If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
аз им благодаря за печалбите които ми донесоха, след закупуването на техни акции през 2009 на 36-37стинки и им пожелавам успех.
За мен адсиц-те си се оказаха едно яко точене на акционерен капитал от страна на ОД под формата на такси, комисионни и т.н. Печалба може да реализира човек с повече късмет който влезе в ниското. Иначе да ми лапат по 1млн такси за ОД на година и да ми раздават 90% от печалбата и аз да чакам тия дружества да се развиват - не става!
п.с. почти в цялата страна Бриколажите изпозатвориха, дано техните два останат в помещенията си до 2021.
Успех на оставащите на влака!
Хммм... да не са решили да си увеличат възнагражденията...
07-10-2013 - Представяне на покана за свикване на ОСА и материали за ОСА
Емитент: Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ-София (5BU)
В БФБ-София АД са постъпили материали за провеждане на извънредно ОСА на Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ-София (5BU), както следва:
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ-София (5BU)свиква ОСА на 15.11.2013 год. от 10.00 ч. в гр. София, бул. Драган Цанков 36, сграда Интерпред, ет. 2, блок А, зала Пловдив, при следния дневен ред:
- Приемане на Политика за възнагражденията на членовете на управителните ограни;
- При липса на кворум събранието ще се проведе на 02.12.2013 год. от 10.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 01.11.2013 год.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА е 30.10.2013 год.
Нали.То да го коментираме ще се съсипем от смях.Уплашиха се и купиха малко акции.Може пък и някои друг да се е намесил и да е решил да купи,ама надали.(Не е препоръка за търговия с "акции" на "Б.Ф.Б".-то.)
Чета внимателно мненията ви, дори вчера изказах моето, че това е едно от малкото коректно управлявани публични дружества в полза на акционерите!
Чета да се съберат 5% - 3 млн. акции, да се съберат 10% и ..... С други думи да се покажат мускули?!
Хайде да ви предложа нещо - ЗАЩО НЕ СЕ ЗАМИСЛИТЕ ПЪРВО ДА СЕ НАПИШЕ ЕДНО ПИСМО ДО ОД И МЕНИДЖМЪНТА С КОЕТО СЕ ПОИСКА СРЕЩА С АКЦИОНЕРИТЕ, НА КОЯТО ДА СЕ ОБСЪДИ СЪСТОЯНИЕТО НА ДРУЖЕСТВОТО, ПЛАНОВЕТЕ ЗА РАЗВИТИЕ И ИНВЕСТИЦИИ?!
ЕТО ТОВА БИ БИЛО РАЗУМНА И КОНСТРУКТИВНА ПОЗИЦИЯ НА МИНОРИТАРИТЕ В ИНТЕРЕС НА ДРУЖЕСТВОТО!
Ако срещата не се състои и/или не се открие диалогичност в мениджмънта, тогава хипотетично може да се мисли за свикване на ОС и т.н. Само, който няма реален опит със свикването на ОС, вкарване на точка в дневния ред и др. като миноринар си мисли, че може да е ....
И молбата ми е да обсъждаме БРЕФ конструктивно, без крайни изказвания, тък като всички ще загубят от омаскаряването и оклеветяването му!
Поздрави и успешни сделки днес!
+1
Ама ТОЙ / бат Тони / е виновен че повдигна въпроса точно в тази тема
Коментар