Матеев рече:
Кокорко нервен. Явно, има причини. Какво се обърка, скъпоценни? На криво спа? Каква загуба за България, само! Прочее, т нар."откритие", което споменаваш, е на Природата. ТЯ е "открила", че големите неща, се правят от малки неща, А Дънинг и Крюгер, правят общо изследване, САМО ЧАСТ от което, засяга глупаците. Те, разбира се, фиксирани само върху себе си, не разбират това и всеки път припяват, как уж само за тях, били писали... Що така, Превелики? Егоцентризъм?
Че си глупак, глупак си, но не вярвам да го осъзнаваш това. Именно глупостта ти и невежеството ти те кара да си толкова самоуверен, че си открил топлата вода. Трябва човек яко да го работи Дънинг-Крюгер, за да си мисли, че с невежеството си твори "открития". Голям си нещастник и те съжалявам, но понеже продължаваш да намесваш името ми в твоите простотии, не мога да ти мълча. Опитах се, но не става, и причината е в голямата ти оста, която не спира да сипе словесни диарии по мой адрес.
Затова отново се връщам на активна служба, за да разобличавам ежедневните ти смешки, плод на невежеството ти и избиването на комплекси.
ПП: И да повторя, че си крадец и измамник, и до ден днешен не си ми върнал парите, които ми дължиш. Знаеш си насрания гъз, но в същото време си един безкраен наглец. Достоен си някой прихиатър да направи дисертация, описвайки твоето паталогично психическо заболяване.
Затова отново се връщам на активна служба, за да разобличавам ежедневните ти смешки, плод на невежеството ти и избиването на комплекси.
ПП: И да повторя, че си крадец и измамник, и до ден днешен не си ми върнал парите, които ми дължиш. Знаеш си насрания гъз, но в същото време си един безкраен наглец. Достоен си някой прихиатър да направи дисертация, описвайки твоето паталогично психическо заболяване.
Коментар