IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ехаа, от кога не съм писал тук. Какви страсти се вихрят. Каква я мислихме, а каква излезе.

С моята покупка на жилище 2020, цената му хвръкна почти двойно... Не, че ще тръгна да го продавам, защото си го взех за нас. Виж, с заведението засега се набутах - тъкмо го нагласихме, аха, аха отворихме, то не бяха локдауни, то не бяха глупости. Замразих проекта засега там, преглътнах, плюнах - ще го проверя след някоя година

НО е факт, че в момента всички продавачи, купувачи и кърлежи (брокери) са напълно убедени, че 100%, без съмнение, няма как цените на имотите да не растат безкрайно и завинаги... Та тая работа започва едно такова... да понамирисва

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Виж ти, а толкова вярвахте в пониженията и двамата...къде на имоти, къде на контейнери...ще придобивате ?
      Съотношението цена-качество е водещият фактор. Ако преценя, че за високата цена получавам нещо стойностно насреща, не бих се колебал. В момента ми се предлагат тотални боклуци на немски цени. Никакъв шанс
      Last edited by X_Y; 02.12.2021, 09:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Джони, ако се добереш до контакти, прати на лично, моля. Тъкмо се чудя дали да почна новата година с нова придобивка.
        Виж ти, а толкова вярвахте в пониженията и двамата...къде на имоти, къде на контейнери...ще придобивате ?
        Last edited by X_Y; 02.12.2021, 09:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Виж, аз няма какво да крия, ти си принципно по тайните работи.

Знаеш, мен ме интересуват единствено два района в София - Вазов и Лозенец (най-вече частта до парка). Във Вазов никакъв шанс скоро да има нещо.
          В Лозенец се задават 3 неща на хоризонта:

1) Ул.Вежен. Мястото е малко затънтено, но ако пооправят и улицата ще е ОК.
          2) Пеевски ще строи на Златовръх. За там предполагам не всеки ще може да се вреди току-така.
          3) Третото е над Билата, на Козяк. В момента е на фаза проектиране. Там цените със сигурност ще са много болезнени, но пък мястото е абсолютен топ и мой фаворит. Следя го изкъсо.
          Джони, ако се добереш до контакти, прати на лично, моля. Тъкмо се чудя дали да почна новата година с нова придобивка.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Цветомире ,
            Имам инвеститори за Банско ,продаваш ли ?
            дай да ги видим колко предлагат...

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ще го има това увеличение, но си прав , че то няма да покрие увеличените разходи този на касиерката в ЛИдъл и затва написах, че ще им стане леко нанагорно.

ПП Принципно мисля, че ще ми е скъпо / не мога да надскоча Гоцето/, ама ако можеш пусни инфо на лични, може пък да стане чудо и да е 1000 ойро :-)
              Виж, аз няма какво да крия, ти си принципно по тайните работи.

Знаеш, мен ме интересуват единствено два района в София - Вазов и Лозенец (най-вече частта до парка). Във Вазов никакъв шанс скоро да има нещо.
              В Лозенец се задават 3 неща на хоризонта:

1) Ул.Вежен. Мястото е малко затънтено, но ако пооправят и улицата ще е ОК.
              2) Пеевски ще строи на Златовръх. За там предполагам не всеки ще може да се вреди току-така.
              3) Третото е над Билата, на Козяк. В момента е на фаза проектиране. Там цените със сигурност ще са много болезнени, но пък мястото е абсолютен топ и мой фаворит. Следя го изкъсо.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

а стига с тия гаражи, бре
                и аз имам 2-3 в портофолиото
                спирам

Коментар

• Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнение

прав си. Гаражите поеха по стръмнището.
                  Продава ГАРАЖ

град София, Зона Б-19, ул. Позитано
                  25 000 EUR
                  (1136.36 EUR/кв.м)
                  Увеличи
                  1/15

Агенция в
                  imot.bg от 2006 г.

