Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the Judge
до 2029-та, ама пусто не щеш да си признаеш. Толкова ли е трудно да кажеш: “Купа, прав беше, подведох хората с гоУемото МЯУ”!
Признат грях 1/2 грях, хайде за тебе като за наш човек 1/3.
въпросът е дали да се участва в лудостта или да си в ролята на 'този, който не купува и ще му изгори кеша'
определено кеша е под заплаха и затова стадото тича СЛЕД имотите, а не преди тях.
ако говорим за грешки моята е, че очаквах лудостта да приключи по-рано, а че ще се случи ви писах още 2015-та
поздрави и успех на всички!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
печатането и лесния кредит са гориво за масова лудост....уви
дали ще свърши добре или не - не знам, но е факт, че хора с имоти и пари се включват 'на зелено' във всеки нов обект, защото не искат да държат депозити. факт е, че банките кредитират всякакви шушляци с по 50К-60К евро за панел.... нещо немислимо за рационално мислещите хора, които са все по-малко...
аз лично очаквах дългът да натежи много по-рано на системата, но явно Кейнс(уж) е прав = Пазарите могат да останат много по-дълго време ирационални отколкото ти рационален!
под ти разбирам себе си.
не ме кефи да плащам с 80%-90% горница за квадрат ново при 25-30% тъмни прозорци и трагична демография в частта не-ромулянин.
поздрави и успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Амиии ти ако така четеш то никъде не пише че не може и по 10000% инфлация да подържат. Изобщо от закони няма нужда щото никой сценарии не е детайлно обяснен в закона.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеСлучва се това за което Купата ви предупреждаваше
Пазарът на имоти в Европа се изправя пред "стена от пари", която тласка цените нагоре:: Investor.bg [ATTACH=CONFIG]n3774475[/ATTACH]
Грабвайте камъните, перонец се изкряска
И да замерят Купата,
започнаха завчаска...
А Купата, затуй де сега се случва отрано ги предупреждавал
а и доста че не е късно да купуват ги убеждавал...
Но перонец "умен" МЯУ-то си чека
и за дискаунт -40% ще извади очите на човека...
Затуй сега перонЯ си чека ли чека, чека, чека, чека, чека, чека...
дали ще свърши добре или не - не знам, но е факт, че хора с имоти и пари се включват 'на зелено' във всеки нов обект, защото не искат да държат депозити. факт е, че банките кредитират всякакви шушляци с по 50К-60К евро за панел.... нещо немислимо за рационално мислещите хора, които са все по-малко...
аз лично очаквах дългът да натежи много по-рано на системата, но явно Кейнс(уж) е прав = Пазарите могат да останат много по-дълго време ирационални отколкото ти рационален!
под ти разбирам себе си.
не ме кефи да плащам с 80%-90% горница за квадрат ново при 25-30% тъмни прозорци и трагична демография в частта не-ромулянин.
поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Случва се това за което Купата ви предупреждаваше
Пазарът на имоти в Европа се изправя пред "стена от пари", която тласка цените нагоре:: Investor.bg
Грабвайте камъните, перонец се изкряска
И да замерят Купата,
започнаха завчаска...
А Купата, затуй де сега се случва отрано ги предупреждавал
а и доста че не е късно да купуват ги убеждавал...
Но перонец "умен" МЯУ-то си чека
и за дискаунт -40% ще извади очите на човека...
Затуй сега перонЯ си чека ли чека, чека, чека, чека, чека, чека...Last edited by the Judge; 21.06.2021, 19:58.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми четох и никъде не видях задължение да поддържа нулева инфлация....То това няма и как да се случи не е възможно нито теоретично нито практически....Дори куманизите не го можеха
Коментар
-
Преиграваш пак кво съм казал. Има си закон за БНБ... чети https://www.bnb.bg/bnbweb/groups/pub...aws_bnb_bg.pdf
Чл. 2. (Изм. – ДВ, бр. 10 от 2005 г.)
