Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
"За София бях много доволен, че напускам града. Макар че сега има много повече неща, отколкото преди 20 години, остават проблемите със задръстванията и замърсяването, инфраструктурата също не е добре, въпреки че сега има метро. Мисля, че навсякъде качеството на живот се влоши заради лошо управление."
Много е жалко, но това им го повтарям от 3 години. Сега им го казва човек който е живял в БГ последните 26 години. Просто има поглед и върху нормални страни.И сега очаквам да почнат абе в Белгия да не са цъфнали ... Пичове , става дума за елементарни неща от които се вижда как държавата се отнася към бизнеса и гражданите си. Е сега пак излезна някакво да репортваш в колко часа ше ти пристигмне камиона ... ми откъде да знаят бе , цялата страна е задръстена , в градовете задръствания, на магистралите задръствания, на границата задръствания, пътищата в безобразно състояние в някои участъци камионите карат с 20-30 км.че ше се потрошат .. как да знаят собствениците кога ше пристигне камиона ? Ма после се оказа , че правителството мислело за бизнеса и го подкрепяло и затова нямало да въведе простотиите които само ден по-рано каза че ше въведе. Едно време съшата тъпотия със солидарния данък и преизчисляване на курса за валутня брд. Ше стане, няма да стане. Като почнаха да обсъждат еднократния данък и говорих с приятел който знам че е с много по-голям бизнес от моя (моя е ташак). Викам какво ше правиш бе, той вика , нишо няма да правя, нишо от това няма да се приеме. и верно не се прие , ма това какъв бизнес климат е да го ...
Коментар