Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Айде бе. Точно БНБ не са брокери така ли? БНБ са Брокер На Брокерите. Първите които изхвърчат като почнат фалитите. Единствения им мандат на БНБ уж е да подържат ценова стабилност без инфлация. По закон е това. Пък сега щели да стоят и да гледат как имотите щели да поскъпват. Банка ли е това или най-обикновени брокерчета?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
ама пък ще съм съсед не на кой да е, а на Берти! От това по-хубаво здраве му кажи. А той има пари да снесе за ремонт на покрива, ако не снесе ще му тече и на него
имах малко работа в една кооперация в карпузица, и се заговорих с един и той ми разправя.
е, доктора се вързал преди водомерите и краде вода.
не знам какъв бивш министър па си вързал гаража към тока на мазетата /общи части/
от ел таблото им па някой се връзвал към съседите и през месец ги въртял, да не го хванат.
тамам като за пешето беше работата. ем големци ем покрадват и с гъ*зо си.
маломерки вече само купувам.
ама нема.Last edited by ratten; 21.06.2021, 16:51.
Коментар
-
ратко, аз май трябва да изтрия питането си за апартите при Берти, защото бай Пешето ако прочете за какво качество на бетоня иде реч, ще ни скъса и мен и Берти от бъзик. Па ако си пусне и кучето да изгризе основите ще стане страшно. Аз с това питане бетер ботчо156 станах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ми може поне да те пусне, като джонката как пусна онова бедно приятелско семейство да поживеят у вазов.Last edited by the Judge; 21.06.2021, 16:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Човек спри да се излагаш...Какви имотни брокери в БНБ..БНБ не е нито Търговска банка нито Брокерска агенция за недвижими имоти...Разберете най накрая че интернет не е университет.Причината да нямате не са цените.
Коментар
-
ми може поне да те пусне, като джонката как пусна онова бедно приятелско семейство да поживеят у вазов.
Коментар
-
Еее, не се напищяхте цял ден. Пеевски и Божков си продадаха имотите, вдигнаха цените малко и брокитата от БНБ видяха възможност да се включат с малко въздух преди да почнат фалитите. И по-важно да разсейват народа от разни уязвимости сега покрай служебния кабинет.
- 1 like
Коментар
-
Еее, не се напищяхте цял ден. Пеевски и Божков си продадаха имотите, вдигнаха цените малко и брокитата от БНБ видяха възможност да се включат с малко въздух преди да почнат фалитите. И по-важно да разсейват народа от разни уязвимости сега покрай служебния кабинет.
Коментар
-
е, ма ние само лекичко така.
да му минава по-бързо времето.
Коментар
-
На 4-та снимка на първия апарт нещо не ми хареса счупения бетонов под. Вероятно става въпрос за един и същи мезонет, който са решили да продават на части.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеТези двата апарта, са брутално гадни, може и да се връзва.... ама никога не бих си го причинил.
Коментар
-
Искаш да кажеш да подари...Аз нямам забравени милиони по чекмеджетата нито златни кюлчета.Занаушката не моа го стигна 50 живота.
Коментар
-
на московска само ако замаушката реши да продаде нещо.
Коментар
-
Как така още не си разбрал на какво се базира техното мнение....Ми като си погледнат доходите и спестяваният после видят цените накрая банката им откаже кредит щото няма с какво да го погасят и почват да пророкуват спад.То не че е лошо цените да спаднат но не се случва..Та като се осъзнаят че в този живот имот в желаните квартали е невъзможен почват ругатни злоба но това няма да помогне.И аз искам на Московска да купя ама нямам пари.Това обаче не ме озлобява
Коментар
Коментар