If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как да ти поверва като вече 5 години лъска кенефи и край му се не види
За него тоя имот е робство, а не е далавера да събира наеми
Как очакваш да те разбере
Неговата не е лесна.Тежък е живота на гъзарбайтера.Цял месец да бачка и като плати наема за квартирата и иншурънса за колата и му остава съвсем малко да спести.
Амортизира се щото носи доходи - Златото как да се амортизира?
Като имота се амортизира що вместо хан не си купи 5 жълтици да не ти се амортизират
Всички даунъри тука възхваляват други инвестиции, но са в темата за имотите, като нощни пеперуди край светеща улична лампа. ЗАЩО????
БОТА156, най-печалния инвеститор в имоти пише за 4% годишна амортизация.
Последната ми придобивка е на 26г. Тухла. Би трябвало да я бутаме вече, а тя тепърва се качва на влака на текущите доходи.
За точно една година златото е надолу със 150$. В това време имотите са 15% нагоре. Имотът хем е нагоре, хем носи наеми. Златото в последната година, хем е надолу, хем не носи никакъв текущ доход, а само разходи за съхранението му или постоянен страх и сънища със студена пот да не са ти открили тайника, баси неблагодарната инвестиция е това жълтото, добре, че имам само 7 жълтици.
Винаги трябва да имаш злато! 10 % от капитала е ОК.
Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
За точно една година златото е надолу със 150$. В това време имотите са 15% нагоре. Имотът хем е нагоре, хем носи наеми. Златото в последната година, хем е надолу, хем не носи никакъв текущ доход, а само разходи за съхранението му или постоянен страх и сънища със студена пот да не са ти открили тайника, баси неблагодарната инвестиция е това жълтото, добре, че имам само 7 жълтици.
Имотя се амортизира, златото - не. Имаш ти, на снимка от Интернет
за ЗЗ и жилищните парцели да не говорим. там поскъпването е 20+ пъти.
но тайминга е важен. има добри има и лоши моменти
за софия топ момент беше 2014-2015 ( до тогава имаше 6-7% доходност от лихви по депозити, които биеха наемите) 1997 - 2001
2014 - 2015
....... чакаме следващия прозорец
По тези години идва да е 2029.... Ко стаа Берти ?! :-)))
Коментар