Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
-
Тука имаше един преди време,твърдящ ,че Манхатън и гетото софия нямали почти никакви разлики.Сега пък Лондон
Ето ви една новина от днес.От цял свят почнали да се избиват буквално да наемат скъпите софийски кочини и да дишат чист въздух в офисите
https://www.marica.bg/svqt/sofiq-dev...e-e-nay-opasnoLast edited by X_Y; 17.01.2022, 17:19.
Коментар
-
Американският технологичен гигант Google инвестира 1 милиард долара в покупката на офис сграда в централната част на Лондон, съобщава Ройтерс.
До момента компанията е била наемател на сградата, а инвестицията е сигнал за оптимизма на ръководството, че работата от офиса няма да остане в миналото, въпреки трудностите, създадени от разпространението на COVID-19.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Това е бъзик някакъв ?
Нашата сграда изглежда така:
ок
мерси
моя грешка
не следя много до къде е стигнал строежа ,а видях в новините на БТВ пожара и се сетих за там
не съм от софия и не се ориентирам добре по- кадрите и затова питах.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениетози пожар не е ли в новата сграда на БРЕФ в София тех парк
Нашата сграда изглежда така:
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениетози пожар не е ли в новата сграда на БРЕФ в София тех паркNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениетози пожар не е ли в новата сграда на БРЕФ в София тех парк
- 1 like
Коментар
-
Малко тъпа статия, да ми бяха писали, щях да им обясня по-добре нещата. Не казват нищо ново, хората, които следим нещата около това трасе на метрото, си ги знаем тези работи. Проблемът основно е в дофинансирането, защото разклонението за Левски Г е на 100% от плана, но за Слатина - не е, даже процентът е доста нисък, а с новите говеда от ПП и брътвежите им, че трябвало да не са дава нищо за София, а за чешмички по селата, сме за никъде. Хубавото е, че след година и половина ще има нови общински избори и няма как да спрат метрото, ако искат да имат кмет на София, различен от Юрдечка или аватарите ѝ.
Някои бълнуват за смърт на офиса - ми ок, би май гест, не е проблем, всеки има право на мнение. Говорили сме го много, няма да се повтарям отново за активите, които имат и цената им. Тех парка ще е топ дестинация за всякакви офиси до 5 години, така че всеки, който инвестира с такъв хоризонт, е със златен шанс в момента и в следващите до 6 месеца (според мен). разбира се, бг инвеститорът е основно спекулант, в което също няма лошо, и ще влезе тук мощно след 3-3,50-4 - всеки си има тайминг и тактики.
За мен това е единствената акция на БФБ, която си струва да държиш в лонг търм до ликвидацията ѝ (ако изобщо се ликвидира, че в това винаги съм се съмнявал), и стратегията ми е да съм с огромен процент в нея и някакви 20-25% от портфейла да е спекулка, ако върже. Но всеки сам си преценя, както е казал мъдрият български народ, така че успех на всички настоящи и бъдещи колеги!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Като е история що се пънете в тази позиция - ето имате прекрасни модерни компании като SKK, правят IPO-та, обещават дивиденти, ръстове, правят придобивания. Там е за вас. Тук е за разни, дето не разбират модните тенденции.Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеДа ви кажа и аз моето виждане за офисите, доколкото във фирмата /Software development & Finance outsourcing/ сега върви смяна и догодина ще сме в нов офис/предложих им вашия офис в техно парка ама не им хареса локацията явно/ - ами по дифолт наеха помещение по-малко от необходимата площ за броя хора във фирмата, в което не всеки ще има резервирано място, като ще сме в офиса по 2-3 дни седмично, т.е. теоретично вече няма никога да се събира целият екип на работа едновременно, просто няма предвидено достатъчно място за всички. Иначе като наблюдавам колегите, средна възраст около 30, мисля че причините да не искат да се връщат в офиса са няколко:
1. Вкъщи може да се скатаваш и да не работиш по-лесно /всички са чували вече истории за хора дето от 5 дена реално 2-3 работят другите си готвят, правят си прическа, играят игри или каквото им е хобито/
2. Не се хаби време в пътуване и
3. Повечето от работещите в офисите са родом извън София и им е удобно да се прибират по-често ; Разбира се има и негативи, основно че реално прекарваш по-малко време с колегите и няма някакво особено сплотяване на колектива. Според мен тенденцията ще е да се работи по на широко, както и част от офисите да им се смени предназначението за жилища, хотели, складове и каквото може да се вземе наем, като доколкото и при жилищата ще има свръхпредлагане пак ще се живее по-просторно. иначе това е акция която следя ама имам негативно отношение към мениждмънта и пасувам от доста време. успехи през 2022
По-точно в началото на процеса, затова инерционните сили все още действат и много хора не вярват и не могат/не искат да си го представят.
Това никога не е било проблем за историята, - кой какво не можел или искал....
Както казват в северозапада - Е те това е те- свикването с новите реалности за някои инвеститори може да се окаже болезнено. Обаче пък и Борсата не е място за анализ на душевни болки или недай Боже трайни психотравми. Ще видим какво ще е бъдещето и без излишните емоции.
- 1 like
Коментар
-
Да ви кажа и аз моето виждане за офисите, доколкото във фирмата /Software development & Finance outsourcing/ сега върви смяна и догодина ще сме в нов офис/предложих им вашия офис в техно парка ама не им хареса локацията явно/ - ами по дифолт наеха помещение по-малко от необходимата площ за броя хора във фирмата, в което не всеки ще има резервирано място, като ще сме в офиса по 2-3 дни седмично, т.е. теоретично вече няма никога да се събира целият екип на работа едновременно, просто няма предвидено достатъчно място за всички. Иначе като наблюдавам колегите, средна възраст около 30, мисля че причините да не искат да се връщат в офиса са няколко:
1. Вкъщи може да се скатаваш и да не работиш по-лесно /всички са чували вече истории за хора дето от 5 дена реално 2-3 работят другите си готвят, правят си прическа, играят игри или каквото им е хобито/
2. Не се хаби време в пътуване и
3. Повечето от работещите в офисите са родом извън София и им е удобно да се прибират по-често ; Разбира се има и негативи, основно че реално прекарваш по-малко време с колегите и няма някакво особено сплотяване на колектива. Според мен тенденцията ще е да се работи по на широко, както и част от офисите да им се смени предназначението за жилища, хотели, складове и каквото може да се вземе наем, като доколкото и при жилищата ще има свръхпредлагане пак ще се живее по-просторно. иначе това е акция която следя ама имам негативно отношение към мениждмънта и пасувам от доста време. успехи през 2022Last edited by Felbuzz; 30.12.2021, 17:10.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар