Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
A ti наистина ли вярваш че няма сгрешени части- само за пример- търся нов абсорбатор и попадам на някакъв бош- съответно ми правят впечатление негативните коментари- няколко коментара общо взето едни и същи- китайски боклук, тънка ламарина, прекалено шумен- различни потребители, на различни езици. Как смяташ- дали не са видели коментарите, дали не са се досетили какво ще бъде изделието, дали не им е ясно че има проблем- разбира се че всичко знаят, но продължават да произвеждат даденото изделие
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Хахаха, ти верваш ли си
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Нищо не пречи и на хиляди инженери с милиардни бюджети, да конструират грешно. Мога да покажа достатъчно технически недоразумения и реномираните фирми, които ги произвеждат.Last edited by X_Y; 21.04.2021, 16:20.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеMateev, orbrist е фирмата която преработва електрички по този начин, бях пуснал линк, продават се и ускорението и другите параметри не ги пазят в тайна. Не ускорява като Москвич 8-мак според това което са посочили, като 8-мак ускорява на дядо поп дачията пружина.
Между другото батериите с дупки ако стане авария не се палят а го карат на замръзване. Знам че ще кажеш че това нещо хилядите инженери вече са го измислили и него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Освен всичко друго малка батерия означава и малък ток, а от там и малка мощност. Ако се премине на този вариант, забравете за светкавичните ускорения на ел. колите и си припомнете как ускоряваше един Москвич или един Трабант.Last edited by X_Y; 21.04.2021, 15:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Това не е вярно !!!
Коментар
-
Mateev, orbrist е фирмата която преработва електрички по този начин, бях пуснал линк, продават се и ускорението и другите параметри не ги пазят в тайна. Не ускорява като Москвич 8-мак според това което са посочили, като 8-мак ускорява на дядо поп дачията пружина.
Между другото батериите с дупки ако стане авария не се палят а го карат на замръзване. Знам че ще кажеш че това нещо хилядите инженери вече са го измислили и него.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение
Тези прехвърляния на енергията след ДВГ-то в химическа, после в електрическа и после пак в механична теоретично би трябвало да намалят общия КПД в сравнение с обикновеното пряко механично задвижване от дъвъгъто. Но не знам колко, много или малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Започнат ли да слагат микромодулни батерии, рециклирането става фасулска работа. И ще има за всички. Това, което е СЕГА, нито е икономично, нито, е устойчиво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение
Тези прехвърляния на енергията след ДВГ-то в химическа, после в електрическа и после пак в механична теоретично би трябвало да намалят общия КПД в сравнение с обикновеното пряко механично задвижване от дъвъгъто. Но не знам колко, много или малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
За да се движиш с 140 ти трябват макс 60-70кс, за 100км ти трябват 20-на само. Не знам да има толкова маломощен двигател, че и да не стига
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
За да се движиш с 140 ти трябват макс 60-70кс, за 100км ти трябват 20-на само. Не знам да има толкова маломощен двигател, че и да не стига
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнениеМалък двигател и малка батерия?
Зависи какво показват сметките за енергийния баланс.
Ако се окаже, че икономичният малък дизелов двигател не стига за работата, преодоляваща съпротивлението на въздуха и триенето, кво праим?
А на дълъг въздигащ се участък? А да закачим една лодка или каравана отзад?
Пп: За градски условия може и да е добра идеята, но се съмнявам никой още да не я е мислил и изчислявал. Имали са време още от появата на автомобилите, изключая парните.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар