
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеАха, значи си призна, че не са десетки 18650. Плясване през устата за дългоопашатата лъжа. Призна си, че не си виждал през живота си дори и една единствена нова 18650. Призна си и че нямаш измерителна зареждачка/разреждачка, което автоматично означава, че никакви лабораторни цифри не си получавал за капацитет, вътрешно съпротивление, и влияние на броя на циклите върху тези два параметъра.
При това положение задавам въпросът откъде преписваш мъдрите цифри, които толкова убедително ги сипеш във форума ?
Нови 18650 съм виждал много но, ТОВА не означава нищо повече от факта, че съм ги виждал.
Не съм и твърдял, че "имам измерителна зареждачка". ТЯ няма отношение към темата. По-скоро, вие въртите-сучите, да изместите фокуса.
"Зареждачка" и "лабораторни цифри" нямат нищо общо. Измерване съм учил но, и там, НЕ АСЕ споменава. А с "мъдри цифри", е пълен интернетът но, И това, няма общо с темата.
Ала батерия, патентовам аз, а не някой от вас...Last edited by Pyramid; 19.03.2021, 00:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Те неговите съждения, като твоите и на Импотеция. Плод на непознаване.
- 1 like
Коментар
-
Изглежда, не можеш да четеш. Лаптоп, винтоверт, няколко power bank, един работещ и един попилян, щото единият "еднакъв" вътре, се бъгнал и още, една върволица, дето взех на старо от изхвърлени на работа. Бяха в пакет, спаднали до 1,45, 1,5, 1,5, 1,52, 1,57 и1,59 V. ,БЕЗ електроника.
А, зареждачка ама такава, дето да им измерва капацитета, не съм споменавал, да имам. Какво ТИ си си въобразявал, идея нямам. Ако е нещо като мнимия "гараж" на П.Яворов 4, посети психиатър.
АМА КАК СЕ ИЗЛОЖИ С НЕГО, А!
МАТЕЙКО -ИЗМАМНИК. ХАХАХАХАХАХАХАХАААААА!!!
При това положение задавам въпросът откъде преписваш мъдрите цифри, които толкова убедително ги сипеш във форума ?
Коментар
-
Те неговите съждения, като твоите и на Импотеция. Плод на непознаване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИ като си говорите на чист български ли е или Мъск има лек акцент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Вярно съждение, НЕОБОРИМО от измамника!
Коментар
-
И като си говорите на чист български ли е или Мъск има лек акцент.
- Да реалния, фактически капацитет е с 40 процента под номиналния. Съответно и напреженията на заредена и разредена батерия стават други, защото при заряд и разряд се контролира напрежението от контролера а не капацитета.Last edited by supertrader; 18.03.2021, 23:46.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Защо си правиш оглушки и не дадеш доказателство за десетките 18650, които уж ги имаш у вас, и за зареждачката, с която уж им мериш капацитета и вътрешното съпротивление?
А, зареждачка ама такава, дето да им измерва капацитета, не съм споменавал, да имам. Какво ТИ си си въобразявал, идея нямам. Ако е нещо като мнимия "гараж" на П.Яворов 4, посети психиатър.
АМА КАК СЕ ИЗЛОЖИ С НЕГО, А!
МАТЕЙКО -ИЗМАМНИК. ХАХАХАХАХАХАХАХАААААА!!!Last edited by Pyramid; 18.03.2021, 23:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Алтернативата е просто да си признаеш, че твоите теоретични недомислици са плод на нулев практически опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеАко чаках ти да ми правиш милионите, досега да съм умрял от глад.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеМи да му беше казал, ама като ми звънна последния път каза че той ще ти се обади...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДали е или НЕ Е 3400 mAh, това к Мъск не го знае. Едно са номиналните, друго-фактическите, стойности. Вярващите, са в сектата "наивници от последния ден".
Все пак искаме да си изясним какъв ти е натрупания личен опит, когато се изцепиш с поредната измислица/недомислица във форума, като тази по-горе.
Алтернативата е просто да си признаеш, че твоите теоретични недомислици са плод на нулев практически опит.Last edited by Mateev; 18.03.2021, 23:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеАко чаках ти да ми правиш милионите, досега да съм умрял от глад.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Дали е или НЕ Е 3400 mAh, това к Мъск не го знае. Едно са номиналните, друго-фактическите, стойности. Вярващите, са в сектата "наивници от последния ден".
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар