IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Прав си ,че темата не е за политика ,а за цените на НИ ама всички виждаме колко много променя цените, пуста политика

ПП: За СМ и аз съм сигурна, че е така и това ме ядосва
    Айде и от мен съвсем малко щото в тема Политика никога не съм писал няма и да го направя, а във вирусната ще намаля до минимум поради невротизираните ваксинирани, а и с цел лична и семейна безопасност и благоденствие / да няма грешка/.
    Ще има задължителна ваксинация за ВСИЧКИ деца над 1 година до края на 2023. СМ ще се ''договори'' с нас до края на 2022.
    И двете неща са решени и не зависят от нас или нашите ''управляващи'' , които в момента са просто изпълнители със свобода на действие затова как да бъде изпълнена задачата и крайни срокове за това.
    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 02.12.2021, 17:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Темата не е за политика, но към това което сте написали, само искам да добавя, че натиска за Македония ще се засилва.
      За да натискат за ваксини за децата, трябва поне 50-60% от възрастните да се ваксинират, тогава ще почнат. Имат и още един коз да извадят, но се надявам да не се стигне до там. Няма да им давам жокери.
      По темата, имотите ще поскъпват
      Прав си ,че темата не е за политика ,а за цените на НИ ама всички виждаме колко много променя цените, пуста политика

ПП: За СМ и аз съм сигурна, че е така и това ме ядосва

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

То за натопорчването го пишеш от години пък се оказа че след това си направил дабъл за 18 месеца на хартия :-)
        Колекционирането на имоти с какво е по-лошо от инвестирането като финансов резултат ?
        Къде съм казал, че дабъла е оправдан или смислен? Вярно, че се събраха някакви фактори - хората взеха да търсят големи жилища за работа от вкъщи и т.н., но за мен е налудничаво, че нещо, което съм взел с малко по-нестандартна квадратура и добра локация, може да скочи така.

Не съм го взел да го продавам, нямам нужда от кеша, просто коментирах, че нещата се извъртяха за мен лично странно. Аз тогава бях убеден, че купувам на абсолютен пик, но имах готов кеш, изкефи ме много, купих го за себе си и не ми пукаше особено на принципа "кеф цена няма". Не съм и подозирал, че цената му ще се качи повече от 5-6% в следващите 5 години. Ако не го бях взел за себе си, а за "инвестиция", за наем да съм го развързал в предишните 1-2 месеца, то е просто абсурдно.

Противната логика каква е? Чакай да видим дали няма да се качи още 70-80% ли? Каквото и да е станало с материали и неща, това си е чиста спекула
        Last edited by Дебнем на замаушка; 02.12.2021, 16:30.

Коментар

За децата си мисля, че няма да го направят, но за възрастните бъди сигурен ,че ще го измислят.
          Темата не е за политика, но към това което сте написали, само искам да добавя, че натиска за Македония ще се засилва.
          За да натискат за ваксини за децата, трябва поне 50-60% от възрастните да се ваксинират, тогава ще почнат. Имат и още един коз да извадят, но се надявам да не се стигне до там. Няма да им давам жокери.
          По темата, имотите ще поскъпват

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

За изброените неща не ми дреме само да не са посмели с насилствена ваксинация особено не децата.....
            За децата си мисля, че няма да го направят, но за възрастните бъди сигурен ,че ще го измислят.

Коментар

+-чето ти е от мен и не защото харесвам Тиквата / въпреки ,че ме обвиняваше в последното / ама тия за нищо ама за нищо не стават. Бойковите хора може и да са били корумпирани, да са крадкали ,но такова некадърно чудо като тия не са били. Като цяло не управляваха лошо държавата, но българите много обичаме да ни баламосват комунетата и вече техните деца и внуци. За жалост вече започваме да проглеждаме ама късно е чадо за китка
              Имотите ще поскъпват, лихвите няма да се увеличават, ще влезем в ЕЗ, ще приемем Истанбулската конвенция, ще клекнем на СМ и ще направим военноморска база на НАТО във Варна. Някой неща ми харесват от тези ,но някой хич. Това е като прогноза от мен.
              За изброените неща не ми дреме само да не са посмели с насилствена ваксинация особено не децата.....

Коментар

+-чето ти е от мен и не защото харесвам Тиквата / въпреки ,че ме обвиняваше в последното / ама тия за нищо ама за нищо не стават. Бойковите хора може и да са били корумпирани, да са крадкали ,но такова некадърно чудо като тия не са били. Като цяло не управляваха лошо държавата, но българите много обичаме да ни баламосват комунетата и вече техните деца и внуци. За жалост вече започваме да проглеждаме ама късно е чадо за китка
                Имотите ще поскъпват, лихвите няма да се увеличават, ще влезем в ЕЗ, ще приемем Истанбулската конвенция, ще клекнем на СМ и ще направим военноморска база на НАТО във Варна. Някой неща ми харесват от тези ,но някой хич. Това е като прогноза от мен.
                Щат, се са поскъпнали Народа бяга на купища, особено като приключи КОВИД - сагата, цените ще направят скок като отвес

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Лорде не се радвай на празните приказки.Къпят те в сладка вода и се подготвят с усмивки за краднене...Бюджета за догодина ще го актуализират минимум три пъти.Кирчо и Кокорчо по известни като двете путки ще бъдат изгонени с камъни като батко им Жан.Само чакай студ през февруари и сметки за ток и парно с новите цени...Кака кури с дебелия пърделник пак ги изработи.С десет депутата ще управлява държавата.Не се радвай на Таско Масларова Р.Овч. щерка му Гагаузов и Гечев.Всички знаем какво могат...Аз лично се стягам за фалит на държавата...Тия 12 г Бойко ги беше наврял в миша дупка и са пак изпълзяха от шубраци землянки и храсталаци.Ако за това си гласувал Честито...Както са огладняли за тия 12г не ми се мисли как ще гепят и краднат

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                    ПО ЗДРАВИ ЗА ВСИЧКИ КАШОНЕРИ,КОИТО НИ ВДИГАХА ДАНЪЦИТЕ ПРЕЗ ГОДИНАТА!

Не се предвижда увеличаване на данъци, каза още Валери Белчев.

https://www.pariteni.bg/novini/danyc...anycite-240950
                    Лорде не се радвай на празните приказки.Къпят те в сладка вода и се подготвят с усмивки за краднене...Бюджета за догодина ще го актуализират минимум три пъти.Кирчо и Кокорчо по известни като двете путки ще бъдат изгонени с камъни като батко им Жан.Само чакай студ през февруари и сметки за ток и парно с новите цени...Кака кури с дебелия пърделник пак ги изработи.С десет депутата ще управлява държавата.Не се радвай на Таско Масларова Р.Овч. щерка му Гагаузов и Гечев.Всички знаем какво могат...Аз лично се стягам за фалит на държавата...Тия 12 г Бойко ги беше наврял в миша дупка и са пак изпълзяха от шубраци землянки и храсталаци.Ако за това си гласувал Честито...Както са огладняли за тия 12г не ми се мисли как ще гепят и краднат

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение

Изостават тук-там, но от бизнеса. Бутам малко в инвестиции да диверсифицирам, но повечето отива за още програмисти и екипи.

Не съм го виждал от тогава да го питам доволен ли е, но щом е тръгнал да купува в същата сграда, предполагам, че не е недоволен пак си казвам, аз на жилищата съм гледал винаги като колекционер, не като инвеститор и като взема нещо, което съм наумил, че харесвам и искам или ми трябва се кефя, не гледам толкова цените накъде са отишли. Но имотните ми амбиции поприключиха. Не смогвам да нагледам всичко - децата като влязат, да им се кефят.

Пак казвам, обаче, на база сентимента ми се струва, че нещата са вЕлико натопорчени.
                      То за натопорчването го пишеш от години пък се оказа че след това си направил дабъл за 18 месеца на хартия :-)
                      Колекционирането на имоти с какво е по-лошо от инвестирането като финансов резултат ?
                      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 02.12.2021, 13:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                        ПО ЗДРАВИ ЗА ВСИЧКИ КАШОНЕРИ,КОИТО НИ ВДИГАХА ДАНЪЦИТЕ ПРЕЗ ГОДИНАТА!

направо си ви казаха, че ще ги дигат от утре

Коментар

• ПО ЗДРАВИ ЗА ВСИЧКИ КАШОНЕРИ,КОИТО НИ ВДИГАХА ДАНЪЦИТЕ ПРЕЗ ГОДИНАТА!

Коментар

• Същото да направи и с колекционерските имоти и автомобили, че да не забрави някой имот на Московска.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Иска да бие банката с инфлацията като тегли кредити и я прецака,само че не знам какво мисли банката по този въпрос.
                              Ами, преди банките ме цакаха с нулеви лихви по няколко депозита, при пълзяща инфлация. Откакто набих всичко в поредния имот, инфлацията премина в тръс и е на път да галопира, но сега палачинката се обърна, сега вместо банката да ме наказва с такси за мой ресурс, аз й дължа обезценяващи се левчета

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                                Замразих проекта засега там, преглътнах, плюнах - ще го проверя след някоя година
                                Сложи си някаква подсещанка в облачното пространство, че го имаш това заведение, че ще мине някоя и друга година и ще забравиш че си го купил. Да не стане като с акциите

Коментар

Working...
                                X