IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Леве, май се опитват с изкуствен интелект вече да свалят цените на имотите. Жалки опити!
    Изкуствени лайнари
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Какво точно е интересно? Продаваш и край за теб. Нали това желаеш. Какво те интересува, кой, какво и кога цените ще се променят? Ти продаваш и за теб филма приключва нали така. Остави ни нас с имотите си да се оправяме.....
      Вие какво? Не разбирате български ли ? Какво Ви интересуват цените ако няма да продавате ? Доколкото разбирам Вие сте създали темата. Защо ? Да се похвалите ? С какво точно можете да се похвалите ? Че живеете в мазето и не можете да си платите тока ? Вашето прилича на форма на hoarding disorder на стероиди.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Често не свалят обявите, което не е ок. И аз се обаждах три пъти да махнат обявата, месеци след като бях купил имот, и то не от този брокер който беше я заковал и забравил. Просто я видях, висеше си. Нали да му се обадят и той да предложи друго.
        Леве, май се опитват с изкуствен интелект вече да свалят цените на имотите. Жалки опити!

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Помолих Ви да обсъждаме кой крив кой прав следващата година. Нямам информация или някакви подплатени очаквания, просто тогава ще разберем какво е трябвало да направим тази година.
          Съгласен. Но ако не си чел или бил тук от 5 години все това правим. По идея на други стратези. Даже не от 5, а от 2014 насам. Но хайде, там не броим. Върха беше 2017 година официално. Две години чакахме платото и обратния тренд.
          Last edited by bulgarian lev; 18.08.2024, 22:47.

Коментар

​​​​​​

Човек трябва да има някаква база, познания и exposure дори за да може да се преструва. Вие пък за сметка на това сте абсолютно натурален. Последно, имате ли жена или не са видели нищо във Вас ?
            Хахахахаха, баси смешника, аз внуци чакам...

Коментар

Колко баш майстори минаха оттук, помниш ли? Дебнещия, който издебна момента и без да използва акциите коуто намери в чекмеджето разкара имот на Московска но не му стигнаха за Стрелбище. А оня къв беше с имот във Варшава и той анализираше софийския пазар. За други не се сещам, но беха армия на перона на българския пазар. Смениха никовете и собствеността и пак.
              Помолих Ви да обсъждаме кой крив кой прав следващата година. Нямам информация или някакви подплатени очаквания, просто тогава ще разберем какво е трябвало да направим тази година.

Коментар

Не мисля че обявата е реална. Ако е продадена защо не е свалена обявата ? Виси там за да създава психоза. В други държави брокери биха си загубили лиценза и може би биха носели и наказателна отговорност за такива обяви защото си е измама. В България няма лицензи и политиците ги покровителстват затова си правят каквото си искат
                Често не свалят обявите, което не е ок. И аз се обаждах три пъти да махнат обявата, месеци след като бях купил имот, и то не от този брокер който беше я заковал и забравил. Просто я видях, висеше си. Нали да му се обадят и той да предложи друго.
                Last edited by bulgarian lev; 18.08.2024, 22:41.

Коментар

Аз се радвам, че цените са високи. Не мога да се начудя на малоумието на хората но се радвам. От своя страна пък на мен ми е интересно: Вие след като не продавате :"какво Ви бригат цените" ?
                  Какво точно е интересно? Продаваш и край за теб. Нали това желаеш. Какво те интересува, кой, какво и кога цените ще се променят? Ти продаваш и за теб филма приключва нали така. Остави ни нас с имотите си да се оправяме.....

Коментар

Абе, аз знам,, че е поредния безимотен гащник, ама така хубаво се преструва на имотен голтака беден!
                    Човек трябва да има някаква база, познания и exposure дори за да може да се преструва. Вие пък за сметка на това сте абсолютно натурален. Последно, имате ли жена или не са видели нищо във Вас ?

Коментар

Абе, аз знам,, че е поредния безимотен гащник, ама така хубаво се преструва на имотен голтака беден!
                      Колко баш майстори минаха оттук, помниш ли? Дебнещия, който издебна момента и без да използва акциите които намери в чекмеджето разкара имот на Московска но не му стигнаха за Стрелбище. А оня къв беше с имот във Варшава и той анализираше софийския пазар. За други не се сещам, но беха армия на перона на българския пазар. Смениха никовете и собствеността и пак.
                      Last edited by bulgarian lev; 18.08.2024, 22:40.

Коментар

Нямаше да я купя, нямам тези кинти свободни, учудвам се че е купена. На тази цена. Не ми се вярва това да са търговски похвати. Не и от компании в лукс сегмента. Винаги може да се провери във вписванията всяка сделка.
                        Не мисля че обявата е реална. Ако е продадена защо не е свалена обявата ? Виси там за да създава психоза. В други държави брокери биха си загубили лиценза и може би биха носели и наказателна отговорност за такива обяви защото си е измама. В България няма лицензи и политиците ги покровителстват затова си правят каквото си искат

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ама и ти само сеир търсиш. От никой не се отказвам аз

Сериозно, попадал ли си на бункери? Чета, че било луда последна мода за богати германци.

Или строят нови частни бункери или преобразуват стари и ги продават като къщи. До яка антиутопия доживяхме …

https://youtu.be/xy0NoBsKqd8?si=sFn184Pd-vqUwqPf
                          а, така.

не, не съм попадал на бункери.
                          избягвам ги заради минните полета около тях
                          препоръка е

Коментар

rverb, интересно е, ако притежаваш имот в централната част на София и искаш да го продадеш, какво те бригат цените? Ти дори трябва да се радваш да го продадеш на скъпо и да се разкараш завинаги от България нали така?
                            Аз се радвам, че цените са високи. Не мога да се начудя на малоумието на хората но се радвам. От своя страна пък на мен ми е интересно: Вие след като не продавате :"какво Ви бригат цените" ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

може да иска и той, като джони
                              да го подари на нуждаещите се
                              единствената пречка е, че и двамата нямат нищо
                              Джони се постара с апарта във Вазов. И не купи до ден днешен на Женевското езеро. Нещо не му харесват цените. Reverbчо има шанса да разкара апарта и да се радва на италианската семейна собственост, къщата е яка де, спор няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

може да иска и той, като джони
                                да го подари на нуждаещите се
                                единствената пречка е, че и двамата нямат нищо

Коментар

Working...
                                X