IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

ИнжИнер дет живее 10 год на квартира, не ми го фали.
    Бетерчо, на връО ли да купи? Ако чете форума, горе-долу от толкова време, не сме слизали от там. Сигурно човека си пести парите и чака дискаунтите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

част от инжИнерчетата на бош са тук
      едно е при мен на квартира от 10+ години
      ИнжИнер дет живее 10 год на квартира, не ми го фали.

Коментар

• Пак съм изтървал шоуто.

Гледам, че Жонката се е включил, че труда бил стигнал средноевропейски нива. Пак да питам, кой труд - висококвалифицирания. Всичко останало е много под дъната на европейците. Затова пада и такова плюене от тези, които не са успели да се реализират успешно. Същите ако ги питаш, залитат към комунизма с двата крака.

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение

Абе не знам кой ще ги плаща тия вноски.Днес четох,че завод за кабели в Плевен затваря и 1300 души са на улицата.След това друг в Карнобат с 1000 души догодина също затваря.
          Leoni в Плевен беше наел работници от селата и имаха транспорт до завода. Тези хора няма да повлияят на наемния пазар. А и заплащането не е било кой знае какво.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

напразно си фърляте парите, няма кой да клъвне на тая измишльотина - средния наем поне във Варна е доста под 7,8 евра/кв.
            Средния ап от 100 кв върви около 800-900 лв, т.е 4,5 евра на кв.
            В центъра е х2 хубаво обзаведен, х2,5-3 луксозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Знам де, София е центърът на вселената.
              Абе как Бош, Сименс, Тесла и Манчестър Юнайтед не са си преместили още в София, умът ми не го побира. Явно са пълни идиоти да не оценяват качествата на Ганьо.
              част от инжИнерчетата на бош са тук
              едно е при мен на квартира от 10+ години

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
                34% са вишистите у нас, делът на неграмотното население е по-висок в селата (2.3%) отколкото в градовете (0.9%). Най-висок е относителният дял на неграмотните в областите Сливен (5.0%), Кърджали и Ямбол с по 2.6%, а най-нисък е в област София (столица) - 0.4%.
                Виж в Германия е друга работа - там масово Мюмю, Айша, Самир и прочее са и функционално и езиково неграмотни, а като процент не ми се смята... нека е зле в България, вие си стойте в чужбината и просто ни забравете, ние ще се справим и без вас. В София взимам 8Е/м2 за непретенциозен тристаен.
                Знам де, София е центърът на вселената.
                Абе как Бош, Сименс, Тесла и Манчестър Юнайтед не са си преместили още в София, умът ми не го побира. Явно са пълни идиоти да не оценяват качествата на Ганьо.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

бетерчо, промишленото производство е за развиващите се икономики
                  демек, там, където е евтин неквалифицирания труд
                  при нас се развиват услугите
                  Кои?

Коментар

34% са вишистите у нас, делът на неграмотното население е по-висок в селата (2.3%) отколкото в градовете (0.9%). Най-висок е относителният дял на неграмотните в областите Сливен (5.0%), Кърджали и Ямбол с по 2.6%, а най-нисък е в област София (столица) - 0.4%.
                    Виж в Германия е друга работа - там масово Мюмю, Айша, Самир и прочее са и функционално и езиково неграмотни, а като процент не ми се смята... нека е зле в България, вие си стойте в чужбината и просто ни забравете, ние ще се справим и без вас. В София взимам 8Е/м2 за непретенциозен тристаен.
                    Тия от Черноризец Храбър (и подобните), дет за 4 год изкарват по 3 виШи, влизат ли в тази статистика?

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Те едни "висшисти",хвани единия удари другия
                      С добро образование у нас са не повече от 10% ,останалото е талашит.Я диви селяни новософиянци с гимназии завършени с 3 минус ,я 1 млн цигани ,95% от които се затрудняват да отговорят на въпроса колко е 1+1
                      кондорке, защо си толкова негативна към софиянци
                      да не са те опляскали без пари на жп гарата в пловдив

Коментар

Брокеразииии, фащайте мотикитИ:

https://www.google.com/amp/s/www.inv...den-mesets/amp
                        бетерчо, промишленото производство е за развиващите се икономики
                        демек, там, където е евтин неквалифицирания труд
                        при нас се развиват услугите

Коментар

34% са вишистите у нас
                          Те едни "висшисти",хвани единия удари другия
                          С добро образование у нас са не повече от 10% ,останалото е талашит.Я диви селяни новософиянци с гимназии завършени с 3 минус ,я 1 млн цигани ,95% от които се затрудняват да отговорят на въпроса колко е 1+1
                          Last edited by danetha; 16.09.2024, 13:00.

Коментар

При над 90% фактически неграмотно население, застаряващо и етнически изчезващо, както и при надути разходи за труд на средноевропейско ниво никой инвеститор няма да стои в БГ след като има далеч по-добри алтернативи.

В един миг високите заплати в някои сектори ще останат история.
                            Брокеразииии, фащайте мотикитИ:

https://www.google.com/amp/s/www.inv...den-mesets/amp

Коментар

При над 90% фактически неграмотно население, застаряващо и етнически изчезващо, както и при надути разходи за труд на средноевропейско ниво никой инвеститор няма да стои в БГ след като има далеч по-добри алтернативи.

В един миг високите заплати в някои сектори ще останат история.

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение

Не знам, нашите по 140 кв. Вървят по 1600-1800 лв
                                Ако е около центъра и с паркомясто - 1600 са възможни.

Коментар

Working...
                                X