Първоначално изпратено от GG-BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
И кога точно е тя ...... /датата/ за получаване на "огромния" дивидент?
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеИнтересно ще ми стане до къде ще падне цената след, като мине датата за право за получаване на дивидент...
Коментар
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениехм не е ли 25,6 млн. или аз бъркам нещоМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБез да целя тайминг разпродадох всичко тук на 62-3ст че ми трябваха за нисе.
А що пък да няма една добра промоцийка на 45-50ст при тия калпазани...няма лошо
Само и аз да не закъснея , че пързалката сякаш започва...
Успехне е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеДори и да продължи още,промоцията няма да натисне цената под 50 ст.
Поне така ми се иска ,защото имам акции тук ...
Но да видим днес ,до къде ще стигне.
Успех
А що пък да няма една добра промоцийка на 45-50ст при тия калпазани...няма лошо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемисля че кеша е около 32стотинкиНе е препоръка за търговия с акции и ЦК !
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение...Да сваля цената ... На това му викам промоция
Поне така ми се иска ,защото имам акции тук ...
Но да видим днес ,до къде ще стигне.
Успехне е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Тук има и нещо друго. Ако започнат да продават парцелите, ще ликвидират печалбата, тъй като продажните им цени, по мой преценка, ще са съществено по-ниски от балансовите.
Имам, Не продавам. Тази акция + СФТРД и АТЕРА са основната част от портфейла на "личното ми ДПФ".Last edited by марин; 05.06.2014, 09:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениеИ колко мислиш че ще се сурне тука при положение, че само кешът им е за 42 стотинки на акции, отделно като прибавим и имотите им ( дори и да са при завишени цени ). Вярно, че малко мудно действат мениджърите тук, но за мен при тези цени акцията си е почти без рискова, дори и при едно "сурване" на борсата ми се струва почти невъзможно да видим тук цени под под 52-53 стотинки, а ако ги има бъдете сигурно че първи ще се наредя да купувам пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениеИ колко мислиш че ще се сурне тука при положение, че само кешът им е за 42 стотинки на акции, отделно като прибавим и имотите им ( дори и да са при завишени цени ). Вярно, че малко мудно действат мениджърите тук, но за мен при тези цени акцията си е почти без рискова, дори и при едно "сурване" на борсата ми се струва почти невъзможно да видим тук цени под под 52-53 стотинки, а ако ги има бъдете сигурно че първи ще се наредя да купувам пакмисля най-вероятно кеша ще се инвестира в парцелите, 2-3 години няма да има дивидент докато стане проектът и вече ако е успешен ще има 20-30-40% ръст ако не ще стане нещо от сорта на феърплей
иначе и аз им бях фен, ама подържиш парцелите няколко месеца гледаш нищо не става, няма и на какво да се надяваш и продаваш
ай стига съм писал че оспамих темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениено пък тръгне ли да се сурва борсата да си се набил тука на п/e 20 няма да е гот, то сега дори и толкова не еНе е препоръка за търговия с акции и ЦК !
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеТова,че ти и някои други не са разбрали не значи,че аз не съм разбрал,ама кво ме топли това.....Иначе здрави нерви трябват за тая позиция и да ходим на О.С.,а ние въпреки многото акции,които имаме не ходим.(Там ни е грешката обаче.)
иначе при тия цени пак става примамливо ама много им паднаха приходите от лихви, да видим следващите отчети какви ще я свършат, но пък тръгне ли да се сурва борсата да си се набил тука на п/e 20 няма да е гот, то сега дори и толкова не е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениетака и не се разбра кой и защо купуваше до 70 стотинки. иначе тука за външни хора които не знаят какво ще се случва с имотите и кеша си е рисковано. ма то повечето позиции ако не си инсайдър не си заслужават
Коментар
Коментар