IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Да не се впускаме в политически дискусии, но от време на време чувам, че България била най-бедната държава в ЕС. Сигурно има защо.
    Прав си, не ме интересува политиката-никога не съм гласувал, но ме интересуват ПОЛИТИКИТЕ и след като се правят популистки неща и се гласува взимане на нов дълг/дефицит в размер на 4.5% от БВП това ме бърка, защото после аз и децата ми ще трябва да го изплащат.... с любимото в темата вдигане на данъци.
    Та относно бедността докато дълга ни стане 100-200% от БВП ще цъфтим като Европа/ Гърция/ и после 5-10% от БВП ще отиват за лихвени плащания... много яко направо приказка С този темп и финансов модел можем да ''забогатеем'' за 10 години, а той идва с тези управляващи. В предените 20 години които и да се сменяха бяха по плахи....
    След това идват и последиците покрай борда, ама то тогава ще сме вече в еврозоната и нема да го има та кво ни дреме. Там такива с под 100% дълг не приемат...

ПП Иначе мисля, че бях ясен без борд у нас щеше да има огромна девалвация на лева през периода
    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 02.12.2021, 23:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Замаушката просто са му отрязали интернета за неплатени сметки преди година и половина, инак отдавна щеше да ни радва и развеселява с виртуални активи
      Не бе сетил се е за забравеното си имени на Малдивите и се е оттеглил там покрай короната да си почива

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Адреналине, дай неква по-изгона гарсониера на главната в Бургас или до морската градина. Нали си с връзки там и ги намираш евтино.
        квартира ли сменяш
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Замаушката просто са му отрязали интернета за неплатени сметки преди година и половина, инак отдавна щеше да ни радва и развеселява с виртуални активи
          Адреналине, дай неква по-изгона гарсониера на главната в Бургас или до морската градина. Нали си с връзки там и ги намираш евтино.

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Добре дошъл отново.
            Случайно да пазиш поста с пирамидата?
            Любим ми е

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

За протокола, Форинта се е обезценил с 50% спрямо Еврото в последните 10 години.
              Кроната е ок, но повечето Източноевропейски валути са губили през последните 10-20 години малко или много със съответните следствия.
              Без борд у нас щеше да е драма, но с новите герои дето ще ни управляват нищо не се знае дали няма да ''наваксаме'' за няколко години....
              Да не се впускаме в политически дискусии, но от време на време чувам, че България била най-бедната държава в ЕС. Сигурно има защо.

Коментар

Всяваш страх излишно. В Унгария и Чехия като няма борд, едва ли са разбрали.
                За протокола, Форинта се е обезценил с 50% спрямо Еврото в последните 10 години.
                Кроната е ок, но повечето Източноевропейски валути са губили през последните 10-20 години малко или много със съответните следствия.
                Без борд у нас щеше да е драма, но с новите герои дето ще ни управляват нищо не се знае дали няма да ''наваксаме'' за няколко години....

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Добре дошъл отново.
                  Случайно да пазиш поста с пирамидата?
                  Любим ми е
                  Никакъв шанс

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                    Освобождават ми се едни 50К, продай ми хана, ще те оставя, като домакин да се грижиш за цветнокожите. Индийка ще ти намеря да помага.

Коментар

• Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнение
                      Общата стойност на имотите в света расте и по време на пандемията:: Investor.bg

Баси, балона е световен. Чекаме го да гръмне към 2029-та.
                      https://www.investor.bg/po-sveta/453...ekordi-340950/

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Хиперинфлацията и инфлацията са две различни неща .Преди точно 10 години,нивото на инфлацията беше малко по голямо от колкото в момента,тогава дали правеше сравнение с 90,те???И още нещо,нали не си толкова наивен да смяташ че купищата кредит дето се изсипа ще му бъде теглена чертата ?Защото по твоите сравнения в момента банките раздават подаръци,и ако е така не знам защо киснеш тук и ми обясняваш каквото и да е ,ами не си се наредил в няколко банки да изтеглиш до откат,каквото можеш да поемеш?
                        Задаваш си логични въпроси, но извън реалната картина.
                        Банките раздават получените подаръци, а кредитната глобална маса е в размери, които изключват вече прилагани мерки

Коментар

Цифрите са си цифри,има ги записани.Не съм аз този дето поства вестник 24 часа и говори за сценарий с хиперинфлация,нали така ?Ти си човека който прави намеците,щом е така не виждам причина,ти,а не аз ,да изтеглиш едни 100 000,200 000 евра ,купи си нещо,те ще се обезценят по твоя сценарии,това е твоя намек в тази ситуация.Значи хем имаш позиция,но бягаш от нея .
                          Ти наистина ли си въобразяваш, че парите не се обезценяват...само ти ли си останал с тази надежда? Голям наивник си кавръче

Коментар

Цифрите са си цифри,има ги записани.Не съм аз този дето поства вестник 24 часа и говори за сценарий с хиперинфлация,нали така ?Ти си човека който прави намеците,щом е така не виждам причина,ти,а не аз ,да изтеглиш едни 100 000,200 000 евра ,купи си нещо,те ще се обезценят по твоя сценарии,това е твоя намек в тази ситуация.Значи хем имаш позиция,но бягаш от нея .
                            Не съм казал, че ще има хиперинфлация. Но хората които изтеглиха преди 10 години със сигурност не съжеляват. И обясни ми какво се е променило сега за да започна да разсъждавам по друг начин.

Надявам се че видя колко е била лихвата тогава. Това е математика, не е нещо което съм си го измислил. Живееш в заблуда, че като се повишават лихивите и инфлацията намалява.

Коментар

Преди 10 години не си видял правилните цифри, а следващият път като имаш идеи как да забогатяваш ги пази за себе си.

Коментар

Хиперинфлацията и инфлацията са две различни неща .Преди точно 10 години,нивото на инфлацията беше малко по голямо от колкото в момента,тогава дали правеше сравнение с 90,те???И още нещо,нали не си толкова наивен да смяташ че купищата кредит дето се изсипа ще му бъде теглена чертата ?Защото по твоите сравнения в момента банките раздават подаръци,и ако е така не знам защо киснеш тук и ми обясняваш каквото и да е ,ами не си се наредил в няколко банки да изтеглиш до откат,каквото можеш да поемеш?
                                Преди 10 години не си видял правилните цифри, а следващият път като имаш идеи как да забогатяваш ги пази за себе си.

Коментар

Working...
                                X