Първоначално изпратено от tony1975
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИли аз не мога да чета, или ти не можеш да пишеш.
Голям/ а си, не може да си сравняваме сапите.
Моля те, кажи обаче нещо за бъдещето, а не само за миналото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми нямам представа за каква лъжа говориш.Сигурно имаш впредвид дето се надлъгвате колко щяла да расте борсата ама иначе като го погалят сапа пораства.
Голям/ а си, не може да си сравняваме сапите.
Моля те, кажи обаче нещо за бъдещето, а не само за миналотоLast edited by 15%; 11.06.2014, 23:14.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе не не дръж си я.Може да си я целуваш даже всяка вечер.Аз я разкарах преди месец.Освободих кеш за спада на борсата който очаквах.Дръж си я колкото искаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТашунко, кажи честно - расте ли ти сапата при всяка лъжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе не не дръж си я.Може да си я целуваш даже всяка вечер.Аз я разкарах преди месец.Освободих кеш за спада на борсата който очаквах.Дръж си я колкото искаш.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеКажи сега че и тук си влязъл ако е така колкото и да ми харесва акцията ще трябва да продам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми и разтеж няма да има тук.Ще спи артийката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТой /дивидента/ ще спадне значително през 2014, ти за увеличение говориш......“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеС пари в депозити и високи такси за управление, дивидента за 2014 г. няма да се увеличи значително. Нещата май трябва да се гледат по-дългосрочно тук.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеДивидента в близко бъдеще няма как да се увеличи значително, не и при забавяне на инвестициите и липса на нови проекти. Ние откога пищим за тези неща, но явно мениджмънта все още не може да намери проекти, които да си заслужават.
С пари в депозити и високи такси за управление, дивидента за 2014 г. няма да се увеличи значително. Нещата май трябва да се гледат по-дългосрочно тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеи аз така смятам.То и затова и тук умря работата.
Дивидента в близко бъдеще няма как да се увеличи значително, не и при забавяне на инвестициите и липса на нови проекти. Ние откога пищим за тези неща, но явно мениджмънта все още не може да намери проекти, които да си заслужават.
С пари в депозити и високи такси за управление, дивидента за 2014 г. няма да се увеличи значително. Нещата май трябва да се гледат по-дългосрочно тук.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКой рече дивидент..и аз не виждам такъв тук.
Затуй няма ентусиазъм.
Изобщо на бфб нищо под 5% не го таксувам за дивидент
Коментар
Коментар