Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
част от инжИнерчетата на бош са тук
едно е при мен на квартира от 10+ години
Коментар
-
Пак съм изтървал шоуто.
Гледам, че Жонката се е включил, че труда бил стигнал средноевропейски нива. Пак да питам, кой труд - висококвалифицирания. Всичко останало е много под дъната на европейците. Затова пада и такова плюене от тези, които не са успели да се реализират успешно. Същите ако ги питаш, залитат към комунизма с двата крака.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
Абе не знам кой ще ги плаща тия вноски.Днес четох,че завод за кабели в Плевен затваря и 1300 души са на улицата.След това друг в Карнобат с 1000 души догодина също затваря.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
напразно си фърляте парите, няма кой да клъвне на тая измишльотина - средния наем поне във Варна е доста под 7,8 евра/кв.
Средния ап от 100 кв върви около 800-900 лв, т.е 4,5 евра на кв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Знам де, София е центърът на вселената.
Абе как Бош, Сименс, Тесла и Манчестър Юнайтед не са си преместили още в София, умът ми не го побира. Явно са пълни идиоти да не оценяват качествата на Ганьо.
едно е при мен на квартира от 10+ години
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение34% са вишистите у нас, делът на неграмотното население е по-висок в селата (2.3%) отколкото в градовете (0.9%). Най-висок е относителният дял на неграмотните в областите Сливен (5.0%), Кърджали и Ямбол с по 2.6%, а най-нисък е в област София (столица) - 0.4%.
Виж в Германия е друга работа - там масово Мюмю, Айша, Самир и прочее са и функционално и езиково неграмотни, а като процент не ми се смята... нека е зле в България, вие си стойте в чужбината и просто ни забравете, ние ще се справим и без вас. В София взимам 8Е/м2 за непретенциозен тристаен.
Абе как Бош, Сименс, Тесла и Манчестър Юнайтед не са си преместили още в София, умът ми не го побира. Явно са пълни идиоти да не оценяват качествата на Ганьо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
бетерчо, промишленото производство е за развиващите се икономики
демек, там, където е евтин неквалифицирания труд
при нас се развиват услугите
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение34% са вишистите у нас, делът на неграмотното население е по-висок в селата (2.3%) отколкото в градовете (0.9%). Най-висок е относителният дял на неграмотните в областите Сливен (5.0%), Кърджали и Ямбол с по 2.6%, а най-нисък е в област София (столица) - 0.4%.
Виж в Германия е друга работа - там масово Мюмю, Айша, Самир и прочее са и функционално и езиково неграмотни, а като процент не ми се смята... нека е зле в България, вие си стойте в чужбината и просто ни забравете, ние ще се справим и без вас. В София взимам 8Е/м2 за непретенциозен тристаен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Те едни "висшисти",хвани единия удари другия
С добро образование у нас са не повече от 10% ,останалото е талашит.Я диви селяни новософиянци с гимназии завършени с 3 минус ,я 1 млн цигани ,95% от които се затрудняват да отговорят на въпроса колко е 1+1
да не са те опляскали без пари на жп гарата в пловдив
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
демек, там, където е евтин неквалифицирания труд
при нас се развиват услугите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение34% са вишистите у нас
С добро образование у нас са не повече от 10% ,останалото е талашит.Я диви селяни новософиянци с гимназии завършени с 3 минус ,я 1 млн цигани ,95% от които се затрудняват да отговорят на въпроса колко е 1+1Last edited by danetha; 16.09.2024, 13:00.
Коментар
-
При над 90% фактически неграмотно население, застаряващо и етнически изчезващо, както и при надути разходи за труд на средноевропейско ниво никой инвеститор няма да стои в БГ след като има далеч по-добри алтернативи.
В един миг високите заплати в някои сектори ще останат история.
https://www.google.com/amp/s/www.inv...den-mesets/amp
Коментар
-
При над 90% фактически неграмотно население, застаряващо и етнически изчезващо, както и при надути разходи за труд на средноевропейско ниво никой инвеститор няма да стои в БГ след като има далеч по-добри алтернативи.
В един миг високите заплати в някои сектори ще останат история.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Не знам, нашите по 140 кв. Вървят по 1600-1800 лв
Коментар
Коментар