If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Също така си представи че с тези 500к е могло да се купят поне 25 студия по онова време и недей да им казваш какъв наем щяха да получават сега щото ще получат инфаркт. За капиталовата също не им казвай
Бахти студията, те са станали двойни за 3 години. Толкова време ги строят, прага на влизане е супер нисък - не се ли насити тоя пазар? Загледах една сграда преди време - ми то 30% от плана на етаж тоалетни чинии. Видя ми се много тъпо. Освен студенти други наематели има ли? С шума как е?
Точно така пишете всичките донори - как не сте такива, даже и си вярвате че сте силни в области, дето сефте ги чувате
Чудесно качество. За донор. Дето е помизерствал като теб с 500 лева брутна месечно, та после слугуване под камилите. та после на дърти години да опукаш каквото си изстрадал - и обратно в дупката Пуевен Дори не си успял да свикнеш с пари.
Мен не ме мисли, аз го направих без лични пари (а с твоите), без да се лишавам от нормален живот, с две деца вече пълнолетни и образовани - никога не съм мислил как най-бързо да изкарвам каквото и да е Това е мисленето на хазарта, рулетката - на мен ми стига да глътна от банката твоите депозити и да ги оставя да работят и да ми покриват вноските Цял живот, даже и два ако можех - къде ми е проблема? Банките са за това - да вземат от глупавите и да дадат на умните Преразпределят според способностите хахаха!
Лошото е че понякога взимат от глупавите и дават на още по-глупави.
Да, понеже аз не се вписвам в примера ще ти кажа. Ти си живия пример с отсрочките, инвестициите които едва ти покриват вноските. Мизерия с добра формула на хартия, но без доход. И то от некамилари гастари, не си направили сметкста как най- бързо да изкарат пари. Важното е да сме в Бад Ибург, нищо че и за Лович нямаме килата. Все кила за Солун имаме. Но първо да помизерстваме, важно е че не плащаме лихва. А времето и възрастта нямат значение. Ние от Бг и без това никакви ни няма, що да не пропилеем 30 год с 2,04 ГПР. И наемателите ни са 5 таргета - шейх-професори, бедни и богати и хептен бедни минувачи със смрадливи маратонки....без коментар. Коментар за признателните соц инфантили на които бършеш гъза
Точно така пишете всичките донори - как не сте такива, даже и си вярвате че сте силни в области, дето сефте ги чувате
Чудесно качество. За донор. Дето е помизерствал като теб с 500 лева брутна месечно, та после слугуване под камилите. та после на дърти години да опукаш каквото си изстрадал - и обратно в дупката Пуевен Дори не си успял да свикнеш с пари.
Мен не ме мисли, аз го направих без лични пари (а с твоите), без да се лишавам от нормален живот, с две деца вече пълнолетни и образовани - никога не съм мислил как най-бързо да изкарвам каквото и да е Това е мисленето на хазарта, рулетката - на мен ми стига да глътна от банката твоите депозити и да ги оставя да работят и да ми покриват вноските Цял живот, даже и два ако можех - къде ми е проблема? Банките са за това - да вземат от глупавите и да дадат на умните Преразпределят според способностите хахаха!
От мен не мож научи нищо, ти си балъка - аз тариката хахахаха!
Чета ти глупостите за доходност от борса и си мисля че си един прост донор - и там сигурно си губил пари като разпран. 36 хил годишно с капитал 0.5млн се изкарват с проста лихва без риск.
Ти да не мислиш,че той знае разликата между проста и сложна лихва.
Правилно се изрази "играят" на евро/долар . Защото това е игра с нулева сума. Никой не играе с 70К . обикновено е до 500 лева и искат да забогатеят.И много бързо зануляват.Познавам даже такива дет си вярват и набиват отново и отново.И накрая се разоряват.Има и такива с милиони които стават милиарди.Ама това вече е друга тема.
А умника Радев бъдеш жител на Мало Бучино залага на ЕТФ върху индекси с 1% дивидент
Радев колко милионат трябва да набиеш в тоя шит та да докараш поне 3к на месец?
Коментар