0888260752
                  Запази обяватаПринтирай
                  Продава ГАРАЖ
                  град София, Зона Б-19
                  ул. Позитано
                  • Квадратура:
                  • 22 кв.м
                  • Строителство:
                  • Тухла, 2012 г.
                  Коригирана в 10:24 на 25 ноември, 2021 год.
                  Обявата е посетена 65 пъти.
                  Цена 25 000 EUR (1136.36 EUR/кв.м)

Напишете Вашата бележка за имота

Поставете Вашата оценка за имота

Съобщи за Нередност с обявата Описание на имота:
                  Агенция Ирекс 2002 предлага за продажба подземен гараж в нова тухлена кооперация в непосредствена близост до кръстовището на бул.'Ал.Стамболийски' и бул.'Константин Величков' до Двореца на децата. Гаражът е със следните параметри: ширина-2.60 дължина -5.70 и височина 3 м. с ограничен достъп. Подходът към гаражните места е първо, чрез бариера с дистанционно управление за дворното място, след което достъпът към рампата за подземните гаражи е с ролетна врата, също с дистанционно управление, навес и камери за видеонаблюдение. Достъпът е изключително удобен, както и маневрирането за паркиране. Гаражното пространство под сградата е отлично поддържано с фотоклетки и видеонаблюдение.

Агенция ИРЕКС 2002- 0888260752 за допълнителна информация и оглед

Виж всички обяви на агенцията в ireks2002.bazar.bg или тук.
                  Особености:
                  • Тухла • Автоматична врата • Контрол на достъпа • Подземен • Ток
                  За контакти: 0888260752
                  Агенция: ИРЕКС2002 ООД

http://ireks2002.imot.bg

Още оферти: продава | дава под наем | купува | наема

Тел.: 0888/260752
                  Изпрати запитване:
                  Вашето съобщение:
                  Вашето име: Вашия мобилен телефон:
                  Вашия E-mail:
                  Изпрати Е-mail
                  Съгласявам се с общите условия и политики за защита на личните данни

Коментар

а стига с тия гаражи, бре
                    и аз имам 2-3 в портофолиото
                    препоръка е

Коментар

Кога се пука балона при имотите ???
                      Когато и последния човек на улицата е категорично убеден че цените няма да паднат,както е в момента.

Коментар

Цените на имотите наистина тръгнаха надолу...

[ATTACH=CONFIG]n3838607[/ATTACH]

има и добра новина, защото търговците домати търсят масово гаражи под наем за складови помещения за стоката си.
                        Цветомире ,
                        Имам инвеститори за Банско ,продаваш ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Без да сме се чували с Кристин, миналия ми кредит беше на 6,8% в Allianz + надбавка основния лихвен на БНБ, който през последните 3г. на погасяване беше 0,00. Сега съм на 4,28 ГПР към ССВ от 1 май. Инфлацията избуши лятото, а основния ми доход качи оттогава с 25% от размера на вноската. Наемите, които прибирам-константа величина.
                          Това всичкото знаеш ли какво означава?
                          Че е време кредиторите да вдигнат цената на кредитите.
                          Причината е че с това ТЕ се защитават от инфлацията.

Коментар

• Цените на имотите наистина тръгнаха надолу...

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2021-12-01 220342.jpg
Views:	1
Size:	39.6 КБ
ID:	3838607

има и добра новина, защото търговците домати търсят масово гаражи под наем за складови помещения за стоката си.

Коментар

• Кога се пука балона при имотите ???
                              Когато и последния човек на улицата е категорично убеден че цените няма да паднат,както е в момента.

Коментар

Ако ти се е обадила Лагард ок,ама на тия бг банкерите не им вЕрвай...
                                Без да сме се чували с Кристин, миналия ми кредит беше на 6,8% в Allianz + надбавка основния лихвен на БНБ, който през последните 3г. на погасяване беше 0,00. Сега съм на 4,28 ГПР към ССВ от 1 май. Инфлацията избуши лятото, а основния ми доход качи оттогава с 25% от размера на вноската. Наемите, които прибирам-константа величина.

Коментар

Working...
                                X