Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Валутния борд никога не е бил за успокоение на някой !!! Добре, че все още съществува, че в противен случай много лошо щеше да ни се пише.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Банките раздават чужди пари.Още Симо ментърджията махна оня член от Закона и започна простотията.Бакерите трябва да носят лична отговорност за раздадените кредити иначе няма оправия
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Хиперинфлацията и инфлацията са две различни неща .Преди точно 10 години,нивото на инфлацията беше малко по голямо от колкото в момента,тогава дали правеше сравнение с 90,те???И още нещо,нали не си толкова наивен да смяташ че купищата кредит дето се изсипа ще му бъде теглена чертата ?Защото по твоите сравнения в момента банките раздават подаръци,и ако е така не знам защо киснеш тук и ми обясняваш каквото и да е ,ами не си се наредил в няколко банки да изтеглиш до откат,каквото можеш да поемеш?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Кое е това измерение и какво толкова нямаше ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Валутния борд беше да се успокои населението, сега никой не го интересува. А и не мога да се сетя кога последно някой е правил публичен одит на борда.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Нямаше валутен борд. Днес, всичко е съвсем различно за добро или лошо.
Коментар
-
Кое е това измерение и какво толкова нямаше ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
През 90 те недостига на стоки и услуги е в съвсем други измерения.
Коментар
-
Байо, повишаването на лихвите е инфлационно. Колкого повече расте лихвата, толкова повече парична маса трябва да стои зад нея. А когато ръста на инфлацията изпревари този на БВП се случва един български филм от средата на 90-те.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/novini/130/a...-mesec-340981/
Унгария повиши лихвата за четвърти път в рамките на месец
Експертите прогнозират последващо покачване на лихвата с цел затягане на паричната политика на страната
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
Къде съм казал, че дабъла е оправдан или смислен? Вярно, че се събраха някакви фактори - хората взеха да търсят големи жилища за работа от вкъщи и т.н., но за мен е налудничаво, че нещо, което съм взел с малко по-нестандартна квадратура и добра локация, може да скочи така.
Не съм го взел да го продавам, нямам нужда от кеша, просто коментирах, че нещата се извъртяха за мен лично странно. Аз тогава бях убеден, че купувам на абсолютен пик, но имах готов кеш, изкефи ме много, купих го за себе си и не ми пукаше особено на принципа "кеф цена няма". Не съм и подозирал, че цената му ще се качи повече от 5-6% в следващите 5 години. Ако не го бях взел за себе си, а за "инвестиция", за наем да съм го развързал в предишните 1-2 месеца, то е просто абсурдно.
Противната логика каква е? Чакай да видим дали няма да се качи още 70-80% ли? Каквото и да е станало с материали и неща, това си е чиста спекула
Случайно да пазиш поста с пирамидата?
Любим ми е
Коментар
-
https://www.investor.bg/novini/130/a...-mesec-340981/
Унгария повиши лихвата за четвърти път в рамките на месец
Експертите прогнозират последващо покачване на лихвата с цел затягане на паричната политика на страната
Коментар
-
Общата стойност на имотите в света расте и по време на пандемията:: Investor.bg
Баси, балона е световен. Чекаме го да гръмне към 2029-та.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
Къде съм казал, че дабъла е оправдан или смислен? Вярно, че се събраха някакви фактори - хората взеха да търсят големи жилища за работа от вкъщи и т.н., но за мен е налудничаво, че нещо, което съм взел с малко по-нестандартна квадратура и добра локация, може да скочи така.
Не съм го взел да го продавам, нямам нужда от кеша, просто коментирах, че нещата се извъртяха за мен лично странно. Аз тогава бях убеден, че купувам на абсолютен пик, но имах готов кеш, изкефи ме много, купих го за себе си и не ми пукаше особено на принципа "кеф цена няма". Не съм и подозирал, че цената му ще се качи повече от 5-6% в следващите 5 години. Ако не го бях взел за себе си, а за "инвестиция", за наем да съм го развързал в предишните 1-2 месеца, то е просто абсурдно.
Противната логика каква е? Чакай да видим дали няма да се качи още 70-80% ли? Каквото и да е станало с материали и неща, това си е чиста спекула
И не, съжалявам да го напиша, но има още накъде да растат колкото и абсурдно да мислиш че е.....:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 02.12.2021, 18:20.
Коментар
Коментар