Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Предполагам че колегата ти ще ни изненада с ново изобретение в близките дни?
За момента учените не коментират каква точно би била себестойността на подобна батерия при серийно производство, но възможността литият да се замени с натрий несъмнено ще има огромен ефект върху цената. Засега не се коментира и как тази технология ще се справи с основния проблем при твърдите батерии - тяхната чупливост.
Професорът не е знаел но, на загрижеността на екипа му, вече е отговорено и отговорът е окуражаващ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеhttps://automedia.investor.bg/a/2-no...-po-dobra...в последното изречение на статията се казва нещо интересно..цък.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
https://automedia.investor.bg/a/2-no...-po-dobra...в последното изречение на статията се казва нещо интересно..цък.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
И като го нагласиш какво?
Ще видиш, че разсъжденията ти са грешни, но няма да си го признаеш във форума, а ще започнеш да вадиш вода от 1000 кладенеца.
Last edited by X_Y; 03.05.2021, 19:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Експеримента можеше да се проведе за по-малко от един час. Не ти трябва Пловдивски панаир, за да видиш каква тотална излагация си "изобретил", и после да се оправдаваш с непроведения заради корнавируса панаир.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Споко бе. Ще видите. Наех се, глася прототип.
Ще видиш, че разсъжденията ти са грешни, но няма да си го признаеш във форума, а ще започнеш да вадиш вода от 1000 кладенеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
A какъв е правилният материал?
- 1 like
Коментар
-
Не питаш правилния човек но, аз да ти кажа: Издирвам правилния материал за корпуса на прототипа, предвид технологиите, които и аз нямам и химията, с която, ще се срещне. Надявам се до два месеца, да съм готов с бройката, максимум, до изложението , ITI-2021, което, ако не го отменят отмово заради коронавируса, ще трябва да се проведе в Пловдив наесен.
Коментар
-
Не питаш правилния човек но, аз да ти кажа: Издирвам правилния материал за корпуса на прототипа, предвид технологиите, които и аз нямам и химията, с която, ще се срещне. Надявам се до два месеца, да съм готов с бройката, максимум, до изложението , ITI-2021, което, ако не го отменят отмово заради коронавируса, ще трябва да се проведе в Пловдив наесен.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар