Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Иначе по темата - според мен надценявате стойността на активите с едни 20-30%, но това лично мен не ме бърка, тъй като 2029 е твърде далеч и не правя сметки за тогава. По-важното за мен е текущото положение, а то НЕ е розово. 66%/ 33%/ 26% запълняемост са много лоши резултати, както и да го погледнем! Това, което ми дава надежда на мен е, че днешния договор може би е обръщане на тренд /надявам се/. Иска ми се да вярвам, че гореупоменатите цифри ще са най-ниските в следващите години. Ето това за мен би било важно. От гледна точка на участник на БФБ, с продажбата на Варна се случи нещо изключително важно тук - да си кажа честно, аз допусках да има ново увеличение на капитала предвид ниските доходи и невъзможността да се поемат разходите за главниците. Това винаги ме е спирало да нъпълня както трябва. Казвах си, че е възможно ново увеличение, което при тази позиция със сигурност би задържало цената ниска. След продажбата обаче, това вече е нереалистичен вариант и явно който купил - купил.
Коментар