If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази година е с рекорден брой покупко продажби, как мислиш дали има нужда някой да си прави труда да пуска такива статии след като на пазара няма имоти и каквото читаво се появи изчезва ?
Тия мантри за платените статии ги дъвчете от над 5 години за това време имотите направиха дубъл, а вие лапахте мухи
И аз това им се чудя. Нека да се обади на моята брокерка по морето, ще му дам телефона на "спешълиста", да му потърси конкретен имот като зона, етажност, разхределение, тип строителство и прочее.....мен ме бави 1,5г. с офертата, да видим за него колко бързо ще му намери, щом бизнеса й е замрял
Тази статия стана легендарна. Преди две седмици и Инвестор я пуснаха като водеща новина. Всъщност това е материал от преди 4 месеца (с точност от 19.08.2021 г.), който се базира на сайта Numbeo (който аз доста уважавам), а не е някакво много задълбочено изследване. И от включените 50 държави има 4-5, с които може да се мерим по нещо. Тогава зададох един въпрос, сега ще попитам пак: Нещо бизнесът с недвижими имоти ли е закъсал, та се налага да се изровят някакви стари материали, колкото да се даде поле за изява на брокерите?
Тази година е с рекорден брой покупко продажби, как мислиш дали има нужда някой да си прави труда да пуска такива статии след като на пазара няма имоти и каквото читаво се появи изчезва ?
Тия мантри за платените статии ги дъвчете от над 5 години за това време имотите направиха дубъл, а вие лапахте мухи
много прости или добри статистици са писали тази статия но е ясно че е насочена за абсолютни наивници или чисти глупаци .
ясно е , че една проста статистика може да обслужва различни интереси. Квадратен метър в нормален квартал в София е около 3500 лв. Къща в някое забутано село с 2 декара двор е 1500лв, което е някакви стотинки на квадрат или под 100 лева на застроена жилищна площ. И то готово .
средните цените в БГ били супер евтини . само индиици и турци ни бегат
нещо като аз ям свинско ти ядеш зеле , значи двамата ядем свинско със зеле .
къде ни търсят тия бе , ами тоя пък ги и цитира
смях
Добре че ги разконспирира така спаси хиляди да не се набутат
Така е ,сега бате Пешо като остане без ТЕЛК ще се втурне пак да строи и купува гаражи.
Накавръче аз на надути цени няма да купя както и няма да отговарям на тъпотиите ти.Искаш ли бас за телка....Заложи ония 75000 евра и ще видим кой има телк и кой няма...Но като те познавам ква потка си едва ли ще посмееш...Айде да те видим са мъж ли си
ТРЕТИ СЛЕД ИНДИЯ И ТУРЦИЯ! ЗА КАКЪВ СПАД БЪЛНУВАТ НЯКОИ???
Въпреки постоянния ръст на цените на недвижимите имоти, България е на трето място сред страните с най-достъпни жилища след Индия и Турция, показва класация на британски онлайн портал за недвижими имоти.
много прости или добри статистици са писали тази статия но е ясно че е насочена за абсолютни наивници или чисти глупаци .
ясно е , че една проста статистика може да обслужва различни интереси. Квадратен метър в нормален квартал в София е около 3500 лв. Къща в някое забутано село с 2 декара двор е 1500лв, което е някакви стотинки на квадрат или под 100 лева на застроена жилищна площ. И то готово .
средните цените в БГ били супер евтини . само индиици и турци ни бегат
нещо като аз ям свинско ти ядеш зеле , значи двамата ядем свинско със зеле .
къде ни търсят тия бе , ами тоя пък ги и цитира
смях
Въпреки постоянния ръст на цените на недвижимите имоти, България е на трето място сред страните с най-достъпни жилища след Индия и Турция, показва класация на британски онлайн портал за недвижими имоти.
Тази статия стана легендарна. Преди две седмици и Инвестор я пуснаха като водеща новина. Всъщност това е материал от преди 4 месеца (с точност от 19.08.2021 г.), който се базира на сайта Numbeo (който аз доста уважавам), а не е някакво много задълбочено изследване. И от включените 50 държави има 4-5, с които може да се мерим по нещо. Тогава зададох един въпрос, сега ще попитам пак: Нещо бизнесът с недвижими имоти ли е закъсал, та се налага да се изровят някакви стари материали, колкото да се даде поле за изява на брокерите?
Предполагам, че иска да ни информира, че с премахването на ТЕЛК и преквалификацията на хората на пазара на труда ще излязат много нови, по-високоплатени специалисти, които ще искат да си сменят жилището и това ще подкрепи повишението на цените на имотите, аз така го разбирам.
Така е ,сега бате Пешо като остане без ТЕЛК ще се втурне пак да строи и купува гаражи.
бъзикам се с колегите. ако не знаеш аз съм фен на земята и първичните неща (колкото и да се оказа трудно), но да не подценяваме поколенията след нас. виж каква лудница стана с криптото.. защо да не стане така, че актуално място в мета-вселената, където се срещат потъналите в нея хора да се окаже по-скъпо от магазин на витошка... ще кажеш лудория да... но ако в тази мета вселена някой ходи някъде и харчи пари (ако че за глупости, но харчи) това виртуално място започва да струва пари.
ПП телефоните на децата са много често прибрани, че се побъркаха с този роблокс.
Помисли си само НИЕ да сме мета вселената на една по развита цивилизация? Имат много по мощни и бързи компири
загнездени сме на земята, опитваме се да изучаваме написаните от тях физични закони (предефинирани правила при създаването на ИГРАТА) ....
Като им писне да я играят - бум едно метеоритче, виросче, магнитна буря и всичко с начале
Не разбрахме това каква връзка има с темата за жилищните имоти?
Предполагам, че иска да ни информира, че с премахването на ТЕЛК и преквалификацията на хората на пазара на труда ще излязат много нови, по-високоплатени специалисти, които ще искат да си сменят жилището и това ще подкрепи повишението на цените на имотите, аз така го разбирам.
Когато разполагаш с крупна четирицифрена сума светът е пред теб
Ти пък си тръгнал да му се подиграваш, само ще ти кажа, че това не му е всичкия капитал, а парите които печели всяка година.
Ако реши на всеки две години може да си купува по един гараж в Инстабул, така ще може да си ходи и на море с гръцката каравана и да я паркира в гаража за зимата.
Коментар