(1) Основна цел на Българската народна банка е да поддържа ценовата стабилност чрез осигуряване стабилността на националната парична единица и провеждане на парична политика в съответствие с изискванията на този закон.
....
(3) Без да се засягат целите по ал. 1 и 2, Българската народна банка подкрепя политика на устойчив и неинфлационен растеж
Нарушаването на закона превръща БНБ от централна банка в най-обикновени брокита-престъпници.
- 1 like
Коментар
-
Ти много сериозно си се объркал ама много сериозно.Не знаех че БНБ може да фалира ма щом твърдиш...А и не знаех че БНБ имали законово задължение да поддържат нулева инфлация....Ма ного весело взе да става значи дигат заплатите днеска земаш 500 кинта утре 1000 други ден 2000 ама БНБ държи фаФлата 6с тинки тока 2 бЕлета за метрото и то 6ст...И така докато всички си купим на Московска или на Витошка на входа на Южен парк...Ей ъия брокери на БНБ ного лоши
Чл. 2. (Изм. – ДВ, бр. 10 от 2005 г.)
(1) Основна цел на Българската народна банка е да поддържа ценовата стабилност чрез осигуряване стабилността на националната парична единица и провеждане на парична политика в съответствие с изискванията на този закон.
....
(3) Без да се засягат целите по ал. 1 и 2, Българската народна банка подкрепя политика на устойчив и неинфлационен растеж
Нарушаването на закона превръща БНБ от централна банка в най-обикновени брокита-престъпници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
гаража нема ли си негов електромер?
ти към твоя ли го привърза
Коментар
-
Колегите от ЧЕЗ казват че най много се крадне у баровските квартали на София и тия с малкия и среден бизнес.Краднат яко.Аз па като купих гаража проверих къде е вързан оказа се че е вързан към апартамен който и хал хабер си няма...Извиках домоуправителя и му казах че не искам да крада да се обади в ЧЕЗ.Той се обадил и от там го отбичили.....Предложих му аз да свърша тая работа той категорично не се съгласи.Тогава се обадих на колегите и те дойдоха и свършиха работата нелегално...
ти към твоя ли го привърза
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
бе те сигурно сички имат пари, ама не им се дава за покрив и тоя с мезонета го е поял.
имах малко работа в една кооперация в карпузица, и се заговорих с един и той ми разправя.
е, доктора се вързал преди водомерите и краде вода.
не знам какъв бивш министър па си вързал гаража към тока на мазетата /общи части/
от ел таблото им па някой се връзвал към съседите и през месец ги въртял, да не го хванат.
тамам като за пешето беше работата. ем големци ем покрадват и с гъ*зо си.
маломерки вече само купувам.
ама нема.
Коментар
-
Айде бе. Точно БНБ не са брокери така ли? БНБ са Брокер На Брокерите. Първите които изхвърчат като почнат фалитите. Единствения им мандат на БНБ уж е да подържат ценова стабилност без инфлация. По закон е това. Пък сега щели да стоят и да гледат как имотите щели да поскъпват. Банка ли е това или най-обикновени брокерчета?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
ама пък ще съм съсед не на кой да е, а на Берти! От това по-хубаво здраве му кажи. А той има пари да снесе за ремонт на покрива, ако не снесе ще му тече и на него
имах малко работа в една кооперация в карпузица, и се заговорих с един и той ми разправя.
е, доктора се вързал преди водомерите и краде вода.
не знам какъв бивш министър па си вързал гаража към тока на мазетата /общи части/
от ел таблото им па някой се връзвал към съседите и през месец ги въртял, да не го хванат.
тамам като за пешето беше работата. ем големци ем покрадват и с гъ*зо си.
маломерки вече само купувам.
ама нема.Last edited by ratten; 21.06.2021, 16:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
ратко, аз май трябва да изтрия питането си за апартите при Берти, защото бай Пешето ако прочете за какво качество на бетоня иде реч, ще ни скъса и мен и Берти от бъзик. Па ако си пусне и кучето да изгризе основите ще стане страшно. Аз с това питане бетер ботчо156 станах.
Коментар
Коментар