Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеКакъв ще е според Вас дивидента за 2013г. ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеКакъв ще е според Вас дивидента за 2013г. ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДали тези големите бройки продава са да плашат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеОлимпиеца излезе(Не мърдам от тук за сега.Не е препоръка за нищо,дори за влизане тук докато е време!!!)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеАко имаш 20 може би ще можеш да организираш още 10-15 за да имаш 3/4 на събранието
Не е препоръка за действие или бездействие по позицията
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеТова е практически невъзможно - решението за ликвидация се взема с 3/4 от присъстващите акции - трудно може някой да го пробие.
Факт е , че мениджмънта вече 2 години нищо не прави в посока инвестиции. За мен има перспективи в Лозенец, може да се каже, че закъсняха с наместването на кеша на намачкания имотен пазар.
Поведението на големите е странно - при такава пасивност в управлението най - логично е кеша в дивидент и да се ликвидират 2019г. ,защо не ги натискат ми е голяма загадка.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар