Mateev, , нали имаш опит с прототипването на тубичката за паста за зъби в която да има три обема и изработката на инструментите за нея която бе споделил че се оказала не чак толкова проста работа. Би ли споделил какви средства са се похарчили по памет тогава за това упражнение и постижение, което въобще не омаловажавам. Предполагам си наясно какво си правил, продукт без аналог и шанса да се появи за нула време прекопиран на пазара да е сведен до 0-ла.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ти ли си "Гласът на здравият разум"? Мен ако питат, ТОВА, е Мания за величие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Какъв ти Айнщайн?
По-скоро Алцхаймер и Наполеон, взети заедно.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Мооомент: Колко точно количество относителност е носил в джоба си Айнщайн, когато, е доказал, че Е= m*C^2?
Само за илюстрация, се връщам на стария и веррн оловен акумулатор: Базиран на принципите в изобретението, е много лесно, в корпуса на 12V, 55 Ah батерия, с ток 600A(EN),/360A (DIN) да се вкара 24 V 1000A(EN)/660A(DIN), като теглото се свали с около 3-5 kg нс фона на ЗНАЧИТЕЛНО опростяване на конструкцията и поевтиняване на производството. И няма НИКАКВО значение, колко бръмчи Матеев.
- 1 like
Коментар
-
Аз съм ГЛАСЪТ НА ЗДРАВИЯ РАЗУМ, и този глас ще те преследва дотогава, докато не докажеш математически и химически че има резон в недомислиците, които ежедневно пишеш във форума.
Коментар
-
И акъла да го търсим в един Горнооряховски гараж ли?
От 15 години се опитваш да демонстрираш "акъл" по форумите, а на практика се получават само смешки и нищо друго.
Доказателство? Икономайзерът. Направен, изпитан, БЯХТЕ ПОКАНЕНИ, ДА ВИДИТЕ И ДА ПИПНЕТЕ - не, АМА МОЛИМ ВИ СЕ! - "такова животно няма". Толкова по ВАШАТА "достоверност", "компетентност" и т.н. Не знам, дали осъзнаваш, колко сте неадекватни. По-скоро, никак.Last edited by Pyramid; 26.04.2021, 20:58.
Коментар
-
А аз виждам друго: Как опитваш да "подстрижеш" останалите по свой образ и подобие. Дебелооко, нагло но, за тъпчовци, работи.
Коментар
-
Аз знам, че не знам всичко, и затова не се хваля по 3 пъти на ден по форумите какви "открития" и "изобретения" съм направил. За тебе обаче не може да се каже същото. Манията ти за величие е безкрайна, а хвалипръцковщината ти е безкрайна на N-та степен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Че ти с Айнщайн ли се сравняваш бре?
Леле-леле!
По-скоро Алцхаймер и Наполеон, взети заедно.
- 1 like
Коментар
-
А ти, защо не приемеш, че няма как да знаеш всичко о не проявиш малко смирение?
Коментар
-
Колкото си компетентен, толкова си се самозабравил. То само със натрупани СВЕДЕНИЯ (защото, тези сведения, откак престанат да носят елемент на новост, престават да бъдат информация) не става. Трябва и акъл.
От 15 години се опитваш да демонстрираш "акъл" по форумите, а на практика се получават само смешки и нищо друго.
Коментар
-
И един мармот завива шоколада в станиол ......
Къде се навираш между шамарите, или и тебе те е ухапала мухата цеце?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИмхотеп, може да не ти се вярва но ще се изтрелят направо в космоса. Суровини няма за толкова батерии от тези които сега правят и откъде ще ги доставят, предстои война на електричките и тя ще се превърне във война за суровини за батерии. Трябва конструкция на батерия която да е много по напреднала и време да се направи това нещо чак толкова много няма, това е нещо което ще е много необходимо и може да се направи. Не е като да се уловяли емисиите въглероден диоксид, за такова нещо технология няма и няма и как да се направи. Но батерията с 200лв за материали и една ножица не може да се създаде, това са глупости и за два дена абсурд. Тодор говори за едни неща който се водят последна дума на техниката и се правят модели за тях също на машини които са последна дума на техниката в момента, той не влиза в подробности но една машина която ще трябва да ползва и без такава няма да се мине, като погледнах само - цената и е много лоша.
Къде се навираш между шамарите, или и тебе те е ухапала мухата цеце?
Коментар
-
Матеев бръмчи от позицията на компетентноста и здравия разум, а ти от позицията на НЕВЕЖЕСТВОТО и ХВАЛИПРЪЦКОВЩИНАТА. Нищо не си изчислил, нищо не си пробвал експериментално, нищо не знаеш за химическите аспекти и акумулатори си виждал само по картинките в интернет. Така че в случая трябва да задаваш въпроси не за Айнщайн, а за Дънинг-Крюгер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИ да, същият Матеев, АКО неговият холдинг изобщо може да произвежда електроника, може да направи още милиони, пускайки на пазар много полезен продукт за домашния майстор, отново, базиран на и облекчен от това изобретение. Може, ама дали му стиска?
Открил си топлата вода и си мислиш, че всички останали инженери по света ядат доматите с коловете.
Коментар
Коментар