Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by rverb; 19.08.2024, 21:28.
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЛошото е, че пак забихме в грешна посока, а Бетерчо пак се спаси от двата фундаментални въпроса: Първият от Лева: "Ти момче ,какви и откъде намери пари за да инвестираш в имоти и крипто валути?" Наркодилър ли си, вносител на оръжие ли си, или си сводник? Вторият, по-скромен от мен: " Ти лихвен суап извършвал ли си някога?"Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
И не само в бг. Добро описание на която и да е европейска държава в момента. Навсякъде преобладават уникални дебили. Разликата е в липсата на правила и най-вече в спазването им.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Айде пак едни и същи лакърдии! Кой се интересува от това какъв съм или какво имам? Тук форум за хвалби ли е?
В чужбина също. Цени, нива...купих или не купих и защо. Така ли е?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЛошото е, че пак забихме в грешна посока, а Бетерчо пак се спаси от двата фундаментални въпроса: Първият от Лева: "Ти момче ,какви и откъде намери пари за да инвестираш в имоти и крипто валути?" Наркодилър ли си, вносител на оръжие ли си, или си сводник? Вторият, по-скромен от мен: " Ти лихвен суап извършвал ли си някога?"Last edited by better; 19.08.2024, 21:14.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Добре, ти не си чакал, инвеститор също не си казвал да си, но пък маш три апарта. Наследствени или не, не се знае. Не си купил, или си купил, не споменаваш цени, прозорец, кога го направи. Нищо. Каква дискусия предлагаш? Че трябва да ти паднат цените на 200+ квадрата и другите два? Няма да купуваш, що са ти ниски цени? Да си се замислял че с 50€ може да не ти стигне да платиш храната си в ресторанта, хеле пък за двама. По колко да си продават хората и инвеститорите апаетаментите? Да гледат доходите (половината на сянка) и на всеки от прованса да има маньовър да тегли едно 40К€ и да захлупи, щото трябва да е достъпно? Що да е? Що в Сф? Ми в Ботевград е достъпно. Коня да расте, индексите също с леки движения надолу, а имотите да падат. Ми те са евтини, я дай средна цена в Бг на всички имоти във всички населени места и ги сравни с другите.
Ква дискусия? Ти не ставаш. Казвам ти купих там и там - ти, бе я бегай оттука, дай актовете. Цени казах - около 1480 в Сф когато купих, само магазина ми мина 1600...евра на квадрат. Доходност писах - ако купиш сега е ниска, но наемните нива съм ги казвал на моите имоти. Живея под наем - що живееш под наем. Ми да не съм под моста на Марица, затова. Дискусията съм рушал. Ми дай, води я ти дискусията като не казваш ти лично как и къде инвестира, за трите десети от коня разбрахме. Но тук пишем за имоти. Как да се научи някой млад интересуващ се и четящ от теб. Кво да разбере, че имотите са скъпи и не се купуват и че всичко е полюции. Ми екстра.. Бетърчо така каза.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Напротив!
Досега не съм казвал за новото, за разлика от теб, който не пропуска ден да спомене къде какво има - а напослекдък и колко струва, което е смешно.
Разбери, никой не се интересува от това какво имаш (или аз имам).
Коментар
� -
Лошото е, че пак забихме в грешна посока, а Бетерчо пак се спаси от двата фундаментални въпроса: Първият от Лева: "Ти момче ,какви и откъде намери пари за да инвестираш в имоти и крипто валути?" Наркодилър ли си, вносител на оръжие ли си, или си сводник? Вторият, по-скромен от мен: " Ти лихвен суап извършвал ли си някога?"
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ееее, то, ти най-много се хвалиш. С петцифрен доход, с покупки на коне и имоти в южни квартали до околовръстно шосе. Но, понеже най-много се периш с % доходност, явно ти е любима тема, да те питам, ти лихвен суап правил ли си някога?
Досега не съм казвал за новото, за разлика от теб, който не пропуска ден да спомене къде какво има - а напослекдък и колко струва, което е смешно.
Разбери, никой не се интересува от това какво имаш (или аз имам).
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
България е 0.1% изключителни таланти (като това момче, дето взе златен на олимпиадите по Химия и Биология едновременно) или като Боряна Калеин примерно (освен талант и голям труд се иска при тях). След тях идват може би 2% успешни и интелигентни хора, които биват тъпкани от реалноста и които са принудени да бягат навън, за да намерят реализация, като много малка част от тях успяват да постигнат нещо съществено и да се задържат в БГ. Останалите 97.9% са в неясно съотношение между тотални, абсолютни идиоти (май преобладават) и една средна класа да я наречем, която живее от днес за утре. Може би към тази групичка се числи и масовият ипотекар във Вади и Ливади - вечният роб на банката.
Неслучайно в тази среда всички стоки и услуги са със съмнително качество.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не точно, колега. Липсва комуникацията между лекарите, размяна на информация, липса на данни за предишни заболавания, интервенции. Не им ги искат на пациентите и не ги вкарват в болничната система където с един клик четеш всичко. Много неща няма, много и има разбира се, но има слабости. Казах ти, работи се мултидисциплинарно. Дай ми образ, искаш диагноза по биопсия, но специално за мозъчни неоплазми, мекотъканни тумори (саркоми) трябва описание и образна находка. Едва тогава се интерпретира биопсията. Много примери, стотици са, не, не съм велик, а знам какво трябва да се прави. Това внушавам. Не е въпрос на его, а на професионализъм. Като пораснеш ще разбереш.
Стига с глупости, тук е тема за имоти.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ааа не така. Още от вратата почва да пише рецепта.
Кво пишеш ве?
Аз знам кво ти е, колегата ми каза.
Абе 1 година 20-30 професори/доценти не знаят кво ми има ти разбра ....
И аз я смачквам рецептата, гледам го в очите и я хвърлям в кошчето.
Вземам си амбулаторния лист, печат на рецепция и там пак същата процедура - смачкване и в кошчето.
Лек ден ви желая.
4-5 пъти съм я играл тая пиеса/сценка/театърОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Това е стандартната българска история за маса. Всички са големи таланти и ако не са те всичко ще рухне, но не ги ценят и това си е. Преди време си говорихме с един съученик и той цял час се хвали как използвал счетоводен софтуер да издава фактури и ако не бил той фирмата щяла да фалира. Очаквах да се похвали и че знае как да включва лампите сутрин в офиса иначе всички ще стоят на тъмно. Не е ясно при толкова забележителни специалисти защо сме на това дередже.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
България е 0.1% изключителни таланти (като това момче, дето взе златен на олимпиадите по Химия и Биология едновременно) или като Боряна Калеин примерно (освен талант и голям труд се иска при тях). След тях идват може би 2% успешни и интелигентни хора, които биват тъпкани от реалноста и които са принудени да бягат навън, за да намерят реализация, като много малка част от тях успяват да постигнат нещо съществено и да се задържат в БГ. Останалите 97.9% са в неясно съотношение между тотални, абсолютни идиоти (май преобладават) и една средна класа да я наречем, която живее от днес за утре. Може би към тази групичка се числи и масовият ипотекар във Вади и Ливади - вечният роб на банката.
Неслучайно в тази среда всички стоки и услуги са със съмнително качество.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ти ме разби.
Еваларка - купувай имотиту. За къде сме без малко цирк.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
�
Коментар