Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
redcretin, ограничаване на скоростта не е фактор 100 процента ако си в кашон. Дори 50 е скорост която е опасна много при насрещен удар между две превозни средства, като се сумират и удара е със 100. Големия автомобил и например Тесла с маса 2.5 тона ако се удари насрещно в кашончето просто ще мине през него и за него удара ще е много сериозен.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
на пешеходец и пазвантин всичко му пречи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Че те, недостатъците, само пречат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Изпаднал си в Тесла - заблуда Точно малките градски използват всички предимства на батериите без нито един от недостатъците - и при ограничения на скоростта в града 50км/ч хич не е фактор безопасността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеredcretin, малките автомобили и електромобили не са привлекателни от гледна точка на безопасност. Ако е по силно обезопасен малкия електромобил би бил много по радушно приет, за едно тнтм ти говоря.
Коментар
-
Композитите са много здрави, не знам на живо виждал ли съм такива джанти но съм виждал да се предлагат - продават. Също има детайли в рали автомобили на клипове се демонстрира здравината им, при такива удари тези детайли ако са изработени от стомана или друг метал не биха се съпротивлямали повече отколкото ако са направени от лист хартия. Обаче композитите остават здрави.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДа така е, има още и проблем че при голям детайл свиването на нижката при втвърдяване би създавало големи напрежения в детайла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСъщо това което се говореше, да се принтира монолитно купе. Според мен с нишково принтиране да се изгражда композит, ако принтирането е прецизно и се получи ефект като при тези 3Д фолиа, повърхността не би изглеждала зле и без допълнителен оскъпяващ финиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКакво мислиш за традиционните брандове за батерии, те дали няма да се включат с предложения за батерии за ел коли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИ къде ги видя тези микромодулни батерии, които са десетки пъти по-евтини?
Аха - живеят само в един болен мозък, и си играят на жмичка с разни тръбички в общ електролит.
Коментар
Коментар