Важното е купувачът да няма нищо общо с ФИБ и бат Цеко.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
И да!!
Дано да не е МНИ, въпреки че и те да са пак не е толкова зле. Явно вярват в акциатаАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 123456 Разгледай мнениеЕдна хипотеза имам
Имат ли право с кеша да купуват акции и други финансови инструменти облигации и тн.?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеИзвинявай, но какво е МНИ ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеDANUBE INVEST OY - намалили са дела си от 10 на 6% и много е вероятно днешните пак да са техни, но имат още.
Относно купувача едва ли прави такива пакети за 4% дивидентна и да го точи ОД. За мен ако не е МНИ или от кликата - положителен сигнал.
Лично мнение.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maximilian Разгледай мнениеИ кой е продавал?
Относно купувача едва ли прави такива пакети за 4% дивидентна и да го точи ОД. За мен ако не е МНИ или от кликата - положителен сигнал.
Лично мнение.
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...akciia,166037/
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ съобщава и че Dunabe Invest OY е намалило дела си във фонда от 10,71% на 31 декември 2013 г. до 6,0136%.
Уникредит и тях не ги виждам при големите акционери.
А днес гледам пак са минали доста бройки.
Та както казах това не е важно.
Важно е кой е купувал и какво мисли да прави ?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеСтана ясно, кой е продавал
Много е важно кой е купувал и какво мисли да прави. Не ми се вярва някой да изкупува милиони акции просто така,без никаква идея
Вие как мислите ?Не е препоръка!
Коментар
-
Konsultant
Много е важно кой е купувал и какво мисли да прави. Не ми се вярва някой да изкупува милиони акции просто така,без никаква идея
Вие как мислите ?
Коментар
-
Вие как мислите ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеЕ как ги сметнахте тия 2,5 ст. дивидентец...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекакто казах: 0,025лева дивидент!
И водят хората "усилени" преговори за закупуване на офис сградаМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар