Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by Дебнем на замаушка; 02.12.2021, 10:42.
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Погледна ли в чаршафа на завивката да не би в некоя гънка да е изостанала некоя пачка ? :-)
Как мина продажбата на върха на ненужният апарт в Стрелбище ? Съседа доволен ли е ?
Не съм го виждал от тогава да го питам доволен ли е, но щом е тръгнал да купува в същата сграда, предполагам, че не е недоволенпак си казвам, аз на жилищата съм гледал винаги като колекционер, не като инвеститор и като взема нещо, което съм наумил, че харесвам и искам или ми трябва се кефя, не гледам толкова цените накъде са отишли. Но имотните ми амбиции поприключиха. Не смогвам да нагледам всичко - децата като влязат, да им се кефят.
Пак казвам, обаче, на база сентимента ми се струва, че нещата са вЕлико натопорчени.
Last edited by Дебнем на замаушка; 02.12.2021, 10:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това е схема, да не си посягат на активите.
виж безос и зука, ушили са се в потребителски и бързи кредити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Единият го открих. С Пеевски не ми се занимава. Остава този третия дето го следиш. Наистина ще ми е любопитно къде ще се изхвърлят с цените за това място.
Обикновено на зелено винаги попадам на сграда, която вече е почти завършена, което е плюс до някъде за сигурността, но определено не са налични най-добрите апартаменти. Дори строежа на последния НИ, който взех и беше на дупка, пак най-хубавото беше заминало още на ниво проект.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
E уж мелеонер пък по кредити.
виж безос и зука, ушили са се в потребителски и бързи кредити.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Погледна ли в чаршафа на завивката да не би в некоя гънка да е изостанала некоя пачка ? :-)
Как мина продажбата на върха на ненужният апарт в Стрелбище ? Съседа доволен ли е ?Last edited by ЦветомирК; 02.12.2021, 10:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Тези печалби са от таксите,само че и таксите си имат граници,лихвения марж го няма отдавна.
Коментар
-
Тези печалби са от таксите,само че и таксите си имат граници,лихвения марж го няма отдавна.Last edited by pesimist4o na kvadrat; 02.12.2021, 10:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеЕхаа, от кога не съм писал тук. Какви страсти се вихрят. Каква я мислихме, а каква излезе.
С моята покупка на жилище 2020, цената му хвръкна почти двойно... Не, че ще тръгна да го продавам, защото си го взех за нас. Виж, с заведението засега се набутах - тъкмо го нагласихме, аха, аха отворихме, то не бяха локдауни, то не бяха глупости. Замразих проекта засега там, преглътнах, плюнах - ще го проверя след някоя година
НО е факт, че в момента всички продавачи, купувачи и кърлежи (брокери) са напълно убедени, че 100%, без съмнение, няма как цените на имотите да не растат безкрайно и завинаги... Та тая работа започва едно такова... да понамирисва
Как мина продажбата на върха на ненужният апарт в Стрелбище ? Съседа доволен ли е ?
- 1 like
Коментар
-
Всъщност, бие депозитарите, а не банката. Банката през периода е много доволна и си щрака с пръсти - рекордни печалби за банките през годината като хинт....
Коментар
-
Иска да бие банката с инфлацията като тегли кредити и я прецака,само че не знам какво мисли банката по този въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
E уж мелеонер пък по кредити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеЕхаа, от кога не съм писал тук. Какви страсти се вихрят. Каква я мислихме, а каква излезе.
С моята покупка на жилище 2020, цената му хвръкна почти двойно... Не, че ще тръгна да го продавам, защото си го взех за нас. Виж, с заведението засега се набутах - тъкмо го нагласихме, аха, аха отворихме, то не бяха локдауни, то не бяха глупости. Замразих проекта засега там, преглътнах, плюнах - ще го проверя след някоя година
НО е факт, че в момента всички продавачи, купувачи и кърлежи (брокери) са напълно убедени, че 100%, без съмнение, няма как цените на имотите да не растат безкрайно и завинаги... Та тая работа започва едно такова... да понамирисва
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Съотношението цена-качество е водещият фактор. Ако преценя, че за високата цена получавам нещо стойностно насреща, не бих се колебал. В момента ми се предлагат тотални боклуци на немски цени. Никакъв шанс
Обикновено на зелено винаги попадам на сграда, която вече е почти завършена, което е плюс до някъде за сигурността, но определено не са налични най-добрите апартаменти. Дори строежа на последния НИ, който взех и беше на дупка, пак най-хубавото беше заминало още на ниво проект.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Без да сме се чували с Кристин, миналия ми кредит беше на 6,8% в Allianz + надбавка основния лихвен на БНБ, който през последните 3г. на погасяване беше 0,00. Сега съм на 4,28 ГПР към ССВ от 1 май. Инфлацията избуши лятото, а основния ми доход качи оттогава с 25% от размера на вноската. Наемите, които прибирам-константа величина.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар